Videón, ahogy az álló kamionba csapódik egy furgon az M5-ösön

Az olvasónktól kapott videó még tavaly, november 28-án történt.

Egy korábbi baleset miatt feltorlódott a forgalom, a belső sávba kezdtem el sorolni, de mint látható, az előttem lévő kisteherautó félbehagyta az átsorolást, mivel vészvillogót használt nem lehetett tudni hogy mit akar,
ezért maradtam én is mögötte, párat villantottam én is a vészvillogóval, de ahogy mögém értek lekapcsoltam.

Ezt követően, mint látszik a leállósávból szabálytalanul rámhúzza a kormányt az egyik "versenyző", ezért úgy döntök átsorolok, amit folyamatosan jeleztem is, tükörbe néztem, belső sáv tiszta volt, megkezdtem a manővert, majd hirtelen nagy sebességgel megjelent a furgon, aki későn észlelte a torlódást.

Nem tudni, hogy fáradság miatt, vagy mert telefonozott, már nem tudtam elkerülni az érintőleges ütközést, ezt követően a belső sávban szintén lépésben haladó kamion pótkocsijába csapódott.

Szerencse, hogy nem soroltam át a belső sávba a legelején és külön szerencse, hogy a furgon jobb 1-be nem ült senki sem, mert a furgon sérüléseiből ítélve ha lett volna ott utas, nagy valószínűséggel nem éli túl a balesetet.

Szerencsére a sofőr megúszta 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel, és egy 30eFt szabálysértési bírsággal.
A videó lényege, bármennyire próbálunk figyelni, sok esetben a szerencsén múlik, hogy ne szenvedjünk balesetet, nekem is pokoli nagy szerencsém volt hogy nem soroltam át korábban teljesen.

Külön kiemelném a közönyt, amit elég elszomorítónak tartok, hogy sokan látták a balesetet, mégis rajtam kívül egy autó állt meg, nem érdekelte őket, hogy valaki meghalhat a sérült járműben.

További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: bpiautosok.hu

Letöltés

Megtekintés
169,521

Megjegyzés

 • Az olvasónktól kapott videó még tavaly, november 28-án történt. Egy korábbi baleset miatt feltorlódott a forgalom, a belső sávba kezdtem el sorolni, de mint látható, az előttem lévő kisteherautó félbehagyta az átsorolást, mivel vészvillogót használt nem lehetett tudni hogy mit akar, ezért maradtam én is mögötte, párat villantottam én is a vészvillogóval, de ahogy mögém értek lekapcsoltam. Ezt követően, mint látszik a leállósávból szabálytalanul rámhúzza a kormányt az egyik "versenyző", ezért úgy döntök átsorolok, amit folyamatosan jeleztem is, tükörbe néztem, belső sáv tiszta volt, megkezdtem a manővert, majd hirtelen nagy sebességgel megjelent a furgon, aki későn észlelte a torlódást. Nem tudni, hogy fáradság miatt, vagy mert telefonozott, már nem tudtam elkerülni az érintőleges ütközést, ezt követően a belső sávban szintén lépésben haladó kamion pótkocsijába csapódott. Szerencse, hogy nem soroltam át a belső sávba a legelején és külön szerencse, hogy a furgon jobb 1-be nem ült senki sem, mert a furgon sérüléseiből ítélve ha lett volna ott utas, nagy valószínűséggel nem éli túl a balesetet. Szerencsére a sofőr megúszta 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel, és egy 30eFt szabálysértési bírsággal. A videó lényege, bármennyire próbálunk figyelni, sok esetben a szerencsén múlik, hogy ne szenvedjünk balesetet, nekem is pokoli nagy szerencsém volt hogy nem soroltam át korábban teljesen. Külön kiemelném a közönyt, amit elég elszomorítónak tartok, hogy sokan látták a balesetet, mégis rajtam kívül egy autó állt meg, nem érdekelte őket, hogy valaki meghalhat a sérült járműben. További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  Bp-i Autósok KözösségeBp-i Autósok Közössége29 napja
 • Nem èrtem miert kell mindkèt sáv közeoèn megállni !Fel nem fogom az ilyet ! Utána csodálkoznak ! Adjátok le,a jigsit jobban,jártok😆😆😆😆

  gábor rezművesgábor rezműves15 napja
 • Előzni tilosba rá fázik a kamion mit keres ott? A furgon siet egyértelmű!!!! Ha más van ott annak is neki megy

  Jozsef FeketeJozsef Fekete18 napja
 • Azért tegyük hozzá, érdekes az emberek reakciója. Hátulról is látható, hogy az ütközés komoly volt, és a furgon jelentősen roncsolódott. A becsapódási sebesség sem volt alacsony. Ugyanakkor a sedan -os gond nélkül továbbmegy, meg sem próbál segíteni, csak arra figyel, hogy minél gyorsabban elhúzza a csíkot. Nem nézett ő semmit hátrafelé, nincs szó szuper-reflexekről, csak tolakodott előre..

  Zoltán GecsóZoltán Gecsó20 napja
 • román?

  XTXT20 napja
 • Nem tülekedett egyik szemtanú sem ,hogy megnézze a furgonos sofőrt hatha megsérült.

  Zsolt MájerZsolt Májer22 napja
 • Szerintem minden szempontból egy teljesen szerencsés kimenetelű balesetet látunk. Ennek lehetett volna sokkal rosszabb vége, ha egy családdal teli kisautóba rongyol bele.

  ZheroZhero23 napja
 • Ilyenkor meg fej vakarás van ✌🏽

  Zsolt HájasZsolt Hájas24 napja
 • ..csodás…hogy a f….ba lehet így megállni….full közepén…gratulálok…(olvastam a magyarázatod, de az inkább csak magyarázkodás)…

  Peter FöldesiPeter Földesi24 napja
 • Legjobban a letakart rendszámok zavarnak,eljut-e ez a világ oda valaha hogy vállalja mindenki a felelősséget azért amit csinált, vagy éppen titkos küldetésen volt, ja hogy az emberi (bűnözői ) jogok, meg hasonlók.

  Elek ZomboriElek Zombori25 napja
 • Milyet mentett a sedanos!!! Boldog szülinapot neki!

  Valkűr, a tekszaszi kopóValkűr, a tekszaszi kopó25 napja
 • Itt mindenki egyszerre büntetőfékezett a furgonosnak!!

  tibor némethtibor németh25 napja
 • út közepén kell megállni nyilván... jah és 5 perc múlva kell csak kiszállni segíteni.

  Johhny RingoJohhny Ringo25 napja
 • Jó tudni, h egy ******** volt az oktatóm, amiért nem mondta, h a forgalmi sávok közti útburkolati jeleken autózva kell kamerázni, aztán random ellibbenni valamelyik sávba valaki elé. Sőt, a vogon űrsztráda-építő kresz konk réten abból az egy mondatból áll, h verdát csak útburkolati jelekre, sosem azok közé.

  KiwictorKiwictor26 napja
 • Biztos jó film ment a TV-ben. ...mindig TV-znek.

  Zolee LittleZolee Little26 napja
 • Ezt figyeld,hogy eltalálom!! Román transporter azt hitte elfér a kamion mellet is kiló negyvennél :D Na ? Ugye ? Telibe talált? :D

  Zo ZoZo Zo26 napja
  • @laci750108 Ennyi ! Ezért lenne illő autómatikusan kiszedni a román szállítókat már a határon ellenőrizni ! Mióta vezet honnan jön ivott-e !!

   Zo ZoZo Zo20 napja
  • Bingo. www.baon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kamionba-rohant-egy-kisteherauto-kiskunfelegyhazanal-3416302/ De tegyük hozzá, hogy úriember a tutira nem fogad. :) Pacsi! :)

   laci750108laci75010821 napja
 • Ugyan mi a pék faszának állna meg bárki is, ha nem orvos, rendőr? Hogy teljes szélességében eltorlaszolják az utat, és tovább növeljék a további balesetek számát?! Menjen mindenki a dolgára autópályán, az a legbiztonságosabb!

  Tamas StreziTamas Strezi26 napja
 • Ilyenkor az a tragédia ha életben marad az ilyen. Mert akkor másoknak még okozhat gondot később.

  csakazolicsakazoli26 napja
 • Most olvastam, hogy 30.000Ft-ra büntették a sofőrt. Csak szerintem kevés?

  mrbabukammrbabukam26 napja
 • Uhh!

  Jóri Zsombor vasútmodellezőJóri Zsombor vasútmodellező26 napja
 • a kamerás szabálytalanul ráhúzta a kormányt a furgonra, ami emiatt egyrészről kibillent másrészről letért a föld útra és esélye se volt időben megállni sztem ha nincs az érintőleges ütközés a furgon akár még meg is állhatott volna időben, nekem nem 100 hogy a furgonos a hibás teljes mértékben

  Gergely KissGergely Kiss26 napja
  • basszus tényleg visszahúzta a sávba, agybaj...

   isti82isti8226 napja
 • De ez a furgonos hova akart menni, mikor előtte mindenki vészvillogózik a felezőn állva, hog figyelmeztesse a következő autósokat!? Ez a furgonos ezt nem vette észre??? Mit nézett, hogy így belegangolt a kamionba? Előle húzódik a kis ponyvás autó is, és a szedán is! Elaludt volna??? Mindenesetre kicsiből megúszta, hála Istennek, hogy nem sérült meg komolyabban, mert ennek lehetett volna rosszabb vége is!

  MiSiMiSi26 napja
 • A furgonos elfelejtette kikapcsolni az önvezetést :P :P :P (nagyon olcsón megúszta)

  Péter ÁnosiPéter Ánosi26 napja
 • "Szerencsére megúszta a sofőr." Bassza szájba az anyját a sofőr! Amúgy ezek a "furgonosok" a legveszélyesebb állatok az utakon.

  Sándor DrinócziSándor Drinóczi27 napja
 • De az az 5 kocsi aki el ment megállás nélkül mellete AZOKTÓL MIÉRT NEM VESZIK EL A JOGSIT???? Vagy ez csak a magyar szokás vagy mi???

  norbert 92norbert 9227 napja
 • Kedves Bp-i AK, készítsetek már egy anyagot, hogy autópályán, torlódás és hasonló baleset esetén mi az autósok teendője, mert a hozzászólások alapján elég sokan nem tudják, hogy mi a különbség egy autópályás őzem és egy főút vagy városi út között....

  Peter ValyiPeter Valyi27 napja
 • Aki bocsanat hogy meg arra sem volt képes hoza teni való a kamerás autó is a helyszínről távozót ez gyakorlatilag segitségnyújtás. Véget előjárást kell indítani szerintem a rendorsegnek!!!

  P IstvanP Istvan27 napja
 • Elõször is mit keres a ponyvás a két sáv között! Másodszor az Iveco furgon 90%ban keleti volt. Román bolgár moldáv akik elõszeretettel csapatnak 150el is autópályán facebookon élõzve lábukat a mûszerfalon tartva filmet nézve. Erre Cipõ jut eszembe. Aki hülye az is marad.

  Annamaria KardinalAnnamaria Kardinal27 napja
 • mit keresett a kamion a belső sávban? láthatóan nem áll előtte senki. beszélgetett a mellette lévővel?

  péter váradipéter váradi27 napja
 • Azt azért megkérdezném, hogy mia f@szért kellett a két sáv között megállni? Miért nem lehet lehúzódni, egyrészt hogy lássa más is, hogy mi van, másrészt ezt a kamerás is megúszta volna...

  Zoltán SzabóZoltán Szabó27 napja
 • esélyét nem adnám meg a kisfurgon sofőrjének, hogy újra autó vezessen!!!

  CsabaCsaba27 napja
 • Pár éve egy kollégám így halt meg az M1-en Győrnél. Telefonált és puff. A kórházban halt meg... Feleség és kisgyermek maradt hátra.

  Katalin DénesKatalin Dénes27 napja
  • @Zoltan V. Igen, az esetek többségében az ártatlan sérül jobban. Felelőtlen volt... Azokat is sajnálom, akik a mentésen dolgoznak. Borzalmas lehet...

   Katalin DénesKatalin Dénes24 napja
  • Hatalmas szerencse, hogy ő, a vétkes és okozó halt meg és nem valaki más ártatlanul.

   Zoltan V.Zoltan V.24 napja
 • Jo hat igy felvetel alapjan a rendorseg eljarat indithat mind a kameras, mind pedig az elotte levovel szemben mert kozepen, a szaggatott vonalon allnak igy akik mogottuk jottek nem lathattak a savot normlaisan. En ugy tudom h palyan kulsobol jobnra, belsobol meg balra huzodunk tovig Illetve mehdobbento h milyn sokan nem vagjak a kreszt es ezt normalisank vezskk marmint h kozepen kell megallni, soha, de sohasem szabad

  FDToth2xFDToth2x27 napja
 • En tuti, hogy ha tehetnem, elekromos kocsit vennek. Jobban megeri. De ez az en velemenyem.

  Zoltan KissZoltan Kiss27 napja
  • Szia.@Attila Nagy Ha kesz van en meg adom hozza a dé durr hangot. 😁

   Zoltan KissZoltan Kiss23 napja
  • Én meg csinálok egy pacalpörköltöt.

   Attila NagyAttila Nagy23 napja
  • Bocsánat, de ez hogy jön ide?

   Dániel HajnalDániel Hajnal25 napja
 • Amatőr figyelmetlen f@..kalapok. Mindenkit haza várnak, tanuljunk ezekből. Néha megterhelőbb a hülyéket szemmel tartani, mint maga az egész közlekedés vagy forgalmi helyzet. Előre tudod, hogy mit tesz majd a hülye, ezt fárasztó kiszámolni. Főleg egy péntek délután Győrtől-Szegedig. Olyankor inkább el sem indulok.

  gyusszi1gyusszi127 napja
 • A kamerás autó vezetőjétől, jobbról a leállósávból tolakodó "versenyzőtől", valamint a kamerás autó előtt lévő kisteherautó sofőrjétől kérdem: Miért nem sorolt ki senki a sáv szélére úgy, hogy középen szépen elférjen a mentő - tűzoltóautó - rendőr????

  Bruce WillisBruce Willis27 napja
  • Teljesen jogos amit írsz. Én például nem is értem mi a fasz folyik a felvételen. Összevissza mindenki jobbra-balra, az autópálya közepére behúzódott ponyvásról már ne is beszéljünk. Mintha Indiában lennénk... Ekkora fejetlenséget is rég láttam már. Ez a felvétel a baleset nélkül is megdöbbentő lett volna de mindez nem elég, jön a hülye és letarol mindent...😂 eszem megáll.

   Aaron T.Aaron T.27 napja
 • Tapasztalatom szerint az ilyen furgonosok a legerőszakosabbak tolakodók még a pályán is. (Tisztelet a kivételeknek.) Ha üresek akkor csak a padlógázt ismerik, miközben ott lehegnek mögötted 2 m-re 150 nél is. Sőt még 160-170 nél is előzni akarnak és próbálnak is leelőzni még olyan autókat, amiknek szemlátomást is bőven 200 feletti a végsebességük.

  B HB H27 napja
 • Ha legközelebb megkérdezi valaki miért is utálom a kamionosok és fuvarozók legtöbbjét csak megmutatom neki ezt a videót. Multkor is M0-n mindhárom szájbatekert sávban kaminos versenyzett.

  Tamás BakosTamás Bakos27 napja
 • Autópályán a ráfutást kell a legkomolyabban venni , én is majdnem csúsztam rá sorra, azóta ennek kiemelt prioritása van nálam. :-))

  lajcsi1975lajcsi197527 napja
 • 30 ezer forint???? Tényleg haláleset kell, hogy az ilyentől elvegyék a jogosítványt? Remélem legközelebb az ilyenekért felelős döntéshozók valamely családtagja vész oda és akkor talán végre változás lesz.

  Share PictureShare Picture27 napja
 • Mondjuk nem értem mit keresett az út közepén a jóember.....

  Valentine DirkValentine Dirk27 napja
  • @László Endre Erdélyi Te mit szívtál kommentelés előtt?

   Valentine DirkValentine Dirk26 napja
  • Ugyanis középen nem volt senki!

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
  • Melyik?

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • "mint látszik a leállósávból szabálytalanul rámhúzza a kormányt az egyik versenyző" Fogalmam sincs, hogy került oda, a felvételen nem látszik, de én úgy látom, hogy akár be is lehetett volna engedni a kormányrángatás helyett. Ettől persze teljesen független, hogy érthetetlen, a furgonos miért száguldozott a belső sávban. De elé kormányozni biztosan szabálytalan és veszélyes volt.

  Gábor BiharyGábor Bihary27 napja
  • Értelmezési problémád van! Nem a belső sávban érkezett! Hanem a leállósávban! Tudom érdekesen hangzik, de ott baloldalon van!

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • "Rámhúzza a kormányt" 15km/h-s sebességgel :D Irányváltás előtt meg minek ugye hátranézni.

  borspetiborspeti27 napja
  • ???

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Nyakam rá hogy a furgonos nyomta a gázt és közben a nyomorult telojába bambult..... kellene egy rendszer (kütyü) amit kötelezö lenne minden jármübe beszerelni. ami letiltaná a telokban az segélyhiváson kivül mindent.

  mihály deichlermihály deichler27 napja
  • Az ötlet nem rossz, de ezt próbáld meg elmondani egy családos embernek, aki sofőrként dolgozik heti 5 napot...

   Gipsz Elek 85Gipsz Elek 8526 napja
 • Felrakni feltudtad a videót, kb. ennyi idő lett volna, hogy kiszállj és megnézd, hogy tudsz e segíteni! Csak jelezem amit itt minden autós művelt, veled együtt, azt úgy hívják segítség nyújtás elmúlasztása! Komoly évek járnak érte + a jogsid is bánja! Szóval nézz magadba és legközelebb gondolkodj el, hogy mi fontosabb! Az hogy videót csinálj, vagy hogy azonnal kiszállj és segíts!

  MrForradalom1MrForradalom128 napja
  • @László Endre Erdélyi De okos vagy... Szüleid büszkék lehetnek rád!

   MrForradalom1MrForradalom126 napja
  • Ott voltál ?,?..Láttad? Akkor meg mit hőbörögsz? Ha nem vennéd észre ezt egy közösségi csatorna osztotta meg!

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • hát meglepetééééés

  István ifj. DankaháziIstván ifj. Dankaházi28 napja
 • Már messziről látnia kellet volna a hülye gyereknek hogy áll a sor. Kiváncsi lennék vajon mire figyelt, mert a vezetésre biztosan nem.

  John RedJohn Red28 napja
 • Úristen,!!! Ez megőrült! Szomorú...

  GYULÁNÉ SÁRVÁRIGYULÁNÉ SÁRVÁRI28 napja
  • @László Endre Erdélyi sajnos...

   GYULÁNÉ SÁRVÁRIGYULÁNÉ SÁRVÁRI27 napja
  • Csupán csak össze tört...

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Ilyen személyautós százezerből ha egy van... nagyot védett.

  Csaba VargaCsaba Varga28 napja
 • Biztos Román sofőr volt

  László Tamás KicskaLászló Tamás Kicska28 napja
 • Orulok hogy a sofor jol van, de sajnos mindig a figyelmetlensegbol van a baj. Balesetmentes utat mindenkinek.

  Zoltan FarkasZoltan Farkas28 napja
 • Megúszta? A kamionos se dorgálta meg a marháját?

  Mr. MixxMr. Mixx28 napja
 • Én elég sokat autópályázom és tapasztalat hogy a furgonosok/dobozosok száguldoznak, előzgetnek és 2 centi követési távolságot érzik minding kellőnek miközben a kezükhöz van gyógyulva a telefon, cigi, rubik kocka, tetrisz, playstation...miegyéb. Az ilyeneket igyekszem mindig nagy ívben kerülni mert mint a fenti példa is mutatja, rutinból/emlékezetből mennek és ha bármi kis eltérés van ebben akkor felkenődnek/felkennek egy kamionra.

  Roland K.Roland K.28 napja
 • Román...😡

  B PetiB Peti28 napja
 • Most csúnyán fogok beszélni, de azt lehet tudni, hogy mi QRVA anyukáját nézett és hol járt agyilag, amikor ez történt??! 😕😔

  M.GáborM.Gábor28 napja
 • Nagy összegben fogadnék rá, hogy a telibevert telefonját nézte ahelyett, hogy az utat nézte volna. Az ilyen telefonnyomkodó-bámuló fetisiszták nem valók az utakra, ezek gyilkosok.

  Nevem AzénNevem Azén28 napja
  • Egyetértek.

   CrusaderglennCrusaderglenn26 napja
 • Én ilyenkor mindig hagyok magam előtt "bukóteret" és nézem a tükröt, ha jön egy ilyen állat tudjak menekülni.

  Szereljük megSzereljük meg28 napja
 • Ugy tunik a felvetelen szereplok nagy resz nem latta az Arpad hidas Dr Herpy videot. Siman mennek tovabb.

  Lolka BolkaLolka Bolka28 napja
  • Ez a mai autós társadalmunk közel 90%-a!....a maradék 10 megáll!

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Kedves Budapesti Autósok! Tiltsátok le a hozzászólásokat az ilyen jellegű feltöltéseknél, mert olyanok is hozzászólnak, akiknek nem volt gyerekszobálya. Köszönöm!

  Great ZoltánGreat Zoltán28 napja
  • Húzzál hello kitty videókat nézni... Ott nincsenek ilyen hozzászolasok

   Aladár MézgaAladár Mézga28 napja
 • Szépen összerakták ezt a balesetet, ha nem állnak középre nem történik meg szerintem.

  Legyen Jobb a KözlekedésLegyen Jobb a Közlekedés28 napja
  • @László Endre Erdélyi Lehet torlódni a külsőben is.... És a leálló még szabad.

   Zoltán SzabóZoltán Szabó27 napja
  • No meg ha a leállósávban érkezik a tag, hová fogsz húzódni előle?

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
  • Senki sem állt középen!! .... nehéz felfogni??? Torlódtak!...vàgod? KRESZ könyv módosításait is olvasd el! ! 2016 óta hatályos jogszabályok!

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Mert a fehér furgonok nem érzik jól magukat 140 alatt...

  PfiftikePfiftike28 napja
  • Miközben persze "anyázik" a tahófonján.

   Attila SzilágyiAttila Szilágyi24 napja
  • Mert a fuvarszervezők éjjel, üres autópálya alapján állapítják meg a menetidőket.

   Legényélet VlogLegényélet Vlog25 napja
 • A kamerás csávó nagyon ráérősen gurul... gondolom nem törte magát, hogy odarohangjon megnézni él e még a mobilozós madárfióka.... :D

  LackoooLackooo28 napja
  • Nem értem, hogy miért törje össze magát a kamerás csávó, hogy megnézze, hogy él-e a még a mobilozó idióta. Ha meghalt volna, hát meghalt volna. DARWIN törvénye. A kamerás csóka nem tudja életre kelteni.

   Kreznerich Frigyes DénesKreznerich Frigyes Dénes27 napja
  • .. rosszul gondolod...

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Hogy lehet ilyen B@rom valaki???? Nem hirtelen fékeztek előtte, 19 mp-e áll a sor!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ.... ! :-(

  Gusztáv SzuhGusztáv Szuh28 napja
 • Nekem pont úgy nézett ki ,hogy mindenki állampolgársági kötelességeként igyekezett a balesetet szenvedő autos (esetleg utas társa) segitségére akár egy kisgyermek is ülhetett volna a sofőr mellet.☹👌

  Sony G Dr.Sony G Dr.28 napja
 • Igazi sofőrök mentek a cam előtt, SENKIHÁZIAK(!) elsősegély nyújtás helyett lassan elsunnyogás... Sírjukon tosszanak a büdösbogarak... 🤬

  és Korika Korikaés Korika Korika29 napja
 • Ezt aztán lebontotta.

  Péter KissPéter Kiss29 napja
 • A ponyvás szimplán önkéntesrendőrködött.

  jakab gipszjakab gipsz29 napja
 • De miért állt ott a kamion amikor nem volt elötte senki!

  László HorváthLászló Horváth29 napja
  • ... nem mondod...átláttál rajta??? Yehudi Menuhin.... Van egy olyan fogalom, hogy T.O.R.L.Ó.D.Á.S.!

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Számomra érthetetlen az út közepén álló autó, meg az előtte szintén a sávok között álló teherautó, na meg a jobbról előző kisteherautó. Ha beáll a sor, akkor illene jobbra tartani, hogy aki benézi a helyzetet, legyen hol megállnia, hova menekülnie. Sok esetben okoz gondot a nyomuló, tolakódó autósok sokasága. Nem kell késve indulni, és lesz idő megvárni a dugókat. A videon látható forgalmi káosz meg is hozta a gyümölcsét, még tvább kellett várni. Aki meg elhagyja a baleset helyszínét, amikor szemtanúja volt, nem ismeri a KRESZt, mivel nem történt segítségnyújtás, mindenkinek meg kellett volna állnia, amíg ez meg nem történik.

  Szabolcs HollósySzabolcs Hollósy29 napja
 • Azosztigen!

  kiszegkiszeg29 napja
 • Hogy nem lehet észrevenni egy vészvillogózó álló sort???

  Szilárd FülöpSzilárd Fülöp29 napja
  • A Facebook "csodákra" képes.

   Paulus de KenezyPaulus de Kenezy26 napja
  • CSAK , MERT A TELÓT VAGY A GPS - T BASZOGATTA ÉS NEM A FORGALMAT FIGYELTE ! KAMION SOFŐRKÉNT DOLGOZTAM NEMZETKÖZIBEN , 4 KEZEZTÜNK , AMELYIKÜNK NEM VEZETETT AZ LÁTTA , HOGY MIT CSINÁLNAK A MÁSIK JÁRMŰBEN , HÁT VOLT MIT LÁTNI ! SMS IRÁS , GPS - BABRÁLÁS , VOLT AKI PORSZIVÓZOTT VEZETÉS KÖZBEN ! SEMMIN SEM KELL CSODÁLKOZNI !

   Kincses GézaKincses Géza29 napja
 • Ő volt ott, nem én, de háát ez a szöveg fura: "Ezt követően, mint látszik a leállósávból szabálytalanul rámhúzza a kormányt az egyik "versenyző", ezért úgy döntök átsorolok" Én egyenes, lassú haladást láttam jobb oldalt, pár mp. múlva pedig vészvillogóját... a két jármű közül biztosan ő cselekedett jobban, hogy a leállósávra húzódott, s nem az, aki középre beáll. Szerencséje, hogy nem került szendvicsbe

  GaborBartalGaborBartal29 napja
  • @László Endre Erdélyi Vizsgáld meg azokat a vonalakat drága testvérem, mert nagyon elnéztél valamait ... :D

   Spang LeeSpang Lee24 napja
  • @László Endre Erdélyi Mi van jobbról? Balról leálló sáv? Ez most komoly?

   Dániel HopkaDániel Hopka26 napja
  • Ajajjj... valamit benéztél! Jobbról felhajtó sáv van! Balról meg leálló! A fehér furgonos a leállón tolta neki ,de mint látható jó keményen! Meg valószínűleg a telefonját babrálta! Ezért verte telibe az előtte TORLÓDÁS MIATT, VÉSZVILLOGÓVAL lépésben SZABÁLYOSAN közlekedő KAMIONT!!

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Hát a nyerges is pedig bőven benne volt a dologban... Mi a f@szt keresett a belső sávban? Ha műszaki hibája lett volna ott van a leálló sáv. Egyszerűen szemétkedett, az önkéntes rendőr 👮...

  Michele LagorioMichele Lagorio29 napja
  • @Kincses Géza Ha csupa nagy betűvel írsz, az azt jelenti hogy kiabálsz 😉

   Michele LagorioMichele Lagorio28 napja
  • @Michele Lagorio ???

   Kincses GézaKincses Géza28 napja
  • @Kincses Géza Ne kiabálj?

   Michele LagorioMichele Lagorio28 napja
  • @Michele Lagorio IGEN , ÉRTHETETLEN A KAMIONOS POZICIÓJA !

   Kincses GézaKincses Géza29 napja
  • @Attila Kővári Ha meg nézed nincs előtte senki több 100 méteren át...

   Michele LagorioMichele Lagorio29 napja
 • Restart

  pándypándy29 napja
 • az Isten mentsen meg mindenkit az elmeműködés koros állapotában lévő összes Fehér Furgonos lumpenprolitól!

  Magyari1Magyari129 napja
  • András Rigó Az áruszállításhoz persze elengedhetetlen hogy 70 alá ne menjen vàrosban, a zebrát hallomásból se ismerje, és két centire menjen a seggemben. Ezek nélkül sose érkezne meg az árum, örök hálám azoknak a névtelen hősöknek akik felismerik magukat a sorokban.

   Seley DavidSeley David27 napja
  • Szerintem sok esetben nem lenne sok birtokolt tárgyad, hiszen az általad lenézett összes "Furgonos lumpenproli" árut szállít sokszor Neked is, ha kell bárhonnan valami... így csak óvatosan...

   András RigóAndrás Rigó28 napja
 • A Furgonos életét, talán pont az mentette meg, hogy a kamerás autó miatt kicsit balra kellett kormányoznia, ha nem így tesz menthetetlenül becsapódik a kamionba és kiskanállal kell összeszedni. Amilyen őrült módjára és felelőtlenül gyorsan, veszélyesen vezetett (sajnos teli vannak ilyen elmebetegekkel az utak), egy jó nagy köszönömmel tartozik a kamerás autósnak az életéért.

  József KissJózsef Kiss29 napja
  • Így is becsapódott!

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Tessék, most meg egy kamion miatt nem lehet két sorban felzippzározódni!

  GrafoGrafo29 napja
  • A kamionos is a czibzár része

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Láthatóan nem most állt meg a sor, így elég vaksinak kell lenni egy ilyen manőverhez.

  ast5515ast551529 napja
 • Majd mindenki bűncselekményt követ el, nem semmi. A szürke oktávia(?) ami épp megússza "itt se voltam,huhh". Az akadályozó ponyvás kistehernek is fontos betolakodni a 30méterre álló sorba, nem kell segítséget nyújtani, megnézni él-e aki tőle 10méterre, mellette rohant kamionba. Döbbenet, tényleg orosz viszonyok vannak lassan.

  Laszlo KalmarLaszlo Kalmar29 napja
  • A leállósávon beelőzőket és az elakadásjelzővel közlejkedőket kifelejtetted.

   GrafoGrafo28 napja
 • Működött a belső sáv. 10-ből 9 erre használja, hogy aszfaltig nyomja a gázpedált Ez van, ha néha meg kéne állni. Ha nem kamion van ott, azt észre sem veszi, átmegy rajta.

  Tibor HidasiTibor Hidasi29 napja
  • @Józsi The Rocket ... valami hasonló... sőt a szeme láttára kalapáccsal szarrá törni.. Aztán mehet panaszkodni

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
  • @Kovács Krisztián Én ezért venném el a telefont a vezetés közben mobilozóktól, ott a helyszínen, nem megbüntetném, "adja ide, köszönjük az államkincstár nevében". Vegyen másikat, holnap azt is elveszem tőle, hidd el amikor egy hónapon belül a harmadik IPhone-t veszed el a kis csinfluenszertől, rájön hogy ez nem jó buli.

   Józsi The RocketJózsi The Rocket27 napja
  • Nem nagyon vette észre mert belement. 😂 Valószínű nem a környezetre figyelt mi hol merre. Hanem a csodálatos telefonját bámulta.

   Kovács KrisztiánKovács Krisztián29 napja
 • A furgonos mi a f.szt nézett? Nem hiszem el, hogy nem lehet időben észrevenni ha lassul a forgalom. Nyilván oka van. Csak gratulálni tudok neki!

  Zoltan Janos Szabo-RaczZoltan Janos Szabo-Racz29 napja
 • Ezaz! Dugó, belső (vagy egy sáv) üres, el lehetne menni, megjelennek az önkéntes rendőrök, beállnak középre (a kamerás autós is), hogy ne tudjanak elmenni mellette, ott a baj! Tipikus magyar mentalitás! Ha én állok, rohadjon meg más is! Gratulálok minden önkéntes rendőrnek! Napi szinten találkozok ilyen barmokkal!

  2 12 129 napja
 • Mert megy, mint a birka!

  martirvagyokmartirvagyok29 napja
 • A kamerás béna volt, meg nem is értem mit csináltak a két sáv között

  Gábor SzabóGábor Szabó29 napja
  • @László Endre Erdélyi a középső oldalra húzódott akkor? :D

   Gábor SzabóGábor Szabó26 napja
  • @László Endre Erdélyi Két oldalra. Nem középre.

   Zoltán FaragóZoltán Faragó27 napja
  • @László Endre Erdélyi Na de, nem a szélére húzodott hanem a terelő vonalon állt( pont ott amit szabadon kellene hagyni), az elötte lévő teherautóval eggyütt.

   eilerkisseilerkiss27 napja
  • Torlódtak..!!.. vagy ez olyan nehéz fogalom??... számodra 2016 óta hatályos KRESZ szabály!! Két oldalra kell húzódni!

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Ladies and Gentlemen: Made in Hungary.

  Frank FaragoFrank Farago29 napja
 • Tipikus eset amikor az autón a tükör csak dísznek van ott. A daweos-nak viszont nem

  Bálint SzikoraBálint Szikora29 napja
 • Szépen beékelte az Iveco Déli-buszt

  János MolnárJános Molnár29 napja
  • Derült égből Daily csapás

   János MolnárJános Molnár29 napja
 • Most nem azért mondom, de szerintem a videót készítő is vastagon benne van ebben a balesetben. Eleve semelyik sávban sincs, mindkettőben van egyszerre!!! Aztán ott megáll, közben tőle jobbra ott egy másik kisteherautó, ami ugyan indexel, de nem 50 centire van a kamerás autótól és nem szorítja a másikat a belsősávba. És most jön a hiba. A kamerás autó elkezd lassan húzódni a belsősávba. Azt hogy ott valaki JÖN, LÁTNIA KELLETT A TÜKÖRBEN. Már ha belenézett.

  Artur NagyArtur Nagy29 napja
  • Ez már nem oszt-nem szoroz, a marha mindenképpen durrant volna, sőt így kitolta oldalra, nem lett frontális. De megúszhatta volna a saját sérülését ha hátranéz.

   GrafoGrafo28 napja
  • Az, hogy elkezd huzodni a belso savba, annak mi koze van ahhoz, hogy nagy sebesseggel hajtott az allo kocsik koze a kisteherauto? A baleset akkor is megtortenik, ha ugyan ott marad, csak meguszta volna, hogy vegigszantsa a kocsija oldalat. Azzal viszont egyet ertek, hogy ez a kozepen haladas egy erthetetlen cselekedet...

   Eszter UjhidyEszter Ujhidy28 napja
  • Pontosan!

   2 12 129 napja
 • El romlott a fék...

  Cross ChrisCross Chris29 napja
  • Igekötő az ige előtt áll...

   Gábor SzabóGábor Szabó29 napja
 • Az anyós nem úszta volna, kitalálhatnának valami megoldást,hogy a pótok sarkai-éleit valahogy kicsit lekerkíteni.

  Gergely BGergely B29 napja
  • Erre van kitalálva a fék. Már csak használni kellene.

   Tamás NémethTamás Németh29 napja
  • Ki van az találva, az alja egy komplett gyűrődési zóna, a plató meg plató, nem szerencsés ha sérül, mert ha olyasmi van szállítva, még nagyobb a baj...

   Balázs KoósBalázs Koós29 napja
 • Egyáltalán nem tudom értelmezni, hogy a kisteher részéről mi a jó franc volt az elképzelés. Még ha csak a kamerást találta volna el, mert behúzódott elé, de az lehetetlen, hogy száz méterekről nem látta, hogy legalább 2 b@szott nagy kamion, meg autók állnak az úton. Mondjuk a kamerás használhatta volna a tükröt. (Azt írja, hogy használta, és nem volt senki. Ha mögötted is voltak már jópáran, belsőben sehol senki, akkor mégis honnan jelent meg a furgon? Na mindegy is).

  Exler Dr.Exler Dr.29 napja
  • @László Endre Erdélyi Hogy a francba lehetne egy autopályán baloldalon azaz a belső sáv mellett a leállósáv? :'D Nézd meg google maps-en, semmi érdekes nincs ott (én megnéztem). De még ha a leállósávon is menne, akkor miért menne ilyen nagy sebességgel?

   Exler Dr.Exler Dr.27 napja
  • A leálló sávon érkezett! Tudom hihetetlenül hangzik!de ott bal oldalon van,ahol ez a szituáció történt!

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
 • Mert az a mocsok biciklis nem szállt le a zebrán....

  Sandor GeraSandor Gera29 napja
 • Nem látja hogy áll a sor ...szemészeten mikor volt utoljára ......egészségi alkalmassági ez az alapja a jó látás

  zsolt TORETTOO1zsolt TORETTOO129 napja
 • Kár, hogy a furgonos megúszta. Ha egy kis autóba megy így bele, ott meg is halhattak volna...

  astonalex78astonalex7829 napja
 • Büdös francért kell mindig elnémítani az eredeti hangsávot, és ilyen ostoba lagymatag zajt alávágni....

  LextasysMediaLextasysMedia29 napja
 • Ukrán vagy román?

  Drone Sky NyíregyházaDrone Sky Nyíregyháza29 napja
  • @László Endre Erdélyi jól megmondtad nekem! 💪🏻👏🏻

   gengszter01gengszter0127 napja
  • @gengszter01 pont olyan legalja mint te Nekik

   László Endre ErdélyiLászló Endre Erdélyi27 napja
  • @Drone Sky Nyíregyháza igen, vagy moldáv vagy bolgár vagy török :D azok is legalja népek :)

   gengszter01gengszter0129 napja
  • @gengszter01 Tuti, hogy ukrán vagy román! :D

   Drone Sky NyíregyházaDrone Sky Nyíregyháza29 napja
  • Moldáv, török vagy bolgár?

   gengszter01gengszter0129 napja
 • Ez a videos idiota nem gondolta, hogy ki kene szallnia megneznie mi tortent a furgonossal? Ha mar raert szep lassan csorogva filmezni es jol lathatoan senki mas sem ment oda a furgonoshoz? Es meg be is kuldi, mert csamcsogni a mas bajan az jolesik.

  Zoltan HellerZoltan Heller29 napja
 • A Daweos egy zseni volt, minden elismerésem, Szetintem nem élte volna túl egy szendvicsben

  Horvath ZsoltHorvath Zsolt29 napja
  • Volt részem belefutni olyan szituba, amikor a nyergesbe hátulról beleszállt egy autószállító. Sajnos köztük még volt egy kis puttonyos is, ő szegény nem élte túl. A tréleres szokás szerint ment, mint az ökör, nem figyelte, hogy baleset miatt áll a forgalom.

   füstölt sonkafüstölt sonka24 napja
  • Évek óta az első alany az ide feltöltött videókban, aki használta a visszapillantót.

   Zsolt KisZsolt Kis26 napja
  • @László Szikszay De mind nem állhat meg, elég egy-két autós, különben kilométeres sor keletkezne.

   Paulus de KenezyPaulus de Kenezy26 napja
  • Így van, sok tetű meg sem állt a baleset után....! Gratulálok nekik!!!

   László SzikszayLászló Szikszay27 napja
  • @Kis Kavics Az összes többi elslisszolóval együtt!

   Bali PéterBali Péter28 napja
 • Feltorlódott a forgalom és szépen felsorakoztak a nagyeszűek a mentő folyosón. BRAVO!!!

  Levente FaragóLevente Faragó29 napja
 • A Barom állat nem igaz nem tudja betartani a sebességet !!!!!!!!!!! Komolyan, ilyenek mászkálnak az utakon !!!!!! A sok agyhalott vezet, nem igaz h így kell száguldozni, akkora sebességgel menj, közlekedj, hogy meg is tudj állni rajta. A szerelemem is azon az úton jön megy munkába naponta, a Anna...s 35 éves. Ha valami baja esik, levágom a fejét a sofőrnek, az biztos....!

  Paxton AndrasPaxton Andras29 napja