A pofátlanság mérőóra kiakadt Kazincbarcikán

Ritkán látunk olyan szintű pofátlanságot, amit olvasónk fedélzeti kamerája kapott lencsevégre Kazincbarcikán, még kedden.

" Az alábbi felvételt 2021.05.25-én 16:01 -kor rögzítettem Kazincbarcikán, a Mikszáth Kálmán úton.

A jelenet különösen balesetveszélyes volt, azon kívül nagyon aljas is.
Látszik, hogy mikor közelítek a zebrához, balról egy Skoda típusú autó vár kihajtásra, balra. Én megálltam a zebránál, mert egy anyuka várt átkelésre babakocsival.

A Skoda pedig a parkolóból kikanyarodva, engem kikerülve, áthajt a zebrán, nem sokkal a babakocsi előtt. Mivel ismerem a helyet, tudom, hogy az ő szemszögéből egyértelműen látszott, hogy a zebra miatt álltam meg, és onnan a gyalogos is látszódhatott. "
- fűzte a szomorú jelenethez olvasónk.
----------------------------
A videó második részében pedig egy teljesen értelmetlen manőverré vált szituációt rögzített egy másik olvasónk kamerája, az M0-son, még februárban. Hozzátette:

"Az M0 összes sávját kihasználta, de nem sokat ért el vele. "
Biztos nagyon megérte neki a közlekedésbiztonságot veszélyeztetni ezért a hatalmas előnyért...

További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: bpiautosok.hu

Letöltés

Megtekintés
94,140

Megjegyzés

 • Ritkán látunk olyan szintű pofátlanságot, amit olvasónk fedélzeti kamerája kapott lencsevégre Kazincbarcikán, még kedden. " Az alábbi felvételt 2021.05.25-én 16:01-kor rögzítettem Kazincbarcikán, a Mikszáth Kálmán úton. A jelenet különösen balesetveszélyes volt, azon kívül nagyon aljas is. Látszik, hogy mikor közelítek a zebrához, balról egy Skoda típusú autó vár kihajtásra, balra. Én megálltam a zebránál, mert egy anyuka várt átkelésre babakocsival. A Skoda pedig a parkolóból kikanyarodva, engem kikerülve, áthajt a zebrán, nem sokkal a babakocsi előtt. Mivel ismerem a helyet, tudom, hogy az ő szemszögéből egyértelműen látszott, hogy a zebra miatt álltam meg, és onnan a gyalogos is látszódhatott. " - fűzte a szomorú jelenethez olvasónk. ---------------------------- A videó második részében pedig egy teljesen értelmetlen manőverré vált szituációt rögzített egy másik olvasónk kamerája, az M0-son, még februárban. Hozzátette: "Az M0 összes sávját kihasználta, de nem sokat ért el vele. " Biztos nagyon megérte neki a közlekedésbiztonságot veszélyeztetni ezért a hatalmas előnyért... További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  Bp-i Autósok KözösségeBp-i Autósok Közössége27 napja
  • @Csin Csilla Te mindig megnézed a sávok ellenkező irányait is? Nehogy már ezért a nőt hibáztasd! A skodást én a helyszínen kivégezném élő adásban, hogy elrettentő legyen és hogy igazságos legyen.

   Paulus de KenezyPaulus de Kenezy26 napja
  • Szegény audis, őszintén szólva én sajnálom, mert ennek a sietségnek csak egy oka lehet: nem hallott még a törpepálma jótékony hatásáról.

   Zséder PéterZséder Péter27 napja
  • Csin Csilla 1 másodperce Anno pár éve volt egy ilyen agyatlan nagymama is. Gondolkodás nélkül a teherautó kerekei alá tolta az unokáját. A szemellenző befigyel a lóagyú anyukánál. Ha kicsit körbenézne, már látná, hogy jön az autós és nem fog megállni. Azé az elsőbbség akinek megadják. Napi szinten átélem gyalogosként, hogy fiatal anyukák jönnek az iskolába a gyerekeikért, de véletlenül sem állnak meg autóval a gyalogátkelőhelyen ha át akarok menni. 10ből 9 nő ilyen. A legrosszabbak a fiatal anyukák ha autót vezetnek. Agy kikapcs, megyek a gyerekért. Leszarom az elsőbbséget. Részemről nincs háborgás, megszoktam, mindig körbenézek, mert tudom, hogy iskola mellett lakok és a veszély a szülők megjelenése, reggel és délután.

   Csin CsillaCsin Csilla27 napja
  • @István Gosztonyi tisztelt István úr. Ne vegyen rá mérget.

   MÉSZÁROS PÉTERMÉSZÁROS PÉTER27 napja
  • @MÉSZÁROS PÉTER ezért gondolom a kamerás utána ment és jól pofán baxta....ja nem mert ezek csak kamerázni tudnak.

   István GosztonyiIstván Gosztonyi27 napja
 • Ez nem pofátlanság, ez közúti veszélyeztetés! Zebrán, babakocsi előtt elmenni? Azonnal fel kell jelenteni, magas büntivel, hagy gondolkodjon. Az autópálya, na igen... nem mentem fel a leállósávon előzőt, de hibás volt a belső forgalmisávban előző, aki nem a lehető leggyorsabban hajtotta végre az előzést. 😘

  Péter KardosPéter Kardos18 napja
 • Hát, bízom benne, hogy néhány illetékes hatóságai személy is nézi ezeket a videókat!

  Legényélet VlogLegényélet Vlog20 napja
 • Sok a szakértő kevés az ész :D

  Cross ChrisCross Chris20 napja
 • Azta uh. Ez nagyón gáz. Szegény gyerköc és anyukája. Isteni szerencse........

  Christian SzilagyiChristian Szilagyi22 napja
 • Hogy micsoda ámokfutó kismamák vannak!!! Szegény audi-sra, ráhozhatta a frászt!

  Adorján JózsefAdorján József22 napja
 • rendszámra mehet a 3000 €-s büntetés ...

  maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató23 napja
 • Csupikáék megmutatták.

  Mr. MixxMr. Mixx23 napja
 • Nem pont ilyen Skodákkal mászkálnak az állam káderei?

  Előd RévElőd Rév23 napja
 • Brutalis hogy mekkora gyokerek vannak..

  Roland NagyRoland Nagy23 napja
 • Na azért tegyük hozzá azt is, hogy az autós, aki kamerázott, még 10X átfért volna a kismama előtt. Ezt úgy hívja a KRESZ, hogy gyalogos-csalogatás, (KRESZ-vizsgán hibapontnak számít). Természetesen az, aki előzött, azt jól meg kéne büntetni, mert zebrán eleve nem előzünk, de itt azért a kamerás autónak a "keze" is kissé benne volt a dologban.

  Doma DomaDoma Doma23 napja
 • Ez nem normális! Kikanyarodott majdnem elütte a gyalogost. Hol járt az esze? Ha volt egyáltalá!?😡

  GYULÁNÉ SÁRVÁRIGYULÁNÉ SÁRVÁRI24 napja
 • mekkorát nyert az audis. :D Sikerült visszaszereznie a pozícióját! Igaz, ezt akkor is elérte volna, ha nem csinál semmit xD madár :D

  Viktor V.Viktor V.24 napja
 • No comment...

  Attila ÁrkiAttila Árki24 napja
 • Jogsi elvétele minimum egy évre!

  Zsolt OrlovityZsolt Orlovity24 napja
 • Már évek óta pofázom,hogy a Skoda az új BMW. (TAK!!!)

  pándypándy24 napja
  • A segglyuk az új pina!

   Balazs TotfalusiBalazs Totfalusi22 napja
 • Nem vagyok egy feljelentgetős típus, de ezeket remélem eljuttatták a rendőrségnek. Ezek már nem is veszélyeztetések, hanem életveszélyes ámokfutások.

  Pál LestyánPál Lestyán24 napja
 • Az eslo teljesen szabakytalan, es egyertelmuen bunko, de a masodik: a belos savban akkor hakdszhatsz ha a mogotted levot nemtartis fel, itt kenytelne jobbo rolozni, uh mindketzen sajan hibasak, ha birosagra kerul a sor

  FDToth2xFDToth2x24 napja
 • Igazi majom a zebras

  Zoltan FarkasZoltan Farkas24 napja
 • Egy ilyen manőverért elsőre 1 év jogsi megvonás, másodikra vissza se kapja.

  Péter KovácsPéter Kovács25 napja
 • Azért nem semmi amiket itt olvasok, tisztelet a kivételnek. 1. Kurvára nem érdekes a történtek szempontjából, hogy a kamerás autó indokoltan vagy indokolatlanul állt meg (hozzáteszem, indokoltan, jól látható a ráutaló magatartás, a határozott szándék). 2. A Skoda balról, keresztutcából indult, be sem sorolt a kamerás autó mögé ahogy illik, hanem kikerülte a gyalogosátkelő helyen. Ezt hívják többek között közúti veszélyeztetésnek. Azonnal bevonnám a jogsit pár hónapra, pénzbírság és néhány büntetőpont kíséretében. Remélem a videót eljuttatja valaki a megfelelő helyre, és alapján eljárás indul, hogy megkapja ami jár. A veszélyeztetés az audisra is vonatkozik, neki is jár a BKV bérlet.

  Tamás VárnaiTamás Várnai25 napja
 • Mondjuk a kamerás autó kicsit túlgondolta, még pont NEM kellett volna megállnia. A babakocsis hölgy még bőven a járdán gyalogolt. Persze egyéni döntés, hogy megáll vagy sem, de a KRESZ szerint ilyen helyzetben még nem kell megállni. Gyanítom, hogy a szürke skodás elől meg ki is takarhatta a kamerás a zebra környékét, nem biztos, hogy látta, lesz ott még valaki. Simán feltételezhető, hogy a kamerás csak le akar parkolni visszatolatva a kék Suzuki mögé. Szvsz 50-50, hogy szándékosan volt pofátlan vs. benézte.

  Róbert GyóiRóbert Gyói25 napja
 • Ezeknek elvennem a jogsijukat egy eletre.

  RazvanRazvan25 napja
 • Remélem, a rendőrség nem hagyta ezt annyiban...

  A PalA Pal25 napja
 • Ezektől azonnal el kéne venni a jogosítványt.

  István BéresIstván Béres25 napja
 • Nem értem ezt a kitakarás dolgot. Utcán se takargatják az emberek. Közterületen miért ne lehetne fotózni/videózni? A rendszám nem titkos adat.

  Andras JonasAndras Jonas25 napja
  • A rendszám alapján olyan is megtudhatja, hogy az a sofőr ott járt aki csak a videót nézi, és ezért fel is jelentheti azt aki kirakta a videót.

   Tamás DenemTamás Denem22 napja
 • Azért szívből remélem, hogy lesz olyan tulaj, aki a rendszáma felismerése után kioszt egy pár csicskalángost nektek, már csak a múltkori naplóban bemutatott cikkre is utalva. Kettős mércét alkalmaztok ti is, mert van az, ami még belefér, de van, ami már nem. Szabs és szabs között mi a bánat a különbség a saját értékrendet leszámítva? Semmi. Ezek után nem vagytok mások, mint hiteltelen oltogatók, akikre a jelen időkben szerintem egyre kevésbé van szükség a mai újrakomcsiasodott orbánisztánban.

  István HorváthIstván Horváth25 napja
 • Hasznos lenne már letakarítani a pszichopatákat az utakról.

  Én egymagamÉn egymagam26 napja
 • Most már egyértelmű hogy ezeket a szélsőséges eseteket jogosítvány bevonással kell büntetni, ezeket az állatokat ki kell vonni a forgalomból.

  Louis ValoisLouis Valois26 napja
 • De komolyan mondom legalább ilyenkor lehetne valahogy a rendszámot közzétenni, QR-kóddal egy linken, valami versbe foglalva a sorok kezdőbetűivel, füstjellel, bármi módon :(

  tsirchetsirche26 napja
 • Az Audis mutatványa , Csehbe szinte napi szinten előfordul . Balkáni vezetési kultúra .

  firemann74firemann7426 napja
 • Gyalogos átkelőhelyen tilos az előzés . Nem egy életbiztosítás a gyereknek abba a sz....ba ülni . Még egy babakocsiban is magasabban ül .

  firemann74firemann7426 napja
 • Úristen, legközelebb állj meg előbb...Legalább 3,5-4 (!) méterre volt a hölgy a zebrától amikor lassítani kezdtél. Ilyenkor minek kell megállni?! Nem egy olyan koccanást láttam már ami az ilyen feleslegesen udvariaskodó hülyék miatt történt (satufék, mert a gyalogos méterekről rápillantott egyszer a zebrára). Pont nem lett volna semmi ha átmész előttük.

  g4b3_28g4b3_2826 napja
  • Az hogy lassított azt jól tette mert az álló autók mögött simán lehet előrefutó gyerek. Viszont amikor odaért én is még épp átcsusszantam volna mert nem zavartam volna a babakocsis gyalogost.

   Krisztián KissKrisztián Kiss25 napja
 • Felvételeket légyszives megmutatni az illetékeseknek. Nehogy ugy menjen valamelyikünk haza hogy a gyerek a korházban!!!!! És ez még a jobbik eset!!!!!

  Jenő DóczyJenő Dóczy26 napja
 • Jogsit azonnal 40 évre bevonni! Remélem a rendőrök is látták!!!!?

  Zita Csőszné SzabóZita Csőszné Szabó26 napja
 • Annyira azért nem volt pofátlan a dolog. Végül is egy kismamának is lehet sürgős dolga...

  Gábor SzőnyiGábor Szőnyi26 napja
 • Itt születtem ès nőttem fel ezen a szartanyàn. Amúgy rengeteg, bunkó, primitív, tapló közlekedő van gyalogosból, autósból mindenkiből.

  Balázs PatkóBalázs Patkó26 napja
 • A téridő hullámainak fodrozódása következtében - egy téridő hurokba kerülve 0:35 és 0:43 között - kiindulási helyére ért vissza. Így jár a hülyéje, ha lemarad a fizikaóráról, az általános relativitás elvéről. Ja, amiben ül, az meg a féreglyuk (a sofőr agya helyén meg a feketelyuk).

  Attila SzilágyiAttila Szilágyi26 napja
 • És kettrn is átmentek a kismama elött,gusztustalan.

  z lz l26 napja
 • Ez egy állat volt ..... A sok közül. Hátravinni ........

  JÓZSEF CSORDÁSJÓZSEF CSORDÁS26 napja
 • Jó napot. Forgalmit, jogosítványt kérek. -Parancsoljon. -Köszönöm. Megkérem álljon félre, és a kulcsot dobja a Dunába, a jogosítványát ezennel kilukasztottam, és 10 év múlva találkozunk, a KRESZ iskolában újra. A sarkon túl 50-re találni fog egy BKV jegy automatát. További szép napot.

  Lajos M.Lajos M.26 napja
  • Kazincbarszelóbában BKV? Karácsony a parkoló őrökből képzett seregével beveszi az országot? Deus Vult Karigery!

   Attila BergkesselAttila Bergkessel24 napja
 • Az ilyet egyből sittre kellene vágni pár évre. Eleve allergiás vagyok ,ha nem figyel valaki a zebrán átkelőkre ,de akik még a gyerekeket sem nézik azok beteg állatok.

  László MarxLászló Marx26 napja
 • igazi fa... pó mind a kettő proliból lett autó tulajdonos ! 😡

  P. EmergensziP. Emergenszi26 napja
 • Sajnos a friss anyukáknak(jellemzően) és apukák nem féltik a gyerekeiket, naponta látom, hogy a gyerekek nincsenek bekötve a az autóban miközben hajmeresztő mutatványokat hajtanak végre, ez a kismama is majdnem alátolta a szabálytalan autós alá a gyereket, nem ám hátra rántotta volna. A zebra átkelőnél a fehér vonalak az aszfalton csak a jogaidat védik meg, a testi épségedet magadnak kell megvédened. (és nagyon fontos mondat) Az audisnak meg nem adta ki, ennyi, a szerencsére vele volt és nem halt meg senki. Rengeteg baleset okozója a jobbra tartás lesz....a. Ha jön egy gyorsabb jármű, akkor lehúzódsz és elengeded, értsétek meg, az mindenféleképpen megfog előzni, az életek nem számítanak ilyenkor! Ha belső sáv lovagját vagy rendmegfegyelmezőt játszol, akkor lesüllyedsz a szintjére és te fogsz balesetveszélyes helyzetet előidézni, oké, ő fogja okozni, de ha te elengednéd akkor ő nem okozná, ok-okozat. A belső sáv lovagjaira (akik a lehetőségekhez képest nem tartanak jobbra) keményen fellépnék, valamint a szabályt az ország egész területére bevezetném. "Mindig van egy még gyorsabb"

  Legyen Jobb a KözlekedésLegyen Jobb a Közlekedés26 napja
  • Görgess már fel és nézd meg már újra a videót. Hova az anyjába kellett volna a két előzőnek lehúzódnia? Nincs olyan a kresz-ben, hogy el kell engedned a gyorsabb közlekedőt előzés közben. De ha megmutatod a paragrafust, ami kimondja, hogy ilyenkor pánikszerűen rántsd magad jobbra, hátha az előzött satut nyom és beenged, akkor megkövetem magam.

   Barakis B.Barakis B.26 napja
 • Amúgy a kamerás kretén is megér egy misét... Jó, hogy nem várja meg a zebránál a lépcsőházból éppen kilépőket is...

  Gomb1989Gomb198926 napja
 • Gyökerek, gyökerek mindenhol…

  agostonsagostons26 napja
 • Skodás és Audista. Mit vártunk? Ezek ilyenek. Mutatom a fakkot!

  Nevem AzénNevem Azén26 napja
 • Elsőtől a jogosítványt elvenni, másodikat azonnal börtönbe csukni.

  szbszigszbszig26 napja
 • Most nem azért, de ez egy fölösleges megállás volt. A zebrán előző szürkét most hagyjuk, a kamerás 2x is átmehetett volna a kitáblázott 30km/h-s sebességgel a zebrán nyugodt szívvel, mire az anyuka egyáltalán elért volna a zebra széléig. Kb 2,5-3 méterre van amikor feltűnik. Teljesen forgalommentes az út előtte így a tapasztalat szerint jó eséllyel (bár ezt pontosan ugye nem tudhatjuk) mögötte is.

  GrafoGrafo27 napja
  • Nagyon is jól tette, hogy megállt....A suzukitól nem belátható a zebra...gyalogosra számított.. itt persze gyerkőccel lassan ért oda, és figyelt.....DE lehetett volna korunk csoda gyerekei közül valaki, aki telefonját nyomkodva csak úgy lendülettel neki megy a zebrának....vagy a kedvencem "Nekem van elsőbbségem" nénibácsi, aki alíg bír menni, de zebra előtt 30 évet fiatalodik úgy kiszalad, de ha megadod az elsőbbséget, akkor szééép nyugiba megy....vagy épp, hogyan húzzuk le a biztosítót fajta, ugorjunk be, vagy dobjuk be a gyereket a zebrára... Ui.: NYOLC ÉV GOLYÓ ÁLTALI KÖTÉLT A SKODÁSNAK!!!!!

   Zoltan MZoltan M26 napja
 • És már megint 2 egymástól teljesen független videó össze van rakva. Inkább ismételjétek meg harmadsebességgel, hogy meg legyen az 1 perc műsoridőtök a reklámhoz!!!

  GrafoGrafo27 napja
 • Erre nincsenek szavak.

  András PodhragyayAndrás Podhragyay27 napja
 • Minek kellett megállnia a felvételt készítő autónak? Még 10 méterre volt a gyalogos.

  Gógle BasszamegaGógle Basszamega27 napja
  • @Gógle Basszamega talán átért volna, de már zavarta volna a gyalogost, ami tilos! Ld. KRESZ 1. sz. függelék III. b) pont.

   MrDzsaszperMrDzsaszper25 napja
  • @MrDzsaszper Egyáltalán nem kellett volna gyorsítania, bőven átért volna a gyalogos előtt. Még a "pofátlan" autós miatt se igazán kellett a gyalogosnak lassítania.

   Gógle BasszamegaGógle Basszamega25 napja
  • A kék autó elég határeseti módon parkol a zebra előtt, lendületből érkezve kitakarja a zebrát is, meg a járdát is a közelében. A lassítás a gyalogos átkelőhely megközeltésekor teljes mértékben indokolt és kötelező is volt A kötelező lassítás után még talán épp átérhetett volna a kamerás a gyalogosok előtt egy enyhe gyorsítással, ha ebben rutinja van és feszülten figyeli a helyzetet.Akkor a jóemberünk simán mögé kanyarodva mulaszthatta volna el megadni az elsőbbséget a gyalogosoknak, jó eséllyel veszélyesebb szitut okozva. Kevésbé rutinos sofőrrel, esetleg melléváltva miegymás meg abszolút indokolt az elsőbbségadás, de ilyenek nélkül is ez benne van az adott sofőr helyzetértékelési szabadságában, hogy a biztonságra utazik és elsőbbséget ad. Ő van tisztában a saját képességeivel, a saját verdájának az állapotávak (pl. gumik). Ezt a helyzetet semmiképp nem mondanám kirívó gyalogos csalogatásnak.

   MrDzsaszperMrDzsaszper25 napja
  • @zoli Vk Valaki töröltette a hozzászólásomat, de azért remélem fogtad, amit írtam.

   Gógle BasszamegaGógle Basszamega25 napja
  • @Gógle Basszamega Biztonságosabb..úgy érted igaz? Basszad meg neked mindegy csak ne kelljen fékezned hogy a kicsi egód ne sérüljön a napi jótettől,meg az a tíz másodperc amivel hamarabb ott vagy... Ja,itt falun másképp megy.

   zoli Vkzoli Vk26 napja
 • Az első sofőr rendkívül előzékeny. Forgalmi vizsgán lehet kapna érte egy hibapontot is.

  narancs5narancs527 napja
 • Amíg nincs baleset addig jó is, hogy ilyenek történnek, ezzel saját magukat vonják ki a forgalomból :) egy hülye sofőrrel kevesebb lesz legalább ott is. De hangsúlyozom csak addig jók ezek az esetek amíg nincs baleset!

  Végh BélaVégh Béla27 napja
 • Mehet a rendőrségnek. Ez elég durva "hiba".

  PeaceWithDefenseOnlyPeaceWithDefenseOnly27 napja
 • Octavia, mi mást várhattunk volna...?

  aadaamaadaam27 napja
 • Volt egy pillanat, amikor azt hittem fölszalad a szalagkorlátra. DE NEM!

  KB relaxKB relax27 napja
 • Anno a fiamat reggelente a szomszéd néni kísérte elsős korában az iskolába Szigetszentmiklóson 15 éve. Át akartak menni az út túloldalára, megállt mindkét irányból a forgalom, aranyosak voltak az autósok. Erre a jobb oldali várakozó autós mögül kirobbant egy nő autóstul és 1 cm-re ment el a gyerekem mellett. Kb. 15 másodpercet kellett volna várnia, de lehet, hogy kevesebbet. Na több sem kellett a rendes autósnak utána száguldott 1000-el. Remélem megtalálta. és kirángatta a "hölgyet". A néni nem vállalta többé a gyerek kísérését. Szerencsére egy osztálytársáék felvették utána itt a sarkon, így eljutott a suliba.

  Katalin DénesKatalin Dénes27 napja
 • Csin Csilla 1 másodperce Anno pár éve volt egy ilyen agyatlan nagymama is. Gondolkodás nélkül a teherautó kerekei alá tolta az unokáját. A szemellenző befigyel a lóagyú anyukánál. Ha kicsit körbenézne, már látná, hogy jön az autós és nem fog megállni. Azé az elsőbbség akinek megadják. Napi szinten átélem gyalogosként, hogy fiatal anyukák jönnek az iskolába a gyerekeikért, de véletlenül sem állnak meg autóval a gyalogátkelőhelyen ha át akarok menni. 10ből 9 nő ilyen. A legrosszabbak a fiatal anyukák ha autót vezetnek. Agy kikapcs, megyek a gyerekért. Leszarom az elsőbbséget. Részemről nincs háborgás, megszoktam, mindig körbenézek, mert tudom, hogy iskola mellett lakok és a veszély a szülők megjelenése, reggel és délután.

  Csin CsillaCsin Csilla27 napja
 • víribe van...mission failed

  nosskopajtasnosskopajtas27 napja
 • ez Formula1

  CsabaCsaba27 napja
 • Gyökérkirály! Szerencse, hogy nem csapta el a babakocsit...igazi barom! Megérdemelne némi eltiltást.

  Zoltan NagyZoltan Nagy27 napja
 • A baj nem kevés....

  Lőcsei ZsoltLőcsei Zsolt27 napja
 • Miért van a rendszám kitakarva? Ki nem sz@rja le ennek a személyiségi jogait! Úgyse merne egy szót se szólni! Mások meg igenis ismerjék csak fel az ilyen parasztot!

  g ag a27 napja
 • Ez hülye szerintem nem feliratkozó,így azt sem tudja,hogy ez a videó valószínűleg megy a rendőrségre

  konyha konyhakonyha konyha27 napja
 • Az összes ilyen gyökeret a helyszínen tarkónlőném.

  Mlinár LászlóMlinár László27 napja
 • A 4 karikásnak nem nagyon volt kint a 4 kereke sem, ha lett volna vér a pucájában végignyomja a leállóba, de mivel ott volt a teher ott már nem mert légénykedni.

  Roger DarkmanRoger Darkman27 napja
 • Az ilyen audisták csak kiröhögtetik magukat. :)

  Spéci BéciSpéci Béci27 napja
  • @Gábor Gusztáv Megyeri Tökéletes meglátás. :)

   Spéci BéciSpéci Béci26 napja
  • Olyan gyors volt, hogy muszáj volt hosszabb útvonalon mennie😃

   Gábor Gusztáv MegyeriGábor Gusztáv Megyeri26 napja
 • Az audisnak totál megérte a manőver, marha jól járt…

  BagolyCSótányJohnnyBagolyCSótányJohnny27 napja
  • Inkább kormányt balra és visszakapcsolni a váltót, ő fékezi magát! Kész!

   sándor nagysándor nagy25 napja
 • Ma nagyjából 20-25 percet vezettem, elintéztem pár dolgot a környéken. Két motorost láttam, mindkettő a piros lámpánál feltorlódott kocsisort előzte - szembesávban, záróvonalon, forgalomtól elzárt területen és zebrán át (az egyik odaúton, a másik visszafelé, tehát két tök külön valaki, nem egy "karaván"). Utána a körforgalomban az X tonnás konténeres bulival jöttek ki elém, nem megadva az elsőbbséget, majd pedig az elfogyósávból nem engedtek ki (szándékosan tartva a sebességet velem). Utóbbi nem kötelező, csak nettó taplóság volt. Sajnos kamerám (még) nincs, de nagyjából mutatja is, hogy milyen a mai magyarországi közlekedési morál, ha ennyi idő alatt ennyi "szépség" volt...

  Ye Olde FoxehYe Olde Foxeh27 napja
 • Ez akár kiskorú sérelmére elkövetett közúti veszélyeztetés is lehet,és ezt nagyon szigorúan veszik a bírók.

  Törjék GyulaTörjék Gyula27 napja
 • Az egyik skodás, másik audis. Ilyen majmoktól bőven kitelik.

  Eazy-EEazy-E27 napja
 • Szerinem ez valami helyi népszokás lehet, ugyanis az anyuka egy pillanatra sem zavartatta magát.

  LászlóLászló27 napja
  • @László Sajnos, ismerős a szitu. Én is megálltam a 4 sávoson, jobbról ácsorgott a gyerkőc, szerencsére, a bárányfelhőket nézte, vagy nem tudom, de nem vette észre, hogy megálltam, ( szerencsére) Mert mikor elindult, és elém ért, láttam, hogy mellettem elsuhan a belsőben egy gyökér, ráadásul elég gyorsan is hajtott. Ha a gyerek nem elmélkedik, telibe kapja. Még dudálni se tudtam, olyan gyorsan történt, mire megláttam, hogy jön, már úgy elhúzott, hogy nem is láttam. Most a korona miatt hosszú ideig nem tudtam menni szabadságra, se utazni, és így sokan mások se, alig volt forgalom. Most megint jönnek az idióták is csoportosan elő. Én is ráérősen megyek, akár gyalog, vagy kocsival, és figyelek, de sajnos, így se lehet mindent kivédeni, elkerülni. Itt is sokan írják, messze volt még az anyuka, szerintem annyira nem. Ha pedig átmegy, akkor azért kárognának, hogy látnia kellett volna, és megállni. Sokan csak mennek, egoista módon, senkit nem néznek, semmi udvariasság, vagy segítőkészség a nagy többségben. De mikor elengedném, akkor is azt látom, a legtöbb nem is a forgalmat nézi, hanem fene tudja, mit. Figyelmetlenek, türelmetlenek, és idióták egyre többen.

   Po JaPo Ja26 napja
  • @Po Ja Számtalanszor megtörtént ilyesmi, szóval én számítok rá. Soha nem lépek ki auó mögül hogy ne nézném meg, hogy mi a forgalmi helyzet amit esetleg takar. Elég jó idő van ahhoz hogy sokan letekert ablakkal közlekedjenek, így a kommunikáció is könnyebb. 1:1- ben beleordíthatod az ember arcába a tanácsot, hogy milyen formában csináljon gyermeket az anyukájának.

   LászlóLászló26 napja
  • Most őszintén, ha Te mennél át a gyalogátkelőn, az autó előtt, amelyik megállt, és átengedett, gondolnád, hogy megelőzi egy gyökér? Ugyanis, eddig sokan nem látták, hogy a nő nem a kocsi elé ment le, hanem a megálló autó mellett elhaladó csapta majdnem el. És ne mondjátok már, hogy ezt látnátok, hogy ott jön egy barom, aki szabálytalanul előz, mivel takarásban volt. Ugye?

   Po JaPo Ja26 napja
 • Kiszállít , fejbelő.....😘😉

  Sandor GeraSandor Gera27 napja
 • Nem értem az Audist. Hamár elkezdi a leállósávban előzést, miért nem fejezi be rendesen, minek akar visszamenni a belső sávba...

  deral5deral527 napja
  • Azért, mert táncórára tartott és még gyakorolnia kellett a keringőzést.

   Gabriella FnéGabriella Fné26 napja
 • Az audisnak ennyi esze van! Nesze semmi fogd meg jól!!! 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

  Zsigmond HeflerZsigmond Hefler27 napja
 • Hát ez az autóutas/pályás előzés próba fenomenális, mekkora egy balfék. A kicsi cerka továbbra is kicsi marad.

  atee9210atee921027 napja
 • Az audisnak sok értelme volt 🙄😂

  Tom FallTom Fall27 napja
 • Elvenni tőle az autoját, bakancsát, ruháját, lakását, cigijét, biciklijét, vagyonát, kiműteni a veséjét, a szívét - az agyát már nem lehet felhasználni -, a húsát a krokodiloknak, a maradékot pedig kilőni űrszemétnek. A skodáját 120asra cserélni hogy tobbet ne árthasson senkinek:D

  Ferenc GálFerenc Gál27 napja
 • Azért ha a gyalogos még a "másik városban van" nem kell azt megvárni a zebra előtt, és ezzel feltartani a forgalmat. A kamerásnak meg kell egy jobb szemüveg, ha a zebra fele közeledő gyalogost a zebra mellett várakozónak nézi.

  Tamás DenemTamás Denem27 napja
 • Addig amíg a törvények az elkövető vélt jogait védik (lásd rendszám kiblőrözése), szemben az anyuka és babája testi épségével, addig semmi sem fog változni.

  syngon smythesyngon smythe27 napja
  • Pontosan. A külföldi (jellemzően orosz,de az amcsi is hasonlóképp) videókban nincs kitakarva.

   pándypándy24 napja
 • Semmi különös, egy babakocsis terrorista nem kapott elsőbbséget... nagy szám. Különben csak a nősténynek volt elsőbbsége a szaros zebrán, a kölyök járműben közlekedett a zebrán és nem szállt ki.

  Hallja MenjeninnenHallja Menjeninnen27 napja
 • Ha ezek a videók, vagy legalább is közülük a legdurvábbak, valóban eljutnak a rendőrséghez is, itt egy éven belül olyan kellemes lesz a közlekedési morál, hogy rá sem fogok ismerni az országra.

  Tamás MolnárTamás Molnár27 napja
 • Remélem lesz azért ennek híre, hogy mi lett belőle!? Én leszarnám,de ez már gusztustalan!

  Krisztiàn KolozsvàriKrisztiàn Kolozsvàri27 napja
 • Aki ezt felvette, simán továbbmehetett volna mire a kismama odaér. És akkor a másik autó is láthatta volna mire kikanyarodik, hogy jön egy gyalogos. Konkrétan az ilyen autósok, akik még azt is át akarják engedni, aki még el sem döntötte, hogy a zebra felé megy-e, sokszor balesetveszélyt okoznak ezzel, mert a mögötte jövő nem tudja miért áll, és kikerüli.....

  László NagyLászló Nagy27 napja
  • Ez akkor se állt volna meg, ha nincs ott a másik, és látja a nőt.

   Po JaPo Ja26 napja
  • Nem kell nézelődni, nem kell gondolkodni: a zebra előtt álló autó mellett TILOS elmenni, akár hülye ül benne, akár nem, akár jön egy kismama akár nem. Olyan ez, mint a STOP tábla, meg kell állni és CSAK. Legalábbis annak, aki egyébként nem tudja fölfogni miért. egyébként pont azért, ami itt történt: hogyha nem látod mi van, akkor se gázolj.

   fikkentagfikkentag27 napja
  • Mindig a kamerás a legnagyobb hülye.

   Hallja MenjeninnenHallja Menjeninnen27 napja
 • Nem volt záróvonal! - mondta Mazsi

  antibeautycum1antibeautycum127 napja
  • Ez való topkommentnek :D

   László EgriLászló Egri19 napja
  • 😂

   DnalorDnalor27 napja
 • a videó második felél levő autós a következő alakalommal befogja nyomni a büntetőféket, mert "nem engedték be"... ez 99%

  Gábor ÉrdiGábor Érdi27 napja
  • Nem. Ez 100%

   MinimaciMinimaci27 napja
 • Ezek nem pofátlanok. Büdös, tapló gyökerek!

  Sz.AndrasSz.Andras27 napja
 • Uraim ez tul megy a pofatlansagon !en bortonnel vagy minimum 5 evig jogositvany felfuggesztessel buntetnem !!!

  miklos gabormiklos gabor27 napja
 • Kíváncsi lennék ha az ő gyereke vagy unokája lett volna a kis tologatós járműbe mit csinált volna.... egy igazi seggfej

  Balázs SzabóBalázs Szabó27 napja
 • Mekkora gáz ez az Audis dude. :D Nem elég, hogy fasz, még csak be sem fér rendesen.

  LaCr0LaCr027 napja
 • Még tököd se volt a leállóban végigtolni puncika!

  Peter NagyPeter Nagy27 napja
 • Tetű Skodások

  Tim TomTim Tom27 napja
 • Ezt el sem hiszem nahhh most mi lesz....... Megtámadják a földet az űrlények?! 😂😂

  Dawidson DaweDawidson Dawe27 napja
  • Már megbocsáss, de a marslakók, azok mi vagyunk. :)

   Zoltán SzallerZoltán Szaller27 napja
 • Magyarország csak földrajzi értelemben véve tartozik Európához.

  Zoltan V.Zoltan V.27 napja
  • Sajnos van ebben sok igazság, de ez nem az utakon kezdődik és nem is ott ér véget, ez csak egy kis szelete a romlott tortának.

   Laszlo KalmarLaszlo Kalmar27 napja
 • A második videón lévő delikvens túl sokat játszott GTA-val. 😀

  FeeLGooDFeeLGooD27 napja
  • Vagy túl keveset 😂

   Csaba GerákCsaba Gerák27 napja
 • A skodás csak villogni akart, h neki nagyobb tütükéje van, mint a kisgyereknek 😂

  Tibor PintérTibor Pintér27 napja
 • Nem szereti a gyerekeket.

  Attila SzilágyiAttila Szilágyi27 napja
  • De az az anya sem aki képes nekitólni a gyerekét egy szabálytalanul közlekedő autónak!!!

   Csin CsillaCsin Csilla27 napja
 • Az ilyeneket ki tudnám szedni a kocsiból.

  Istvan LazarIstvan Lazar27 napja
 • Ugye ezeket a szarhàziakat a rendőrség is látja??! Remélem rendszám mindegyiken látszik! Jó lenne ha ezeknek a videónak lenne folytatása hogy milyen büntetést kaptak.

  Istvan KisIstvan Kis27 napja
  • Nem lesz. Amíg valaki nem tesz feljelentést. Ez a törvény. Amúgy fura, mert ha az lenne a videón (és senki se tenne addig feljelentést), hogy valaki megöl egy másik valakit, akkor a rendőrség tesz feljelentést és elindul az ügy. Gondolom nincs erőforrás az ilyen 'kis' esetekre.

   Sándor SeresSándor Seres22 napja