Megint az Árpád hídi felhajtó! Mit műveltek itt? Azt hiszitek, hogy saját sávba kanyarodtok...

Felvételt kaptunk arról, hogy kis híján megint baleset történik az Áprád hídon - pest felé - a margitszigeti felhajtónál.

A nagy port kavaró, hatalmas baleset után sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy vajon miért történt meg az eset, túl azon, hogy Krisztián - a Mondeo sofőrje - talán nem a legjobb döntést hozta meg a baleset előtt pillanatokban.
KAPCSOLÓDÓ:
bpiautosok.hu/videon-hogy-mi-...

Most kaptunk egy felvételt, egy másik esetről, ahol szinte minden adott volt, hogy megtörténjen megint a baleset, de ezúttal sikerült a helyzetet kivédeni egy erős fékezéssel...

Ami biztos, hogy nem a szabálytalanul, elsőbbséget meg nem adó sofőrön múlott a siker.

Olvasónk, aki a felvételt készítette dudált. Ez azért érdekes, mert a nagy port kavaró esetnél sokan vitattátok, hogy ilyenkor mégis miért dudál valaki. (ott a Mondeo sofőrjének leírásából derült ki a dudálás ténye)

A mostani esetben a kamerás autó sofőrje azt írta nekünk, hogy

" Azért dudáltam, hátha felfogja majd, hogy legközelebb nem így kéne onnan kihajtani... Nem sokat dudálok, csak ha szeretném, hogy valakinek eljusson az agyáig, hogy hibázott. Amúgy 2 éves jogsis, alapvetően hétvégi vezető vagyok kb. 15 ezer kilométerrel.
60-70 km/h között haladtunk, úgy azért venni lehetett az akadályt, meg látszott is már az autó.(persze nem gondoltuk, hogy kijön és kb. megáll). "

- tette hozzá.

További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: bpiautosok.hu

Letöltés

Megtekintés
60,327

Megjegyzés

 • Felvételt kaptunk arról, hogy kis híján megint baleset történik az Áprád hídon - pest felé - a margitszigeti felhajtónál. A nagy port kavaró, hatalmas baleset után sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy vajon miért történt meg az eset, túl azon, hogy Krisztián - a Mondeo sofőrje - talán nem a legjobb döntést hozta meg a baleset előtt pillanatokban. KAPCSOLÓDÓ: bpiautosok.hu/videon-hogy-mi-okozta-a-hatalmas-balesetet-az-arpad-hidon-aprilis-2-an/ Most kaptunk egy felvételt, egy másik esetről, ahol szinte minden adott volt, hogy megtörténjen megint a baleset, de ezúttal sikerült a helyzetet kivédeni egy erős fékezéssel... Ami biztos, hogy nem a szabálytalanul, elsőbbséget meg nem adó sofőrön múlott a siker. Olvasónk, aki a felvételt készítette dudált. Ez azért érdekes, mert a nagy port kavaró esetnél sokan vitattátok, hogy ilyenkor mégis miért dudál valaki. (ott a Mondeo sofőrjének leírásából derült ki a dudálás ténye) A mostani esetben a kamerás autó sofőrje azt írta nekünk, hogy " Azért dudáltam, hátha felfogja majd, hogy legközelebb nem így kéne onnan kihajtani... Nem sokat dudálok, csak ha szeretném, hogy valakinek eljusson az agyáig, hogy hibázott. Amúgy 2 éves jogsis, alapvetően hétvégi vezető vagyok kb. 15 ezer kilométerrel. 60-70 km/h között haladtunk, úgy azért venni lehetett az akadályt, meg látszott is már az autó.(persze nem gondoltuk, hogy kijön és kb. megáll). " - tette hozzá. További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  Bp-i Autósok KözösségeBp-i Autósok KözösségeHónapja
  • @Elmar Flat mi a f sz közöd van hozzá hogy mit csinált és hogy krisztián te okoska

   István JordánIstván JordánHónapja
  • @CoolKoon " _... akkor minden rendben van, ki lehet elé hajtani ..._ " - mondtam én ilyet? " _... utána angolosan távozni is oké, ugye?_ " - szerintem ilyet sem állítottam. A Volvo-snak - mindentől függetlenül - felelnie kell a cserbenhagyásért. A Ford-ost viszont - jó eséllyel - a gyorshajtás miatt fogják elővenni (és nem azért mert béna volt, ebben igazad van). " _És hát a lényeg, hogy a baleset sehogy se lett volna elkerülhető ..._ " - ezt azért ne jelentsük ki! " _... a fenti videóban is csak KÉT autós lélekjelenlétén múlt ..._ " - vezetés közben kicsit fura "lélekjelenlétről" beszélni. Egyszerűen a vezetésre figyeltek. Ez az alap.

   Elmar FlatElmar FlatHónapja
  • @Elmar Flat "a Mondeo-s pedig a megengedett sebesség felett haladt, nem?" - Jaa, akkor minden rendben van, ki lehet elé hajtani, súlyos tömegbalesetet kockáztatva ezzel, mi? És utána angolosan távozni is oké, ugye? "dönthetett volna a vészfékezés mellett, mert max. megtolja kicsit hátulról a Volvo-t. Nem így tett .." - Igen, döthetett volna. Viszont vsz. a másodperc törtrésze alatt kellett döntenie, és az, hogy egy ilyen esetben nem az optimális megoldást választotta, egy esetleges ítélet esetén nem számít. Azonkívül nincs vészfékezési kötelezettség, mivel senki se kötelezhető arra, hogy satufékezéssel kockára tegye a saját testi épségét. És hát a lényeg, hogy a baleset sehogy se lett volna elkerülhető, és a fenti videóban is csak KÉT autós lélekjelenlétén múlt, hogy nem lett baleset. Én az ilyeneknek is bevonnám a jogosítványát egy időre, nemcsak a büntetőfékezgető agyhalottaknak.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • @CoolKoon " _Ezek SOKKAL lassabban jöttek, mint az a bizonyos Mondeo ..._ " Gondolom azt szeretted volna mondani, hogy ezek - szemlátomást - szabályosan, a Mondeo-s pedig a megengedett sebesség felett haladt, nem? Egyébként pedig a sebességkülönbség ellenére is dönthetett volna a vészfékezés mellett, mert max. megtolja kicsit hátulról a Volvo-t. Nem így tett ...

   Elmar FlatElmar FlatHónapja
  • @S TJ Nem, a Kínai Népköztársaságról, ahol pár millió ember "eltűnése" fel sem tűnik, hiszen az emberélet arrafelé úgyse számít.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
 • A felvételen a beszélgetésből nekem az jön le, hogy tökéletesen tisztában vannak a hely "adottságaival" (szándékosan nem írtam veszélyességet) mi a francért nem húzódik középre meg a piros autó? Értem, hogy jobbra tartunk, de ha benevezel egy pofonosztó versenyre ott bizony pofont fogsz kapni. A felhajtó kocsi volt a szabálytalan tiszta sor, de az ilyen szituációk simán elkereülhetők lennének, ha a józan paraszti észt aktiválnák egyesek vezetés közben.

  takimakikakitakimakikaki6 napja
 • Szaggatott vonalat oda...

  KiskolásKiskolás20 napja
 • Ösztönösen nem tartok jobbra a felhajtóknál, hogy fel tudjon jönni aki akar.

  FirshFirsh22 napja
 • Na, 4 hónap utáni visszatérés erre az oldalra, és ahogy látom továbbra sem szoktatok le erről a borzalmas szokásról, hogy 2x ismétlitek meg pontosan ugyan azt... Azért ennyire ne hajtsunk már rá a nézési időtartam mutatóra srácok... :)

  Shadow0013Shadow001323 napja
 • Kellene oda egy fekvőrendőr.

  Péter KovácsPéter Kovács24 napja
 • Ezt el lehetne linkelni a Fordosnak. :D :D bár ő még gondolom mindig a saját igazát hajtja hogy rángatni kell iylenkor a kormányt össze vissza xd

  TheLordGTheLordG25 napja
 • xar a felhajtó....gyorsforgalmi útra besoroló sáv kellene...lehet,hogy én is benézném.

  sándor dandésándor dandé25 napja
 • mintha csak ott sem lenne az a kibaszott nagy háromszög a pofájában

  Benedek JákfalvyBenedek Jákfalvy28 napja
 • Ezt nem így kellett volna csinálni. Krisztián haverjától (másik Krisztián) már láthattuk, hogy mi ilyenkor a teendő.

  Jorgosz BacsoszJorgosz Bacsosz29 napja
 • Ezt a kereszteződést már rég át kellett volna tervezni, pénz nincs rá vajon, vagy akarat

  Zoltan TothZoltan TothHónapja
  • Ez nem kereszteződés, ez felhajtó, ráhajtó! Hídon nehéz utólagos módosításokat elvégezni és irdatlan drága lenne...

   Ejesle SilirpaEjesle Silirpa29 napja
 • Olyan szögben csatlakozik be jobbról az út, hogy a visszapillantóban pont szépen lehet látni a belső sávot. 120 fokban kéne hátranézni, ami sokaknak bizony alig megyen. Tipikusan rosszúl kialakított forgalomszervezés, mert ide vagy derékszögű becsatlakozás kéne stop táblával, vagy hosszú egyenes besoroló sáv. Xartak bele, így vót ócsó. 1970-ben jó volt, legyen most is jó.

  Green IronnoseGreen IronnoseHónapja
 • Stop tablat kell kihelyezni. eleg veszelyes felhajto.

  David ToreDavid ToreHónapja
 • Még 3 ilyen poszt, és az Árpád híd kellős közepén lesz jelzőlámpa az ilyen szerencsétlenek miatt akik nem ismerik az elsőbbségadás kötelező táblát!

  g ag aHónapja
 • Teljesen felesleges és egyébként szabálytalan is volt a felvétlet készítő dudálása.

  Tibi TutiTibi TutiHónapja
 • Nem egyszer volt már ilyen velem ugyanott. Ha betartod a 70-et és odafigyelsz, lehet kezelni a helyzetet, mint a videóban is láthattuk.

  Azurel777Azurel777Hónapja
 • Erdekes, sokna csinaljak ezt, de ha 60-70xnel mesz akkor tudsz reagalni. Es a micra erdekes moson ke tudod fekezni a mondeossal szemben… Ma is bejottek igy elem, sajnos nem lehet jol belatni a korlat maitt illetve vmiert az autosok 80-90xnel mennek

  FDToth2xFDToth2xHónapja
 • Én csak azt nem értem, hogy a "Hííííí!" után reflexből rátenyerelt dudának mi az értelme amikor már az előtte közlekedő autó elé mentek ki? Egy elakadásjelző sokkal hasznosabb lenne a mögötte jövőknek. A Micra sofőrjének nyílván nem volt egyikre se ideje, sem lélekjelenléte.

  Róbert HakkelRóbert HakkelHónapja
 • Pont azt művelik, amire képesek. Nem többet és nem kevesebbet. Igaz, a duma nagy... mert ők a kiválasztottak. Vagy még sem? 🤔

  Péter KardosPéter KardosHónapja
 • Beengedte a piros autó :)

  aadaamaadaamHónapja
 • Monnyuk a piros Micra legalább nem bombázta le fél Budapeset úgy, hogy sokkal kevesebb ideje volt reagálni mint Mondeo-s Krisztilánynak...

  J. BalazsJ. BalazsHónapja
  • @Ádám Draskóczi azért a saját lelki világod devianciáit (lány=rossz) nem kellene tévesen beleprojektáljod ebbe a hozzászólásba.

   J. BalazsJ. BalazsHónapja
  • haha ez vicces xd krisztiLÁNY jaj de nagyon vicces mert a lány = rossz haha milyen szellemes valaki nemét szitokszónak használni 🤪

   Ádám DraskócziÁdám DraskócziHónapja
  • amúgy igen :DDD

   TerminalGavrielTerminalGavrielHónapja
 • Az ilyen és ehhez hasonló kereszteződéseket miért nem lehet biztonságosabbá tenni? 70-100-al jönnek a budai oldalról, és rohadtul keveset lát be balra aki a Margit-szigetről akar felkanyarodni. Ugyanez 1-2 belvárosi utcánál csak ott a parkoló autó hegyek takarnak be akár mindkét oldalról , és hiába dugod ki az autód elejét b*szik bárki is kiengedni, mert ugye mindenki nagyon fontos ember és sietni kell. Aztán ha nem akarsz estig ott várni és kijössz, akkor meg megy az anyázás hogy kijött elém ez a hülye. Felejtsük már el az önző közlekedést és segítsük minthogy akadályozzuk egymást.

  atee9210atee9210Hónapja
 • hogy lehet ennyire gyökérül kijönni mikor csak egy k szott irányba kellene figyelni?? Hogy maradt eddig az ilyen életben?? Miért van jogosítványa?

  DGxxxK1DGxxxK1Hónapja
 • Amilyen értelmetlen helyekre tudnak körforgalmat rakni, lehet, ide se ártana, vagy egy felhajtót...

  Vajda JanosVajda JanosHónapja
 • Teljesen Vásáry André hangja van a videósnak. 🤔

  Speaker83Speaker83Hónapja
 • Jé, hát ilyen egyszerű lett volna Mondeós-P@t_kåny Krisztiánnak is elkerülni a balesetet! Illetve sokkal egyszerűbb, mert elé sokkal messzebb jöttek ki, neki többször ennyi ideje lett volna.

  Zoltan V.Zoltan V.Hónapja
  • @Gabriel Derdák Az mindig vicces, amikor egy ilyen magadfajta, cigányozó ostoba náci náciz le engem :D Nagyon is jól értettem a mondatot, azért írtam, amit írtam.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • @CoolKoon Mi az, nácikám, nincs elég kapacitás, hogy felfogd a mondatot, ezért inkább leidiótázod?

   Gabriel DerdákGabriel DerdákHónapja
  • Jé, hát te is össze-vissza beszélsz, mint egy idióta....

   CoolKoonCoolKoonHónapja
 • Talán, ha teljesen üres a középső sav akkor azt kellene , illene használni ilyen esetekben. Segíteni is kell a felhajtókat. Ez a kis piros Micras total agyatlan aki csak hátráltatja a közlekedést és ez igaz a kamerásra is. Mindenki önző fasz az utakon , csak kicsit illene gondolkodni, hogy mivel lehet segíteni a közlekedés folyamatosságát. Ez szintén igaz az autópályák gyorsítósávjára is, ha üres a belső vagy a középső igazan belehet húzódni, hogy mas is betudjon kapcsolódni a forgalom ritmusába. Csak hat ehhez ész es előzékenység is kellene nem csak az en jövök EGO kamerával védve.... Egyébként a hivatásosok ilyenek elé szoktak ugyanigy kijönni (zavarás fogalmáig), de hat aki közlekedési analfabéta az nem tudja leszurni a tanulságot es nem tanul belőle. Segíteni lehetőség szerint a közlekedést. Jelen esetben balra index a záró elött es be a középsőbe. Ennyire egyszerű. Egyébként a kresz engedi bizonyos esetekben a záróvonal átlepést . A balesett elkerülése pont közte van. Marad inkább a duda es a fék. hisz az igazan kontrolalja a guruló test mozgását főleg intenzív fékezés esetén (megcsuszás, tapadás vesztés)!

  Gergely DarányiGergely DarányiHónapja
 • nyilván ez is át lesz alakítva mint szemben, a dagálynál

  L. S.L. S.Hónapja
  • Én is ezt gondolom csak meg kell várnunk míg meghal valaki. 😢

   Rátkai RolandRátkai RolandHónapja
 • Ha a forgalom engedi, autópályán felhajtóknál is sávváltással segítem besorolni az oda érkezőt. Nem vitatom, hogy ügyetlen/figyelmetlen/szabálytalan volt a mostani esetben is a felkanyarodó, de kis előzékenységgel is el lehetne kerülni a veszélyes helyzeteket.

  Bálint GyurkovszkyBálint GyurkovszkyHónapja
 • Ez büntető felhajtó...

  tibor némethtibor némethHónapja
 • en a szigeti meg a pesti rakparti lehajto miatt soha nem megyek a jobb savban, mindig a kozepsoben pest fele az arpad hidon. egyszeruen veszelyes.

  Janos ZakariasJanos ZakariasHónapja
 • alapból szar a lejtő tetején csak 1 autónak elegendő vizszintes várakozó hely van a mögötte lévő meg szenved a kézi fékes indulással mire oda ér már nem nézi a maci sajtot csak vigan befordul és kész a baleset....lámpa lehetne 5 perces váltással

  CoS DCoS DHónapja
  • Érdekes, nekem az ilyen helyeken nincs szükségem kézifékes indulásra. Ha valaki annyira retardált, hogy képtelen a 3 pedál megfelelő kezelésére, akkor járjon inkább busszal meg villamossal.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
 • Szerintem itt a Micra-s csak simán előzékeny volt...Nincs itt semmi látni való. XD

  Kis KavicsKis KavicsHónapja
  • Előzékeny volt, mert nem volt választása 😂 És biztos csak köszönt a dudával az elé bevágónak, sőt bíztatni akarta 😂😂😂😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
 • Mindig meghalok ezeken a megfogalmazásokon. Kivédeni vagy szép védés, le a kalappal stb. Mintha valami kibaszott VB-ről beszélnénk, ahol a kapus bravúrozik. Bocs, de: 😆😆😆

  János Ádám ViolaJános Ádám ViolaHónapja
 • Debrecenben a Homokkerti felüljárón megoldották. Át lehet venni, nem nagy tudomány.

  Róbert FehérváriRóbert FehérváriHónapja
  • Ott mi lett a megoldás?

   Zoltán HavasiZoltán HavasiHónapja
 • Nem is értem, hogy melyik állat vitatja (és miért!?!), hogy a dudálás ilyen esetben indokolt... az agyamat eldobom! De komolyan!!! Melyik az a fotelforradalmár?

  Gusztáv KisGusztáv KisHónapja
  • A KRESZ ezen részét nem ismerők, akik csak anyának dudálnak ha hazaértek a boltból 😂😂😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
 • Vagy sebesség csökkentés kell a hídon haladóknak,vagy gyorsítósáv a felhajtóknak.

  Attila KőváriAttila KőváriHónapja
 • Mi van, ha a micrás villogott neki és ő engedte be? Bp-i vamzerok közössége

  DailybábDailybábHónapja
  • Hogyne 😂🙄 sőt kérte, hogy vágjon elé! 😂😂😂🤔 légyszi ne írjál már ekkora ökörséget! A végén még valaki komolyan veszi... 😁

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
 • Mekkora elsőbbségadás kötelező táblát kell kirakni, hogy a sok bamba birka észre is vegye?

  atyavilaagatyavilaagHónapja
  • Emberméretűt 😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
 • Ebből a szemszögből jól belátható, a védett úton közlekedőt lehet látni. Ja hogy ki kellene tudni nézni a fejből is. Néz, de nem lát!

  Zsolt RépásiZsolt RépásiHónapja
 • Sokkal nagyobb odafigyelésre és jóval kisebb egóra van szükség az utakon autós társaim! Figyeljünk ,ne csak nézzünk ! A közúti közlekedés a legveszélyesebb dolog a világon. Figyeljünk🙏

  Béla UlapcsikBéla UlapcsikHónapja
  • @Dániel Hajnal Haltak meg ismeroseim a koronavirusban, legfiatalabb 30 evesen. Senki se mondta, hogy ez a vilag legveszelyesebb virusa, de az biztos h nem kellemes es sokan meghalnak benne.

   András SzéllAndrás Széll24 napja
  • @András Széll ugyanmár ne viccelj, te még mindig itt tartasz, hogy elhiszed hogy ez a világ legveszélyesebb vírusa? Ügyes vagy kisfiam

   Dániel HajnalDániel Hajnal24 napja
  • 1) Köze nincs ehhez a vírusnak, úh (ha egyet is értek), te csak ugatni jöttél. De tény, sok a kretén itt is. 2) Ha az ember egója végtelen, de tartja a szabályt, de legalábbis a józan észt, akkor sem lenne baleset. És mégis van. Ez az elgondolkodtató. Ez a társadalom (de egyik sem) nemhogy nem itt, de ott sem tart, h életképes legyen.

   András KoczogAndrás KoczogHónapja
  • 20 ev alatt nem halt meg annyi ember halalos kozuti balesetben, mint koronavirusban. Az emberek maszkot sem kepesek felvenni masokert, nem majd megeroltetik magukat es figyelnek masokra az utakon. Ne vicceljunk mar, ez a tarsadalom nem itt tart.

   András SzéllAndrás SzéllHónapja
 • Jön fel a hídra a lézeres szemműtétről a sok vakegér. Ilyenek alá autót adni. Pfff.

  Attila SerbanAttila SerbanHónapja
 • Nem láttam, van-e ott stop tábla vagy elsőbbség adás kötelező... de ha nincs, akkor nagyon kellene oda!

  Gréta LengyelGréta LengyelHónapja
  • Maci sajt ki van téve :)

   SS G.SS G.Hónapja
 • Volt már hogy a dudát minek kell ilyen esetekben használni? Untermensch reakció egy veszhelyzet megoldása alatt. Egyetlen feladata a sofőrnek az ilyen kiélezett szituáció alatt, hogy elkerülje a balesetet, a duda pedig erre nem alkalmas.

  John MurphyJohn MurphyHónapja
  • A dudálás jogos volt, pont erre való! Ha nem kell vészfékezned (mint itt sem), akkor helyesen cselekszel ha dudálsz, mivel felhívod a figyelmet a veszélyre (duda lényege), hogy mások (pl. Micrás, ha esetleg nem figyelt volna) elkerüljék a baleseteket... KRESZ-ben megtalálod a pontos megfogalmazást... 😉🤔😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
 • A duda az növeli a fék hatékonyságát??

  groovejetigroovejetiHónapja
  • Tényleg felesleges dudával felhívni a figyelmet a veszélyre, mondjuk arra való, de ez ne zavarjon! 😂 Ha a Micrás elbambult volna a mögötte dudáló miatt kerülte volna el az ütközêst!!! Jól tette, hogy dudàlt! Autópályán is életeket menthet ha kirakod az elakadásjelzőt ha veszély van és nagyobbat lassítasz!

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
  • Mindenféleképpen,ahogy a káromkodás is segíti a nehezebb tárgyak levegőbe emelését!

   zoli Vkzoli VkHónapja
  • Ezt akartam írni pont. Még az előtte lévőt megértem, hogy ráült a dudára, de ha jól hallom, a felvételt készítő is így tett. Minek?

   János KovácsJános KovácsHónapja
 • Nézd már, egy autó meg is tud állni anélkül, hogy padlógázzal beleverné az oszlopba.

  Exler Dr.Exler Dr.Hónapja
  • Te még sosem mentél 50-nél többel lakott területen, mi? Nagyokos...

   CoolKoonCoolKoonHónapja
 • Amúgy mi a jó francért nem lehet ezt a részt átalakítani egy kizárólag lehajtó-felhajtó résszé? Kell egy tábla 100 méterrel előrébb, hogy átalakul lehajtósávba, aztán kész. Ha nem akarsz lehajtani, akkor szépen besorolsz a belsőbe. Ennyi.

  Exler Dr.Exler Dr.Hónapja
  • @Zoltán Havasi Ja, így más. Hát nem tudom. Minimum 1-2 órára megtiltani a kijutast a margitrol az kicsit fájdalmas lenne.

   Exler Dr.Exler Dr.Hónapja
  • @Exler Dr. Nem értetted jól. A Margitszigetről nem lehetne visszamenni az Árpád hídra x időszakban. Így a sok dudanyomkodó is mehet mind a 3 sávon 70-el, de a szigetre is be lehetne fordulni.

   Zoltán HavasiZoltán HavasiHónapja
  • @Zoltán Havasi Ez totál hülyeség. Ha mindenki hamarabb, vagy mindenki később megy, akkor akkor lesz dugó. És ez amúgysem így működik. A munkaidő nagyjából ugyanakkor ér véget a legtöbb embernek. És egyébként is, ha lezárod a hidat akkor minek van, illetve akkor merre mész, ha nem az Árpád hídon? Bevezetsz mindenkit a belvárosba, ahol így sokkal extrémebb dugó lesz mint eredetileg az árpádon? Mondjuk a testvérhegyről az örsvezérre forgalom nélkül 15 perc, a zsúfolt árpádon 40, ha lezárod az árpádot akkor meg lesz 2.5 óra. Nagyon sok értelme lenne. :D

   Exler Dr.Exler Dr.Hónapja
  • Vagy a zsúfolt időszakban egyszerűen megtiltani sorompóval a hídra történő felhajtást. Menjen korábban vagy menjen később,

   Zoltán HavasiZoltán HavasiHónapja
  • @snowcrow Jó hát az meg a másik dolog, hogy érdemes lenne néhány másik felüljárót, hidat, aluljárót stb építeni, hogy ne tömörüljenek össze adott helyeken az emberek akik amúgy tök másfelé mennek. Buda északi harmadáról konkrétan egész észak és kelet pesti úticélhoz az árpádhidat kell használni.

   Exler Dr.Exler Dr.Hónapja
 • Minimum stop tábla kéne, ki a legszélére ahonnan már ki lehet látni, meg felfestés szintén az egyenesen haladó sáv széléhez, nagy bazi STOP felirattal előtte az aszfalton. Legyen nagyon feltűnő és egyértelmű.

  IstvánIstvánHónapja
 • Érdekes... Karigeri képes volt egyik napról a másikra egyeztetés nélkül sávokat elvenni az autósoktól, de erre a helyre képtelen egy szaros stop táblát kitenni... egyébként miért lehet a büdös parasztoknak autóval behajtani a Margit-szigetre?

  Hallja MenjeninnenHallja MenjeninnenHónapja
  • @thomyakadjlife Félredumálsz, az autósokkal semmit nem egyeztetett, telibe fosta az érdekeiket, noha az autósok szavazataival tudott győzni Budapesten (most már azt kell mondjam, hogy sajnos). Tarlós elvtárs jobb volt, ő nem hatódott meg a bringás csőcseléktől... Dehogynem, a STOP tábla fogja érdekelni a suttyót, mert ha elnézi, akkor semmivel nem tudja kidumálni. Amúgy, ha nem lehet oda behajtani, miért van ott parkoló? Érted egyáltalán, hogy miről beszélsz?

   Hallja MenjeninnenHallja MenjeninnenHónapja
  • 1. Egyeztetett előtte (hozzáértőkkel is) 2. A STOP tábla nem segít (macisajt sem érdekelte, a stop sem fogja) 3. Nem hajthat be se paraszt, se értelmes (a parkolás viszont nem tilos) 4. A parkolóba hogy hajtasz be???

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
  • Van baj 😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
 • Nem volt semmi, a piros Micra elengedte, azért hajtott ki...

  qwer qwerqwer qwerHónapja
  • Igen, csak a Micrás sem tudott róla! 😂 Azért engedte br, mert nem volt választása, vagy belemegy, vagy elengedi... 🙄😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
 • A videó készítő miért dudál.....?

  astonalex78astonalex78Hónapja
  • @thomyakadjlife Nem utána, hanem előtte kellett volna elolvasnod a KRESZ-t, mielőtt ide írtál volna.

   jános Nagyjános NagyHónapja
  • @thomyakadjlife igen? Ott mi szerepel? Hogy utána kell dudálni? Itt a hülye csak idegből dumáltunk, vagy rossz reflex.

   astonalex78astonalex78Hónapja
  • KRESZ, olvass utána!

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
 • Érdekesek ezek a megszólítások, hogy: műveltek, azt hiszitek, stb. Kicsit úgy hangzik, mint ha a műsor készítői más kaszthoz tartoznának. Mi a kívülállók és ti a hülye szabálytalankodók... Mennyivel jobb lenne, ha azt írnák helyette: Mit csinálunk itt? Azt hisszük... Persze lehet az is, hogy ők tényleg soha nem hibáznak...

  Ahasveros8Ahasveros8Hónapja
 • amúgy az elkopott burkolati jel se tesz jót... szép sárga vonalakat festenék a zebra mögé majd a macisajt és a megállás helyét jelző vonal...

  MrDzsaszperMrDzsaszperHónapja
  • Mintha az bármit segítene az ilyen agyhalottakon. Különben is lámpánál is azt látom, nagyon ritkán állnak rá a megállás helyét jelző vonalra, mintha csak annyira idióták lennének, hogy azt se tudnák, mire van az ott.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
 • Na végre! Multkor is azt mondtam hogyha mód van rá egy intenzivebb fékkel megkéne tudni megállni. Hál istennek sikerült is. A sebesség is jóvolt a müszaki állapot is ugynézki hogy rendben!!! Ez most sokmindent elárult!!!! Erröl ennyit. Üdv.mindenkinek!!!!

  Jenő DóczyJenő DóczyHónapja
  • És? Ha autópályán csinálja meg ugyanezt a seggarc, akkor 130-al szállnak bele, és csak azt sajnálnám, aki belehajtott, az ilyet nem, még ha beledöglik is.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
 • Tilos lenne ennek így létezni. Mint a másik lehajtónál, csak a lekanyarodók mehetnének ebben a sávban, bár ez ugye a pár szigetre fel-lehajtó autó miatt 2sávra szűkítené a hidat. Én nem vagyok egy félős gyerek, de az egyik legstresszesebb hely városban, ahol 80felett nemegyszer 100körül tépnek el tőled centire, és úgy kellene egy emelkedő végén kifordulni egy nagyon meredek derékszögű kanyarban. Ez sokakat stresszel, és pánikreakciókat indukál, végül pont azt teszik ami a legrosszabb, hogy egy dacreakcióval, kihúzzák valaki elé, akit minimum zavarnak, de inkább veszélyeztetnek. Sokszor roppant folyamatos a forgalom, percekig kell állni, hátul vergődni kezdenek akiknek erősebb autójuk van, vagy úgy gondolják megint valami nyomorék nem tud kifordulni, stb. Ez további stresszt indukál. Egyébként pedig nagyban rátesz most erre a pandémiás parkolás. A szigeten állni normálisan nagyon drága, aki oda kocsival megy, az nem a tipikus átlagos tömeg, olyan mértékű mozgás ritkán van a szigeti ki-behajtón mint most az utóbbi hónapokban.

  Laszlo KalmarLaszlo KalmarHónapja
  • Elsőbbség adás tábla elegendő, ha betartod 😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
  • elméletileg van egy szünet a távolban ütemezett lálmpák miatt, ezt a rést lehet kihasználni csak ugye várni kell

   L. S.L. S.Hónapja
 • Éppen kimondja, hogy itt volt a baleset, erre majdnem lett mégegy ugyanott... 10-ből 3x kanyarodnak ki ott nagyon neccesen, inkább a középsőben szoktam menni, majd a kereszteződés után vissza a külsőbe.

  dhavadydhavadyHónapja
 • A vak is lássa! Megrendezték mint Win@leR kinyitott ajtójába csapódást az útszélén anno. Azis elég gyenge vót. Ha nem vóna bizonsági öv meg légzsák, meg egyéb ilyen dolog, akkor ezt sem kellett vóna megrendezni mégegyszer a bizonyítás végett senki vagy akárki kedvéért sem. Nosztalgia videó. "Mikor még a mondeonak tekergettem a kormányát faxbukozás közben felpillantottam és..." Az elsőbség meg nem abszolút. ((Van róla BH a BHGY ban. Nem is új keletű.)) Akkor van ha megadják. A kikényszerítése és a dudálás olyan kis izé. Ovis.

  Karol HKarol HHónapja
 • A záróvonal lehet megtévesztő a kikanyarodóknak. Megtévesztő lehet, hogy "védett" sávba kanyarodik, ráadásul sráfozás is van oldalról, ami még ráerősíthet erre a fals biztonságérzésre. Nem is igazán értem a létjogosultságát annak a záróvonalnak ott... Kívülről befelé minden további nélkül logikus volna, hogy legyen átmenet (jobb oldalról megszaggatni a zárót). Mindenesetre a burkolati jelek kopásából látszik, hogy a buszok csak szabálytalanul, a sráfozásra ráhaladva tudnak kellő sugarú ívet venni (vagy kijjebbről indítja meg a kanyarodást, hogy ne húzza a padkára, vagy a közésőbe jelentősen átlógva tudna csak befordulni). Erősen átgondolandó az a kereszteződés a forgalomszervezőknek, közlekedésmérnököknek. Update: Most jutott eszembe, de sávonkénti "kötelező legkisebb haladási sebesség" is segíthet; így "megspórolva" a záróvonal más káros hatásait, és így elkerülhető a belsőben 57-tel tötymörgés: külsőben 40, középen 50, legbelsőben 60. Dugóban meg dugó van, forgalmi okból lehet kevesebbel menni mint a táblán szereplő minimumsebesség.

  Erik JanóErik JanóHónapja
 • a fókás nem okos, nem ügyes

  bolondemberbolondemberHónapja
 • A múltkori balesetnél - szerintem - nem a felhajtó autó volt a fő ludas, hanem aki képtelen volt elfogadni, hogy bejöttek elé a sávba, fékezés helyett gázt adott, visszaelőzött, indulatból berántotta magát a kocsi elé, de elvesztette a kontrollt a saját autója fölött, és már ment is keresztbe, neki a villanyoszlopnak. Ha tényleg rázós a helyzet, akkor nem dudálgatsz, hanem megpróbálod valahogy elhárítani az ütközést, ugye ? Ő viszont nyomta a trombitát inkább...

  Technox Kft.Technox Kft.Hónapja
 • Hátravinni, főbelőni!

  John ConnorJohn ConnorHónapja
 • Itt most ne a kamerás reakcióidejét boncolgassuk, könyörgöm... Elsőbbsége van, mehet, és ennyi. Indokolatlanul lassan menni sem akart. A követési távolságot megtartotta. Az internet népe mindig azt hiszi, hogy igaza van, holott a jog egyértelműen fogalmaz: a felhajtóról érkező nem adta meg az elsőbbséget, innentől pedig, ha baleset van, egyértelmű, ki a ludas. Ha ütközés van, és a kamerás is beleszáll emiatt az előtte haladóba, akkor is ugyanez a helyzet, mert ha a középen lévő nem futja ki a fékutat, onnantól kezdve a KRESZ már nem írja elő, hogy neked meg kell tudnod állni, mert az már nem hirtelen fékezés, hanem ütközés, baleset. Ha viszont az előtte lévő (azaz itt a középső) autó meg tud állni, de a kamerás beleszáll, nos, akkor van baj, mert akkor a kamerás _is_ hibás a követési távolság meg nem tartása miatt - de ez NEM menti fel azt, aki viszont nem adta meg az elsőbbséget. Olvassátok a KRESZ-t, mielőtt marhaságokat írkáltok...

  harczymarczyharczymarczyHónapja
 • Wtf

  Luca lazarLuca lazarHónapja
 • Erre csak par szo jut eszembe, ami az edesanyukaja foglalkozasat firtatja...🤣

  StreeteeStreeteeHónapja
 • Ha tudod, hogy "itt volt a baleset", tehát, hogy ez egy balesetveszélyes helyszín, miért nem a középső sávban mész? (A kérdés költői, tudom a választ.)

  gengszter01gengszter01Hónapja
 • Sajnos az átlag magyar csak a "bunkósbot" módszerből ért. Fel kell szerelni egy 24 órában működő kamerát a híd túlsó végén meg szintén 24 órában egy rendőr, aki az ilyen lendületből kihajtókat egyből kikapja a forgalomból és már mehet is a feljelentés... a "macisajt" alá feltenni egy kiegészítő táblát a kamerás forgalomfigyelésről. Mert úgy tűnik más nem működik: lehet macisajt helyett STOP táblát amit ugyanúgy le..nak. lehet "fekvőrendőrt" azon is ugratva áthajtanak..

  lmonokilmonokiHónapja
 • Nem gondoltam, hogy meg is lehet állni itt. Azt hittem csak szlalomozni lehet, aztán meg az oszlopnak verődni. (Krisztián, Bpi Autósok olvasó)

  Gabriel DerdákGabriel DerdákHónapja
  • @Cartoonella de Frász Értem én, csak hát a balesetes nem tudhatta előre, hogy valami idióta ki fog hajtani elé.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • @CoolKoon Úgy értem a jávorszarvas teszt előtt mert egyébként kiesel az ülésből és felcsavarodsz az oszlopra.

   Cartoonella de FrászCartoonella de FrászHónapja
  • @Cartoonella de Frász "ha lelassítasz legalább 40re" - Épp csak nem mindenki akar 40-el töttyögni, mint ahogy az idióta Szuzukisok szokták a belső sávban...

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • Tényleg amúgy ha lelassítasz legalább 40re akkor nem esel ki az ülésből.

   Cartoonella de FrászCartoonella de FrászHónapja
  • @CoolKoon Mert a náci családod nem képes többre? Költözz el akkor otthonról!

   Gabriel DerdákGabriel DerdákHónapja
 • 1, azért ment ki mert a piros nissan lassan ment és beengedte, 2, újabb gyengeképességű kamerást látunk, 3 itt valójába semmi különos nem törtent.

  Monclerfan1Monclerfan1Hónapja
 • Azt hiszik, hogy van gyorsító sáv. A dudálást meg egyfajta népnevelő eszköznek tekintik egyesek (tömegek).

  László ÖrdögLászló ÖrdögHónapja
  • Vagy legalábbis ahhoz jó, hogy a teknős kinézzen a páncéljából, hogy hülyeséget csinált.

   John Jeans FarmerJohn Jeans FarmerHónapja
 • Számtalanszor jöttem ott már ki a szigetről még senkit sem veszélyeztettem.Itt a vezetési alkalmassággal elég komoly gondok vannak egyeseknél.Nem tudja felmérni sem a saját sem az autójának a képességeit,vagy csak simán beleszarik az egészbe mondván van a másik autón fék majd lassít ha jövök.... Ami gond hogy alló helyzetből kell felhajtani a 70-el közlekedő autók közé szóval türelemre van szükség.

  astragoastragoHónapja
 • Soha nem szabad alábecsülni a primitív emberek,kártékony hatását...

  DiogenesDiogenesHónapja
 • Nem fért be. De miért nyomta a dudát amikor már úgyis kiment? Én még soha nem nyomtam meg dudát autón legfeljebb véletlenül vagy a vizsgán, de ott nem mindig szólt. Ezek aprócska koccanások

  ratkooporontyratkooporontyHónapja
  • KRESZ, olvass utána, ilyenkor kell használni gondoltam szólok... 😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
  • Na látod! Ha nem használják, akkor a duda is berozsdásodik. :D

   László ÖrdögLászló ÖrdögHónapja
 • Multkor párommal itt jöttünk és hát a forgalom miatt is kb 58 al lehett jönni.

  László ÁngyásiLászló ÁngyásiHónapja
  • És mégis 80-90-el szoktak...

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
 • Ha itt volt a baleset akkor ez a mostani szituáció nagyon jól bemutatja azt hogy mit kellett volna csinálni az emberünknek. De nem mert hát ugye az a gyerek berágott és úgy döntött hogy nehogy már baz+ elémvágjál. Ezután gyerek kivágódott bevágódott majd végül saját hülyesége miatt kivágódott. És még próbálták itt kimosdatni a kakiból egy videóban.

  Tibor HadnagyTibor HadnagyHónapja
  • @benydo Már nem azért, de aki egyszer is járt már arra valaha kocsival, az tudja, hogy miként fordulnak ki onnan az autók... Állandó életveszély. Nem kell ahhoz szlalommester manőverét látni...

   snowcrowsnowcrowHónapja
  • @benydo Ahhoz nem kell HUlabel videó, hogy az ember figyelje a környezetét és számítson arra, hogy esetleg a másik hülye. 50 évvel ezelőtt hogy védtük ki az ilyen baleseteket HUlabel nélkül? A múltkori emberünk egy idegbeteg, ezen nincs mit szépíteni.

   XTXTHónapja
  • @benydo Ez az én véleményem az meg a tiéd.

   Tibor HadnagyTibor HadnagyHónapja
  • Bíróságon is ki lesz mosdatva, aki kiment elé nagyon megszívta. És avval ,hogy elkövetett egy bűncselekményt (elhajtott) el is döntötte magának a dolgot.

   Laszlo KalmarLaszlo KalmarHónapja
  • Az ugye megvan, hogy lehet pont a videó miatt a piros autó már számított rá hogy kikanyarodik elé a másik? Illetve amaz a szitu szemből vette, te szemből is megmondod mennyire volt egymástól a két autó? Ugyanaz a szitu? Ugyanígy a piros autós is dönthetett volna úgy hogy túl rizikós beleállni talppal a fékbe mert belemennek hátulról, és inkább vagy belecsattan vagy elrántja a kormányt. Kicsit gondolkodni kellene nem fújni a saját verziódat mindenből.

   benydobenydoHónapja
 • SZERINTEM LÁMPA KÉNE

  Varro BalazsVarro BalazsHónapja
  • @thomyakadjlife igen, tömören, röviden és pontosan 👌🏻

   gengszter01gengszter01Hónapja
  • SZERINTEM ÉSZ KÉNE

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
  • És megállítanád a forgalmat az Árpád hídon, mert egy fasz jönne fel a szigetről? Hát neked sem való az oxigén. :D

   gengszter01gengszter01Hónapja
  • Abból van elég... ész kéne inkább.

   László ÖrdögLászló ÖrdögHónapja
 • Ebből a videóból is kiderül, hogy bármilyen baleset előtt rá kell tehénkedni a dudára még a második autónak is... mert miért ne... végülis belváros... senkit sem zavar a dudálás. Mert nem elég, hogy a Micra dudál, de a kamerásnak is mindenképpen kellett... mert ez rengeteget segített (szerinte) ebben a szituációban. :D

  PeaceWithDefenseOnlyPeaceWithDefenseOnlyHónapja
  • A duda a vészhelyzet esetére van, hogy elkerüljék a balesetet, jogosan használta "figyelemfelkeltés" céljából... A KRESZ ismerete segít... 😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
 • hát ahogy elnézem sok lesz az a 70 km/h a hídra

  lamas kitfilamas kitfiHónapja
  • @lamas kitfi "50 bőven elég lenne rá" - Nem, nem lenne rá elég. Arról nem is beszélve, hogy a csökkentett sebesség a híd szerkezetét is jobban megterhelné. "mint a népfürdő utcánál van picivel lejjebb a pesti oldalon" - Az a baj, hogy ahhoz a megoldáshoz szerintem nincs is elég hely a Margit-szigeten (ha pedig a vízbe kéne megépíteni a lehajtó jelentős részét, az iszonyatosan megdobná a költségeket), ráadásul a plusz egy gyorsulósáv (ha megoldható lenne egyáltalán) szintén eléggé fájdalmas útlezárásokkal járna.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • @CoolKoon ki beszélt 30-ról? 50 bőven elég lenne rá, tudom hogy nem tartja be mindenki de ott van 2 kihajtó a szigetről, ahonnan te rá akarsz hajtani egy olyan hídra, amin nagy sebességgel közlekednek autók, már eleve veszélyes. vagy még azt tudnám elképzelni, hogy mint a népfürdő utcánál van picivel lejjebb a pesti oldalon, hogy be tudjanak biztonságosan sorolni a szigetről a hídra

   lamas kitfilamas kitfiHónapja
  • @gengszter01 Jó, mondjuk bármennyire is nem szép dolog a gyorshajtók esetleges agresszivitása, nem véletlen, hogy hídon nem szabad megállni, parkolni, tolatni stb. ugyanis mindig az a legfontosabb, hogy az ember minél gyorsabban áthaladjon rajta. Ezért is szoktak oda nagyobb sebességkorlátokat tenni.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • @CoolKoon pontosan. Így is aki betartaná a 70-et, azt beletolják a Dunába az önjelölt Schumacherek

   gengszter01gengszter01Hónapja
  • "sok lesz az a 70 km/h a hídra" - Ja, mert ha lecsökkentenék 30-ra, akkor mindenki betartaná, mi? Mégis hol élsz te?

   CoolKoonCoolKoonHónapja
 • Az emberek nem néznek körül... Ha nem lát maga előtt autót, azt hiszi, mehet.

  Márk MolnárMárk MolnárHónapja
  • "Ha nem lát maga előtt autót, azt hiszi, mehet." - Az a baj, hogy látott, és mégis ment.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • Nem is tudom miért van visszapillantó az autókon, egyeseknek csak dísz, úgy látszik.

   Csaba BengaCsaba BengaHónapja
 • Ez a Micrás...komolyan, nem is értem, hogy mehetett ott. El kéne venni a jogsiját! #sarcasm

  Zsolt SándorZsolt SándorHónapja
  • igen, ide a "minek ment arra" joker illik :-D

   L. S.L. S.Hónapja
  • Aki nem érti a szarkazmust, annak kéne elvenni a ... levegőjét. :D

   gengszter01gengszter01Hónapja
 • Jó lenne, ha külön jelölve lenne az ilyen becsatlakozásoknál, hogy van-e gyorsító sáv, vagy pedig nincs. Mondjuk itt egyértelmű, hogy nincs, de sok helyen meg van, ahol nem is számítasz rá.

  Ádám HorváthÁdám HorváthHónapja
  • minek a gyorsítósáv, amikor a barom annak az elején is képes megvárni, amíg beengedik, a pályán is láttam ilyen idiótát, ahelyett, hogy ment volna tovább a leállósávban, hogy be tudjon sorolni a kamionok közé, inkább megállt, amikor elfogyott a felfestés

   welsh shogunwelsh shogunHónapja
 • Ezek azért komoly szemészeti problémákat is felvet. Az egy dolog h. nem ismerik a táblát, de nem is látják az érkező autókat az nagyobb gond.

  István KovácsIstván KovácsHónapja
  • @Zoltan Heller Talán rosszul fejeztem ki magam: mire a hídról belátják a kanyart (illetve mire rájönnek, hogy valami idióta ki fog onnan kanyarodni), addigra nagyobb sebességnél már késő. A kikanyarodó viszont a manővel megkezdése előtt nagyon is jól látja a híd forgalmát, ezért is szemét dolog kikanyarodni akkor, ha abban a sávban éppen jön valaki (amellett, hogy életveszélyes is).

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • @Zoltán Havasi pont o az aki tud vezetni es te nyomod az idiota hoborgest, veded a hulyeket.

   Zoltan HellerZoltan HellerHónapja
  • @CoolKoon es a tobbiek akkor hogyan latjak be?

   Zoltan HellerZoltan HellerHónapja
  • @Zoltán Havasi Veled ellentétben én nem hétvégi sofőr vagyok, elég sokat vezettem városi forgalomban, és nem egyszer voltam olyan helyzetben, hogy bizony meg kellett várnom, amíg elment a többi autó, mielőtt befordultam, és nem kényszerítettem senkit satufékezésre meg átsorolásra. És olyan is volt, hogy mellékutcából egy kicsit forgalmasabb főutcára kellett kikanyarodnom, de akkor nyomtam is neki a gázt rendesen. Szlovákiában egyébként a videón látható ütődötthöz hasonló véglény miatt szenvedett a parlament elnöke súlyos autóbalesetet (épp csak nem oldalról fordultak be elé, hanem szemből), amiből igen sokáig tartott a felépülése (csigolyatörés miatt). "mindenki olyan gyökér lesz, hogy nem lesz esélyed se felhajtani az útra" - Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy igen, a legtöbb ember már csak ilyen "gyökér", hogy hogyha elsőbbsége van, akkor nyomja ezerrel. És pl. Pesten a Nagykörúton ezért lehet csak nagyon kevés helyen balra fordulni.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • @CoolKoon Jól van öcsi, te se tudsz vezetni. Hőbörögjél csak nyugodtan, de ne csodálkozz, ha egyszer majd a te fejedre szarik magasról mindenki, mert mindenki olyan gyökér lesz, hogy nem lesz esélyed se felhajtani az útra.

   Zoltán HavasiZoltán HavasiHónapja
 • még egy tanács: aki tempósan halad itt a hídon, annak érdemes lehet verőfényes napsütésben is tompítottat használni... (meg a városi gyorsforgalmi szakaszokon általában is, de itt különösen) A vakegerek kedvéért...

  MrDzsaszperMrDzsaszperHónapja
 • úgy tűnik, a piros autó túlságosan beolvadt a környezetébe... ;)

  MrDzsaszperMrDzsaszperHónapja
  • nem, csak túl kicsi, mikor autó

   Zoltán Sz.Zoltán Sz.Hónapja
 • Érdekes Meg lehet allni ha az ember nem akar buntetofekezni :D

  zalán ocskózalán ocskóHónapja
 • Ha már kijött (miért tette?), legalább nyomja már neki, mert megsorozzák a többiek!

  Krisztián NyitóKrisztián NyitóHónapja
  • @supla 91 ezzel én is így vagyok,szar hangja van a v6-nak 5000 alatt 🤣🤣🤣

   Norrisz CsakNorrisz CsakHónapja
  • @CoolKoon Igazad van.Én nem tudom mi van ebben az országban,Reggel 6kor sietnék a munkahelyemre de valami idióta akkor is ráér 65-el menni.Délután 4kor sietnék haza,de akkor is max 70-el tötymörög valaki és nem zavarja hogy 15 autó kínlódik mögötte,mert előzni nemigen lehet .Tegnap lealáztam az egész sort végre,erre egy mellékútról hasonlóan a videóhoz kikanyarodott elém egy idióta.És nem sietett. VEszek én is egy kamerát.

   SS G.SS G.Hónapja
  • "legalább nyomja már neki" - Nem nyomja, mert az ilyen ütődötteknél ez a kettő (kikanyarodás gyorsan haladó autók elé, utána töttyögés) szinte törvényszerű. Ezt én is számtalanszor tapasztaltam: 10 esetből 9 ilyen idióta töttyögni kezd a kikanyarodás után.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • @supla 91 Ó igen, egy autószerelő mondta nekem egyszer, hogy a Fabia nagyon sokat kibír, de csak akkor, ha rendesen meghajtják. Ha nyugdíjas tempóban mennek vele, akkor már 100e km után/előtt generálozni kell, de ha rendesen vezetnek vele, akkor 500e-et is simán kibír :D

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • Oktatóm mindig azt mondta az ilyen szituációkra, ha már kikanyarodott Pál, akkor ,, tüzeljen''!

   Pál LestyánPál LestyánHónapja
 • Hülyeség ez a megoldás! álló helyzetből neked ki kell lőnöd hogy felvedd a 70 es tempot.. illetve inkább a 80as 90 es mert kb nem 70nel mennek hanem többel! Egész egyszerüen minden ilyen szakasznál elkéne terelni a forgalmat a felhajtási szakasz erejéig! IGY mindenki nyugodtan békésen feltudna hajtani. de hát ehhez sok ész kell...

  Kovács IstvánKovács IstvánHónapja
  • Gázbedál... Hasznos tud lenni. 🙃

   stargazerhustargazerhuHónapja
 • miért van ezen a szakaszon záróvonal felfestve?

  BridgEnd777BridgEnd777Hónapja
  • buszmegálló van v volt úgymaradt tökmindegy

   István JordánIstván JordánHónapja
  • @Zoltan V. Kosntruktív hozzászólást tudsz írni? Erőltesd már meg magadat legyél szives, nyelvtannáciból van elég itt...

   Józsi The RocketJózsi The RocketHónapja
  • Felteszem azert hogy belulrol itt ne tudj kisorolni a szelsobe, a felkanyarodok miatt. De jogos, a szelsobol besorolast engednie kene, mint menekulesi lehetoseget.

   Zoltan HellerZoltan HellerHónapja
  • @Zoltan V. Az értelmetlen, épp a "védettségét" szüntetnéd meg vele annak a sávnak. Aki benéz balra, az azt nézi, hogy jön-e onnan valaki, nem azt, hogy és a középsőből is indel-e valaki. A következő lekanyarodási lehetőség a Népfürdő utcánál van több száz méterrel arrébb (tehát bőven ráér sávot váltani az, aki a középsőben van), így az égvilágon semmi indoka nincs annak, hogy az ott szaggatott legyen.

   Krisztian SinkaKrisztian SinkaHónapja
  • @Józsi The Rocket Továbbra sem létezik az általad használt "-al" rag a magyar nyelvben.

   Zoltan V.Zoltan V.Hónapja
 • A dudálás bizonyítottan csökkenti 10m-rel a féktávot 👍

  Vida IstvánVida IstvánHónapja
  • Ha valaki nem veszi észre a veszélyt annak az életét is megmentheti a dudálás, igazad van f@szság veszélyre figyelmeztetni másokat, mert nem lesz erősebb a féked! 😂😂😂🤔🙄

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
  • fékezés közben korrekt volt. Legalább vegye észre, mit művelt: balesetveszélyt. És köszönje meg a többieknek a defenzív vezetést és hogy nem lett belőle baleset.

   MrDzsaszperMrDzsaszperHónapja
 • valószínűleg megtévesztő a záróvonal...

  Attila BakóAttila BakóHónapja
  • Ha az autót nem látja, majd szerinted a záróvonalat igen :D

   Zsolt RépásiZsolt RépásiHónapja
  • @BridgEnd777 A macisajtot meg csak viccvől rakták oda...

   Krisztian SinkaKrisztian SinkaHónapja
  • @zalán ocskó Nem az a baj hogy 70-el mennek, hanem hogy újgazdagék 170-el szeretnének átrongyolni az Árpád-hídon, de úgy nem üll a poén ha magyarázni kell. ;)

   Józsi The RocketJózsi The RocketHónapja
  • @Józsi The Rocket miert is baj hogy 70 el mennek ha 70 a sebessegkorlatozas?

   zalán ocskózalán ocskóHónapja
  • @BridgEnd777 Neki zárja el, hogy az újgazdag szentendrei paraszt ne csapódjon bele a sávba 100-al, amikor a belső kettőben sétakocsikázik két Suzukis 70-el...

   Józsi The RocketJózsi The RocketHónapja
 • Na, ez most tényleg kihajtott elé. És a piros meg is tudott állni, nem parádézott.

  Zoltán Sz.Zoltán Sz.Hónapja
  • Jó h az ezüst még nem nyomott a féken. 🤦🏻‍♂️

   migmig3 napja
  • @benydo Ezek szerint ismeri a helyszint, megsem sorolt az ures kozepsobe..... Ki is akkor a masik hulye?

   Gergely DarányiGergely DarányiHónapja
  • @thomyakadjlife miért, ha 90-el megy akkor nincs elsőbbsége és ki lehet kanyarodni? Nem vánszoroghat mindenki 40-el (bocs, 42-vel :D), és te hiába érzed 90-en a hetvenes tempót, az még nem annyi

   benydobenydoHónapja
  • @benydo Vagy csak annyi, hogy nem 90-el ment mint a másik fittipaldi a Ford-al 😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
  • Total igazad van. Kellene egy olyan kresz modositas, hogyha egy balfasz kijon eled a vedett utra,es nem korrigalod megfelelooen a hibajat, akkor elveszik a jogsidat, es te fizeted mindket kocsi javitasi koltseget.

   pharkasjpharkasjHónapja
 • Nem is értem ide miért nem raknak stop táblát! Eléggé indokolt lenne a 70 KM/h-hoz (alsó hangon) minden más hülye helyre raknak ide pont nem.

  Laszlo MarkusLaszlo MarkusHónapja
  • @Krisztian Sinka Ez az igazi magyaros gondolkodás és ezt nem pozitív értelemben mondom. Büntessünk mindenkit kollektíve, abból nem lehet baj (fekvőrendőr esete)...

   László ÖrdögLászló ÖrdögHónapja
  • Irigylem a naivitásodat, hogy azt gondolod, hogy itt egy Stop tábla segítene. A macisjattal sem foglalkozott, akkor a Stoppal miért tenné?

   Krisztian SinkaKrisztian SinkaHónapja
  • Nem stoptábla kell, hanem tarkón bacni amelyik nem néz el balra a macisajt láttán, legközelebb majd egy szirénázó mentő elé fognak kivágódni és még fel is lesznek háborodva: "Há' nem látja hogy gyövök..."

   Józsi The RocketJózsi The RocketHónapja
 • Itt nagyon jól meg lehet figyelni, hogy mennyi volt a kamerás reakcióideje! Nem is mentek gyorsan, nem is érte igazán váratlanul, mert pont azt témázgatták, és mégis. Felkészületlen volt, mert nem tette át a lábát a fékpedálra. Mikor koppan a lába az hol is történik? Mennyi idő is telik el addig? Hány métert ment? Mikor lehetett már látni? Mikor sikít fel az utasa? Nagyon beszédes ez a videó, remek felvétel! A múltkorival együtt kell kielemzeni.

  Zoltán HavasiZoltán HavasiHónapja
  • @Pál Lestyán Indokolatlan lett volna vészfékezni, ezért dudált inkább, jogosan, ha a Micra-s nem lett volna résen a dudálás segített volna neki :)

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
  • Nem volt veszélyben, nem elé kanyarodott ki, indokolatlan lett volna vészfékezni és senki nem sikított a videóban, a többi OK! 😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
  • A Micra már rég áll, emberünk meg a dudát nyomja előbb... Nem ártana kicsit fejleszteni a reflexeket. Azért a lényeg, hogy nem történt baleset.

   Pál LestyánPál LestyánHónapja
  • Megállt rendesen, satu nélkül, mi a gond? Hova kapkodjon? Illetve bizalmi elv alapján joggal feltételezte, hogy nem jönnek ki eléjük. + vszeg a sofőr helyéről nem ugyan ezt lehetett látni.

   MrHalilalipapiMrHalilalipapiHónapja
  • @Zoltán Répás Igen, nagyon jól tette! Talán elgondolkozik az ürge, hogy mekkora balfasz volt..

   BenceBenceHónapja
 • "Ide valamit ki kellene találni". Igen egy pár embernek megtanítani az elsőbség adás táblát. Komolyan 100 méterrel korábban kiterelni a kűlső sávból a forgalmat a felhajtónak így ki lehetne alakítani egy gyorsító sávot.

  Janos LaszloJanos LaszloHónapja
  • @Zoltán Sz. 70 az a 40.

   Gabriel DerdákGabriel DerdákHónapja
  • 40 es sebességkorlátozás ezen a szakaszon ebbe a sávba

   Zoltán Sz.Zoltán Sz.Hónapja
 • Kedves Bp-i Autósok Közössége! Azt a balesettel kapcsolatos eddigi videókból már le lehetett szűrni, hogy ti foggal-körömmel mosdatjátok Krisztiánt, noha a szakértők dolga lenne eldönteni, hogy hibás volt-e valamennyi százalékban a balesetnek. Ez a ti dolgotok, biztos megvan rá a kellő indokotok, de ami viszont tuti, hogy ezzel a hangulatkeltő címmel, meg a videóhoz tartozó leírással elértetek a történetben a mélypontra. Simán lehet, hogy tök gyakran benézik ezt a sávot a kikanyarodók, de bennetek fel sem merül, hogy nem azért, mert egytől-egyig parasztok, hanem mert ez egy rosszul megoldott kereszteződés. Bennetek fel sem merül, hogy esetleg az útfenntartónak kellene ezen változtatni, ha már ennyire megszaporodtak az ilyen esetek. A sokat vitatott dudálással se lett volna semmi baja senkinek, ha az ember a féket is taposta vona mellé, mint jelen esetben két autós is. Nekem ezzel a videóval nem az bizonoyosodott be, hogy mennyire köcsögök a kikanyarodók, hanem, hogy a megengedett sebességről, az utat figyelve egy egyszerű fékezéssel simán elkerülhető a baleset.

  Gábor BaranyaiGábor BaranyaiHónapja
  • @Gábor Baranyai "sávelhúzás előtte, saját gyorsítósávval a kikanyarodónak. " - Igen, ezt már más is javasolta, de valahogy mindig feláll a szőr a hátamon, ha belegondolok abba, hogy ilyen ostoba töttyögő idióták miatt a hídon haladók sávjaiből vegyenek el egyet (még ha rövid szakaszon is). "Ha az ember túl gyorsan megy ne takarózzon azzal" - Az a baj, hogy ezek az agyhalottak autópályán is ugyanezt csinálják. Ott pedig de, igenis lehet azzal takarózni, hogy 130-al megyek, és egy ilyen ütődött miatt nem tudok azonnal nullára lassítani. "Tanulság: ne menj túl gyorsan, vagy ha igen, akkor figyeld az utat. :)" - Ez tipikusan olyan hely, ahol még a maximális figyelem se elég.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
  • @CoolKoon "Nocsak, csaknem csináltad meg ugyanezt az idióta mutatványt, mint ami a videón van? " Nem. "Tekintve a hely földrajzi adottságaira máshogy ezt nem is lehet megoldani." Azért mert neked nem jut más eszedbe, még lehet. Pl. sávelhúzás előtte, saját gyorsítósávval a kikanyarodónak. "Ha az ember túl gyorsan megy, hiába fékez, akkor se tudja elkerülni a balesetet egy ilyen idiótával." Pont ezt mondtam én is. Ha az ember túl gyorsan megy ne takarózzon azzal, hogy "kikanyarodtak elém elkerülhetetlen volt, pedig gépészkedtem, mint állat, még a dudát is nyomtam". A kérdés csak az, hogy hány százalékban volt felelős, de ezt majd megmondják a szakértők. Tanulság: ne menj túl gyorsan, vagy ha igen, akkor figyeld az utat. :)

   Gábor BaranyaiGábor BaranyaiHónapja
  • "Simán lehet, hogy tök gyakran benézik ezt a sávot a kikanyarodók" - Nocsak, csaknem csináltad meg ugyanezt az idióta mutatványt, mint ami a videón van? "ez egy rosszul megoldott kereszteződés" - Tekintve a hely földrajzi adottságaira máshogy ezt nem is lehet megoldani. "ha az ember a féket is taposta vona mellé, mint jelen esetben két autós is." - Ha az ember túl gyorsan megy, hiába fékez, akkor se tudja elkerülni a balesetet egy ilyen idiótával.

   CoolKoonCoolKoonHónapja
 • Jééé, nem akart senki büntifékezni, nem is lett baleset! Így az autót közelről még nem látott ügyvéd is munka nélkül maradt.

  Attila Szűcs-T.Attila Szűcs-T.Hónapja
  • @György János irónia volt amúgy, nem mondta h így helyes... 😂

   thomyakadjlifethomyakadjlifeHónapja
  • Ezen nagyon jót derültem: "Így az autót közelről még nem látott ügyvéd is munka nélkül maradt"

   002 gabor002 gaborHónapja
  • @György János Attól mindenféleképpen jobb mint hogy valaki vagy valaki rommá törték volna / megsérültek volna!

   Kovács IstvánKovács IstvánHónapja
  • Igy igaz! Csak az aki a főutvonaalon ment 0 indult újra. Még ő adott elsőbbséget az alárendelt útnak... Gondolom ez így jó!?

   György JánosGyörgy JánosHónapja
 • Ide nem stop tábla kellene hanem sorompó

  Mr. WolfMr. WolfHónapja
  • Szedjünk hídpénzt.

   Alter EgoAlter EgoHónapja
  • vasúti átjáróval

   welsh shogunwelsh shogunHónapja
 • Elég szar szögből lehet rálátni az útra, miért nem tesznek ki egy tükröt? Megkönnyíteni az érkező autók észrevételét....

  János HorváthJános HorváthHónapja
  • Ne már, jól belátható!

   Tamás NovákTamás NovákHónapja
 • 😂😂😂😂ennyi balfaszt😂😂😂😂hihetetlen😂😂😂😂😂😂😂😂

  Sandor GeraSandor GeraHónapja
 • Ha látom hogy ki szeretne jönni, lassítok (elengedem a gázt), villantok neki és kiengedem.

  jános Nagyjános NagyHónapja
  • Magyarok erre képtelenek! genetikailag kodolva van bennük!

   Kovács IstvánKovács IstvánHónapja
  • És ha nem lát egy hasonló gesztust, mert nem kötelező, - sőt jó lenne megérteni azt is, hogy udvariaskodás előtt fel kell mérni a helyzetet, de ez más téma - akkor kötelessége a vadbaromnak ott maradni ahol van és várni a sorára ...

   Péter SávaiPéter SávaiHónapja
 • Remélem, hogy a Micrás jól elévágott és jól megbüntetőablakmosózta!!!

  gazdinfgazdinfHónapja