Videón, ahogy két autót letarol valaki egy MOL Limo-s Mercivel Kistarcsán

Az eset 2021.05.23-án, vasárnap este történt a kistarcsai Szabadság úton.

" A fehér autót vezető férfi egy perc után sértetlenül szállt ki a jobb oldalon, személyi sérülés nem történt.
A többi autós azonnal megállt segíteni. A gyorshajtás és egy kis figyelmetlenség ilyen következményekkel járhat. Szerencsére gyalogos nem tartózkodott a parkoló közelében. "

- tudtuk meg olvasónktól.

Az útról letért autó egy MOL Limo flottából való Mercedes-Benz CLA Shooting Brake volt. A felvételt elnézve gyanítható, hogy a sofőr nem tartotta be a vonatkozó sebességhatárt. Az, hogy éppen nem tartózkodott ott senki - két parkoló autón kívül - , az a csodával határos.

Sajnos nem az első eset, hogy egy autómegosztós szolgáltató flottájából "kibérelt" autóval nem éppen a KRESZ-nek, vagy a forgalmi viszonyoknak megfelelően közlekednek.
Még 2018-ban - amikor az első Mercedesek megjelentek a MOL Limo flottájában - is publikáltunk egy esetet:
VIDEÓ: Gyere “Feri”, ilyet még nem vezettél - bpiautosok.hu/a-mol-limo-merc...
Akkor egy szolgáltatást igénybevevő sofőr a szabályokat áthágva, tahó módon vezetett egy flottából való Mercedest az M5-kivezetőn.

További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: bpiautosok.hu

Letöltés

Megtekintés
153,559

Megjegyzés

 • Döbbenetes felvétel került birtokunkba, amin egy kistarcsai baleset látható Az eset 2021.05.23-án, vasárnap este történt a kistarcsai Szabadság úton. " A fehér autót vezető férfi egy perc után sértetlenül szállt ki a jobb oldalon, személyi sérülés nem történt. A többi autós azonnal megállt segíteni. A gyorshajtás és egy kis figyelmetlenség ilyen következményekkel járhat. Szerencsére gyalogos nem tartózkodott a parkoló közelében. " - tudtuk meg olvasónktól. Az útról letért autó egy MOL Limo flottából való Mercedes-Benz CLA Shooting Brake volt. A felvételt elnézve gyanítható, hogy a sofőr nem tartotta be a vonatkozó sebességhatárt. Az, hogy éppen nem tartózkodott ott senki - két parkoló autón kívül - , az a csodával határos. Sajnos nem az első eset, hogy egy autómegosztós szolgáltató flottájából "kibérelt" autóval nem éppen a KRESZ-nek, vagy a forgalmi viszonyoknak megfelelően közlekednek. Még 2018-ban - amikor az első Mercedesek megjelentek a MOL Limo flottájában - is publikáltunk egy esetet: VIDEÓ: Gyere “Feri”, ilyet még nem vezettél - bpiautosok.hu/a-mol-limo-mercivel-tahoskodas-hungarikum-lesz/ Akkor egy szolgáltatást igénybevevő sofőr a szabályokat áthágva, tahó módon vezetett egy flottából való Mercedest az M5-kivezetőn. További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  Bp-i Autósok KözösségeBp-i Autósok Közössége27 napja
  • @Norbert Katona Nem, az a regény címe. Valójában 1948-ban készült el, és a cím a 8-as és a 4-es felcserélésével keletkezett.

   CoolKoonCoolKoon24 napja
  • @Zoltán Szél Hát azért a Mol Limo szerintem pénzénél lesz, hacsak nem valami csövesnek adta bérbe az autót. A triplán bevasalt összegről meg annyit, hogy ha valakiről bebizonyosodik, hogy tudatosan veszélyeztetett másokat (pl. leszorítás, büntetőfékezés, előzés akadályozása stb.), már most is csúnyán megszívja az illető még az okozott kár mértékén felül is. Azért viszont nem lehet megbírságolni valakit, mert simán csak balfasz volt....

   CoolKoonCoolKoon24 napja
  • @CoolKoon A kreditrendszernek semmi köze a fasizmushoz, az sokkal magasztosabb volt. A kreditredszer egy embertelen falanszterhez hasonlítm ami egyre gyorsabban halad és "fejlődik" a világvége irányába.

   Paulus de KenezyPaulus de Kenezy24 napja
  • Lassan több káruk lesz mint hasznuk , bár az okozott kár 3x vasalnám be a vezetőn , akkor meg biztatnám is hogy legyenek balfaszok , nyilvan személyi serules elkerulve ami a vetlent illeti persze

   Zoltán SzélZoltán Szél25 napja
  • @S TJ Ja, végül is ezt Orwell már 1948-ban megírta. És azóta is az egész nyugati világ attól retteg, hogy melyik ütődött fog egyszer ilyesmit bevezetni. Van ennek a kreditrendszernek egy szebb megnevezése is, úgy hívják fasizmus...

   CoolKoonCoolKoon26 napja
 • Sok ilyen lesz még. Aki bérautózik, keveset vezet, ergo nincs rutinja.

  XTXT20 napja
 • Több furcsaság is van ebben a videóban. Megy végig a vészvillogó (vészfék asszisztens kapcsolta be?), de érdemi lassulás nem látszik. Illetve a vezető sem avatkozik be, hogy elkerülje a két álló autóba csapódást.

  Gabor SzombatiGabor Szombati20 napja
 • Huh pont a legdrágább és a legritkább limoval😂😂😂😂😂

  Róbert KacsándiRóbert Kacsándi21 napja
 • Majd megoldjuk okosba 30ban megáll

  Alex SimonAlex Simon23 napja
 • Mit jelent az, hogy MOL Limo?

  srobizsrobiz23 napja
 • mindhárom autó teljes javítása + 3000 € büntetés a barom ukránnak (elvileg az vezette) ...

  maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató23 napja
 • Egy ilyen Mercit szeretnék majd szeptemberben bérelni egy hétvégére, de félek, hogy addigra nem marad már... :(

  kk23 napja
 • Vannak emberek, akik- mentális tulajdonságaik, állapotuk miatt- alkalmatlanok a járművezetésre. Érdemes lenne az e.ü.-i alkalmassági vizsgálatnál a vizsgálatok közé beiktatni (agresszivitás, koncentráció hiány, stb.).

  Péter SomogyiPéter Somogyi24 napja
 • Az ilyentől egy életre elvenném a jogsiját

  Tihamér VargaTihamér Varga24 napja
 • Figyelmetlenség LOL az...

  a aa a24 napja
 • egyébként ha kibérlek egy ilyen , kocsit , és lezuzom , mint ezt is teszik , utána másnap megint kibérelhetek egy másikat töréstesztre . Mert ugye ha a sajátod akkor talán ....

  J FJ F24 napja
 • ugy megnéztem volna ki száll ki belőle ?

  J FJ F24 napja
 • Már az ütközés előtt vészvillógózott.Nem lehet hogy valami műszaki hiba miatt ezt a megállási opciót választotta?Lehet naív vagyok,de ha még is?🤔

  Csabi CsiszárCsabi Csiszár24 napja
 • Nem volt előzménye? Olyan mint ha bal elöl hiányozna a lökhárítóból egy darab.. Lehet előtte csattant valamivel és ezért csapódott oda?

  János BércziJános Bérczi24 napja
 • Fasznak ül az ilyen autóba ha a kormányt nem tudja megmarkolni.

  LaczkoLaczko25 napja
 • Vslami már a becsapodás elött villog,vagy a fék vagy az index.

  z lz l25 napja
 • Gyosan ment vagy a kátyu megdobta az autót és nem tudts korigálni.

  zene zenezene zene25 napja
 • Ezt mifelenk ugy hivjak, hogy typisch Mercedes-Fahrer😁 A facebutulas iskolapeldaja a volan mogott. Aki egy ilyen tokegyenes uton ilyet osszehoz, az meg is erdemli, hogy megfingassak. Inverz lottonyertes.

  Husaraki-san AkiraHusaraki-san Akira25 napja
 • Ott voltam az eset után fél perccel a helyszínen. Elaludt a sofőr, amikor felébredt akkor már késő volt fékezni, nem a gyorshajtás miatt sodródott ki. Egy ukrán ember volt, nem is tudott magyarul.

  mcsg1989mcsg198925 napja
  • @K Attila. Írtam, hogy fékezett. Csak abban a 0.5 másodpercben ennyi jutott az eszébe, a kormányzás már nem. Ez pont hogy alátámasztja az elalvásos sztorit, ha gyorshajtás miatti kisodródás lett volna, akkor ilyen-olyan kényszeredett kormánymozdulatokkal küzdene az ipse kínjában, attól függően hogy mennyire jó sofőr és mennyire jól megy neki az ellenkormányzás. Gyorshajtás is volt, de nem az okozta a balesetet hanem az elalvás, van az úgy hogy valami igaz és nem kamu.

   mcsg1989mcsg198924 napja
  • Elég gyenge magyarázat ez tőle, mivel látszik a videón hogy vészfékez (villog az elakadásjelző, világít a fék lámpa, és húzza a csíkot is). Inkább a kormánnyal kellett volna foglalkoznia!!

   K Attila.K Attila.24 napja
 • Rosszul választott célpontot, biztosan lett volna alkalmasabb, például egy betonfal.

  ratkooporontyratkooporonty25 napja
 • ez a csatorna valószínűleg fogyatékosoknak készült. NEM kell 6x egymás után, gyorsabban, lassabban ugyanazt bevágni, mindenki vissza tud tekerni. Ja, hogy úgy nem lenne meg az 1 perc? Pech

  Istralt RegIstralt Reg25 napja
 • Fura mert a legutolso kozelitett lassitason ugy latszik mintha veszvillogozna es melle villanna a feklampa...lehet csak nepszerusegre vagyott, megkapta, fizetett hirdetes 🤣

  Attila LenartAttila Lenart25 napja
 • "A fehér autót vezető férfi egy perc után sértetlenül szállt ki a jobb oldalon" Na most mi a probléma, ez csak egy törés teszt volt, a Mercedes ismét bizonyította hogy a németek kiváló autókat gyártanak.

  attila dömperattila dömper25 napja
 • A legdragabb darabja .Rohogo gorcs!!!!!

  Sandor LukacsSandor Lukacs25 napja
 • Mekkora szemét, szétkúrja mások autóit. Jó eséllyel azoknak az emberknek rohadt nagy fejfájást okozott ezzel. De hát mit érdekli őt. Bérel/vesz/kap egy másikat és megy tovább.

  Andras JonasAndras Jonas25 napja
  • Ja. Jó esetben kapnak a biztosítotol némi zsebpenzt

   Zsolt ZomboryZsolt Zombory25 napja
 • De legalább bekapcsolta a vészvillogót, hogy figyelmeztesse a többieket. Jószándékú ember nem kell bántani.

  telelaci2telelaci226 napja
  • @telelaci2 igaza van,én kérek elnézést,😀

   ManuManu25 napja
  • @Manu De ő választotta az autót amelyik ezt teszi vagy nem ? Jószándékú.

   telelaci2telelaci225 napja
  • Kedves telelaci2 Nem a jósztándékú ember, hanem a verda kapcsolta be azt is. Amikor nagy fékezés történik magasabb tempóról (legalábbis a legtöbb ilyen típusú autó) már magától jelzi, h pl autopályán segítse a mögötte haladókat..

   ManuManu25 napja
 • Laza porírral kijön! Ezt a beteg véglényt... Vezetéstől örökre tiltani az ilyeneket!

  Zoltan KocsisZoltan Kocsis26 napja
 • MOL LImo ÁSZF: "Szolgáltató gondoskodik arról, hogy a Szolgáltatás keretében használt személygépjárművek folyamatosan rendelkezzenek gépjármű-biztosítással (CASCO) és gépjármű-felelősségbiztosítással. A személygépjárműre kötött CASCO alapján fizetendő önrész - 100 000,- Ft, azaz százezer forint - a Felhasználót terheli. A Felhasználóra terhelt összeg azonban nem lehet magasabb, mint a teljes kár összege. " Úgy látom még százalékos önrész sincs... vagy csak kimaradt.. Legközelebb én is kipróbálom milyen ronggyá törni egy autót :):):) 100.000 Ft.ot megér :D

  999szt999szt26 napja
  • A véleményed alapján közeli rokon, vagy IQ testvér vagy.

   Zoltán GáborZoltán Gábor24 napja
 • Meglepődnék, ha biztosító nem mentesülne a súlyosan felelőtlen magatartás esetén. Ami azt jelenti, hogy a biztosító rendezi a flottatulajdonos kárát, majd kiszámlázza az összeget a sofőrnek. Ha jó fej, akkor engedi, hogy 12, 24 vagy X darab hónap alatt, részletekben törlessze. Természetesen a biztosító fedezi az összetört vétlen autók kárát is, és azt is hozzácsapják a sofőrnek kiküldött számlához. Extra infó: ugyanígy mentesül a biztosító számos más esetben is, ezt a KGFB kötvény részletezi. Ez számos dolog lehet, a legváltozatosabb eseteket sorolják fel. A biztosító mentesülhet, ha nem kötöd be az öved, nem megfelelő a gumi, nem évszaknak megfelelő a gumi, túl gyorsan mész, 0-nál nagyobb a véralkohol-szinted, olyan tuning/módosítás van az autón, ami miatt szerinte a baleset bekövetkezett, nem jó a fék, nem jó a tükör, nem jó a világítás és még kismillió darab. Minden ilyen esetben kifizeti a biztosító a másik felet, neked meg kiküldi a csekket. Saját költségre polgári perre mehetsz, ahol a biztosító ellen védheted az igazad. Mondjuk a gyorshajtást, ittas vezetést és számos más dolgot nem nagyon lehet védeni. Ezt csak azért írom le, mert naponta látom az utakon a sok lefos.tt autóval száguldozó barmot, akiknél már az autó állapota és a száguldozás is mentesíti a biztosítót, egyszer-kétszer megnézném ezeket a tahókat, amikor kézhez kapják a biztosítótól a több milliós csekket. Természetesen CASCO-nál is megvannak a megfelelő kizárások, egy részük automata, más részüket te vállalod, ha pl. olcsóbb biztosítást kötsz. Nekem pl. évszakhoz kötött a gumi a kötvény feltételeiben, ami nem gond, mert én rendesen cserélem őket, de sok autós olvasás nélkül aláírja, nekik meglepi lehet balesetkor.

  Magyar dalok és nótákMagyar dalok és nóták26 napja
 • Én nem is értem, mi a franc volt ez? Piás volt a mercis barom? Mert józanul épeszű ember ilyet nem csinál...

  CoolKoonCoolKoon26 napja
 • - Arany hitelkártya. Jó évünk volt. - Zárva. - Nem érdekel. Autó kell. - Vigye a kabrioletet. Az napi 79,95 dollár. - 19,95 van kiírva. - Sajnálom, azok már mind elfogytak. - Húsz áll odakint. - Foglaltak. - Kinek? - Nem magának. - Akkor adja a második legolcsóbbat. - 79,95 dollár. - Oké. - Forgalmi adó, kilométerdíj nélkül. - Jól van, írja azokat is a számlára, nem bánom. És szeretnék valami biztosítást is. - Biztosítást? - lgen. Teljeset. - Baleseti, felelősség, betegség, árvíz, lopás... Földrengés elleni van? - Halálesetre szóló. - Nagyszerű. Írja hozzá. - Mennyi lesz összesen? - 267,90 dollár. - Kerekítse fel 300-ra. Ezzel az aranykártyával fizetek.

  May the DeepHouse Be With YouMay the DeepHouse Be With You26 napja
  • régi film de jó :)))

   maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató23 napja
 • inverz brake check

  Attila NagyAttila Nagy26 napja
 • Jól célzott! Kövesd a csillagot! Pafff...! Ja, ne. 😝

  Krisztián NyitóKrisztián Nyitó26 napja
 • Na ez is megvolt... :D

  xsonzolosterxsonzoloster26 napja
 • Most mi van??? 20 évig Angliában dolgozott és végre hazajött élvezni a sok dellát! A jobbra tartást még nem szokta meg újra....

  Sándor PályiSándor Pályi26 napja
 • 10-es skálán mennyire kell ehhez balfasznak lenni???

  Gipsz Elek 85Gipsz Elek 8526 napja
 • Miért megy neki ennyiszer? :)

  Tihamér LabanczTihamér Labancz26 napja
  • hüüüüüülye 🤣

   Sanyi JutuberSanyi Jutuber11 napja
 • amikor közeli felvétel nélkül is tudod, hogy a sofőrnek tágító alagút van a fülcimpájában

  Voxpo PuliVoxpo Puli26 napja
 • Ez nem semmi . De ha valaki át ül egy nagyobb teljesítményű autóba , kicsit elszáll vele a ló . Aztán megnézi mire is képes a gép . Valóban ha a parkoló autókban ülnek , ma már a temetésüket kellene szervezni . Bár nem értem ezt az ütközést , mert ezek az autók, már mindenféle biztonsági dologgal fel vannak szerelve .

  firemann74firemann7426 napja
 • Nem tudom elképzelni, ezt hogy hozta össze?

  atyavilaagatyavilaag26 napja
 • Szakszerűtlen csomagtartó nyitás...

  Béla TannerBéla Tanner26 napja
 • megállt egyet cigizni.

  Kiss MéhészetKiss Méhészet26 napja
 • nemazenyém, tolomneki, vérembenvan, ezavége?

  RelakSRelakS26 napja
 • Egy újabb F1-es önjelölt pilóta tartott edzést.... sajnos lesodródott a kanyaríven. A szembejövő már láthatta, hogy valami fény közeledik., szerencséjük volt.... na meg hogy nem robbant be üzianyagtartály.

  Otto JacusekOtto Jacusek26 napja
 • én azt sajnálom akiké a két összetört autó volt...gondolom nem fog tudni helyette másikat venni...

  Attila SzegediAttila Szegedi26 napja
  • Az ilyet addig ütném, amíg él.

   Vajda JanosVajda Janos24 napja
 • De miért ment neki ötször?

  Aladár TóthAladár Tóth26 napja
  • Az első a Berki volt, a többi valami Replay!

   Peete PnutPeete Pnut25 napja
  • Tutira ment!

   Gróf SenkiháziGróf Senkiházi26 napja
 • A kis figyelmetlenség az, amikor nem hajtom le a WC ülőkét, de attól még emlékeim szerint nem hajlott rongyba két kocsi sosem.

  Péter MezeiPéter Mezei26 napja
 • És ha megölt volna pár embert evvel a mutatvánnyal? Az ilyeneknek levágnám mind a két kezét , hogy többet ne vezethessenek autót.

  Szegi SzegiSzegi Szegi26 napja
 • uram, az ön autója valószínüleg ma még nem lesz kész.

  csabbeecsabbee26 napja
 • mondjuk az elakadásjelzőt nem értem..... 🤔🤷‍♂️

  Lajos M.Lajos M.26 napja
  • Már az ütközés előtt villogott.

   Szepesi ÁrpádSzepesi Árpád26 napja
  • Azt az autó kapcsolaja automatikusan ütközés esetén. Illetve a mostani autókban vészfékezésnél sem folyamatosan világít a féklámpa hanem villog.

   Dániel CzakóDániel Czakó26 napja
 • Ezek már kráterek, nem kátyúk..... 🙈

  Lajos M.Lajos M.26 napja
 • távirányítós csomagtérnyitás.

  Politidisz GyörgyPolitidisz György26 napja
 • Gyakorlatilag egy tökéletes oldalütközés tesztet láttunk, élő dummy-val!

  Zoltán KovácsZoltán Kovács26 napja
 • vajon ezt a vakegeret is megbünteti a yard mint azt a bringás srácot aki elesett a padka miatt ?

  Kivimango ProductionsKivimango Productions26 napja
 • Legalább odaverte rendesen

  xchriss0xchriss026 napja
 • Ha valaki így tarolná le az autóm, akkor a saját két kezével ásatnám ki a sírját.

  Mr. WolfMr. Wolf26 napja
  • @Zoltán Gábor Miért lennék pszichopata? Nem azt írtam, hogy az ujjperceit csípném le fogóval.

   Mr. WolfMr. Wolf24 napja
  • Pszichopata!

   Zoltán GáborZoltán Gábor24 napja
 • A kamerás autó hogy került oda?

  gazdinfgazdinf26 napja
  • Mármint, hogy miért parkolt egy kamerás autó a ház falán? Ezt talán tőle kellene megkérdezni. :-)

   Zoltán KovácsZoltán Kovács26 napja
 • Ez egy törésteszt volt, ami jól sikerült.

  Z KoviZ Kovi26 napja
 • Szerintem a legfontosabb kérdés, hogy egyáltalán MINEK PARKOLTAK ODA? HA NINCS PARKOLÓ AUTÓ, NINCS BALESET SEM! (Óriási mázli, hogy senki sem ült a parkoló autókban, vagyis remélem.)

  smkbeatboxsmkbeatbox26 napja
  • Mert az ott egy parkoló, bár helyismeret nélkül a videó alapján valóban nehezen hihető. Nappal ez a "parkoló" ráadásul dugig van, merőleges "parkolóhelyekkel" és 0 méter védőtávolsággal a főúttól. Úgyhogy az orosz rulett ott a mindennapok része.

   László ÖrdögLászló Ördög26 napja
 • Még mindig jó a Laguna töréstesztje.

  Valentine DirkValentine Dirk26 napja
 • Úgy kellett a Merci a Limo flottába, mint egy falat kenyér.

  Szabolcs HorváthSzabolcs Horváth26 napja
  • Nehogy már a mol legyen a hibás mert akart prémiumot adni

   Norbert SüleNorbert Süle24 napja
 • Idióta. Oda adhatta volna inkább nekem a mercit :D

  Csaba PóniCsaba Póni26 napja
 • Ez elég durva

  jó nekemjó nekem26 napja
 • Jól láttam, hogy nem világított a féklámpa?

  TheUrrathaTheUrratha26 napja
  • Remélem te sem ülsz volán mögé, ha azt sem látod, világít-e egy féklámpa.

   Zoltán GáborZoltán Gábor24 napja
  • nem. Villogott, mint egy csomó modern kocsiban szokott, amikor vészfékezés szituáció van.

   Péter KornisPéter Kornis26 napja
 • Fogok venni egy olcsó zsigulit! Komolyabb autóval már nem merek közöttük autózni.

  tibor némethtibor németh26 napja
  • Hol van olcsó zsiguli??? Egy kombit bevállalnèk...

   vikking156vikking15626 napja
  • nekem van két zsigulim. féltem őket.

   Zsolt MoldvánZsolt Moldván26 napja
  • Ez rossz meglátás, egy olcsó papírautóban valószínűleg meghalsz ha egy ámokfutó beléd rongyol, ide tank kell!

   Legyen Jobb a KözlekedésLegyen Jobb a Közlekedés26 napja
 • A MOL vajon pert indít ilyenkor a bérlő ellen? Mennyi az esély rá, hogy megfizetik ilyenkor a kárt? A MOL-t nem sajnálom annyira, valszeg futja nekik másik Mergára, de ennek a két vétlen autónak a gazdáját ki fizeti ki? A Limo biztosítója?

  GrandeChino20GrandeChino2026 napja
  • Van rajtuk CASCO, nem is akármilyen valószínűleg az fogja rendezni és a csókának max az önrészt kell kifizetnie... az is több száz ezer lesz.

   Péter DemeterPéter Demeter25 napja
  • A két vétlen autónak kb senki nem fog érdemben fizetni. Elvben a KGFB fizet, de a hátsó egy Felicia, a legfiatalabb is 20 éves belőle, használtan 150-200 ezret érnek friss műszakival. Avultatás, meg egyéb biztosítós lehúzások után kap 50 ezret a tulaj. A Laguna sem ér sokkal többet, kb 5-600 max a piaci értékük. Biztosítós bohóckodás után neki is kiajánlanak majd 200-at, jó esetben. :(

   Péter KornisPéter Kornis26 napja
  • Ha nem volt bebaszva 10% önrész és casco fizeti a kárt. Ha be volt akkor ő...

   gyunagyosgyunagyos26 napja
  • Nem vagyok ismeretes ilyen területen, de kizártnak tartom, hogy a bérautókon ne legyen KGFB vagy bármi hasonló, ami egy ilyet fedez. A Merciben keletkezett kárt meg valaki említette itt, hogy a bérlőnek kell megfizetnie.

   rzrbenke92rzrbenke9226 napja
 • Isteni szerencse hogy nem ültek az autókban, ill. nem is szédelegtek körülöttük.

  LászlóLászló26 napja
  • Meg hogy egy meteor nem csapódott beléjük rögtön a baleset után.

   Sanyi JutuberSanyi Jutuber11 napja
 • Már az ütközés előtt vészvillogót használt.

  naivsirobnaivsirob26 napja
  • Ez nem igaz, csak az hogy szarkazmusnak indult, de nem ért oda.. valószínűleg...

   naivsirobnaivsirob22 napja
  • @Péter Kornis Már egy ideje ,a legtöbb európai autógyártó autói így működnek. Legyen az Német , Spanyol, Francia,Cseh vagy bármi.

   Norbert NagyNorbert Nagy25 napja
  • @Janos Ferge jó lesz az féklámpának. Már egy ideje, főleg német márkák, vészfékezéskor villogó féklámpával figyelmeztetik a hátulról jövőt.

   Péter KornisPéter Kornis26 napja
  • Látom te sem vezettél még ilyen autót. Erős fékezésnél az elektronika autómatikusan bekapcsolja a vészvillogót.

   Janos FergeJanos Ferge26 napja
 • Nem messze van a zebra, ahol azt a szegény kislányt is halálra gázolták, mert a vétkes sofőrt "elvakította nap". Azóta is rendszeresen raliznak át egyes barmok a piros jelzésen, és a kis utcákon is csapatják ezerrel...nekik ez poén kb. :/

  Zsófia Nóra NagyZsófia Nóra Nagy27 napja
 • Rengeteg kretént látok a MOL Limós mercikkel: az egyik beszívva belőve fel alá cikázik a forgalomban, a másik éjszaka tanulóvezet megijedve minden szembejövőtől, és feltartva mögötte jövőket satöbbi... Gondolom könnyű hozzájutni, gratulálok a szolgáltatás kialakítóinak. Remek eszközt találtak ki arra miként tehetünk minden féleszű alá erős autót.

  Péter MártonPéter Márton27 napja
  • Jogosítvány kell, de azt nehéz ellenőrizni, hogy milyen valakinek az "előélete".. Van-e aktív vezetői tapasztalata (vagy csak 10-20 éve megcsinálta a jogsit, de azóta vezetőülésbe se ült), vagy mennyire beszámítható valaki. Egyébként jó dolog és néha jól jöhet egy-egy ilyen autó (nekem is jött már jól, amikor épp kellett de eredetileg nem autóval mentem valahova). De egyesek a WC kefét is képesen rendeltetésnek nem megfelelően használni... De amiatt nem a WC kefe kitalálói a hibásak.

   Gábor ÉrdiGábor Érdi26 napja
 • Vakcina mellékhatása🤔

  bbb Rrrbbb Rrr27 napja
  • Biztos oroszt kapott, és jött vele a helyi vezetési "kultúra" is :D

   Péter KornisPéter Kornis26 napja
 • "Elég feltűnő a kár!"

  Károly TamásKároly Tamás27 napja
  • Meleg van..,de ennyire talán mégsem!

   B. ZoltánB. Zoltán23 napja
  • @Peete Pnut épp ,hogy be tudtunk ugrani

   Gábor KonczGábor Koncz23 napja
  • @Norbi Ignácz Mit TETTÉL, Walsh?

   Peete PnutPeete Pnut25 napja
  • Körbi a parancsnok!

   Peete PnutPeete Pnut25 napja
  • Mi történt, Walsh?!

   Norbi IgnáczNorbi Ignácz26 napja
 • Ez egy filmforgatás volt, ugye?

  koschwarzkoschwarz27 napja
  • Igen. Amatőr, B kategóriás.

   Sanyi JutuberSanyi Jutuber11 napja
 • Shooting Brake. A név kötelez :D Lövedékként törte a járműveket. Amúgy meg aki nem tud vezetni és nem ismeri a KRESZT, az ne vezessen autót.

  Nevem AzénNevem Azén27 napja
  • @László Ördög Ezt én is így gondolom.

   Nevem AzénNevem Azén26 napja
  • @Nevem Azén Hát persze, az ember nem gép, felejt.. De azért ilyen szarvashibát összehozni nem Kresz tudás (nem tudás) kérdése. Még csak nem is a vezetni (nem) tudásé. Hanem valami másé.

   László ÖrdögLászló Ördög26 napja
  • @László Ördög Túl szigorú voltam, én sem tudom a Kreszt 100%-osan. Biztos lenne, amire nem tudnám a választ.

   Nevem AzénNevem Azén26 napja
  • "aki nem tud vezetni és nem ismeri a KRESZT, az ne vezessen autót" Vajon hányan gondolják ezt magukról akik megcsinálták (valahogy) a jogsit?

   László ÖrdögLászló Ördög26 napja
 • Itt megis mi a f@sz tortent????

  Линда ЛешкоЛинда Лешко27 napja
 • Jó magas lett a percdíja..

  Vans of BudapestVans of Budapest27 napja
 • Egyszer 2napig jartam egy ugyanilyennel, mert az enyem atalakitason volt epp. Hihetetlen brutal, hogy az RTV rendszamu (kb.: 1eves auto), mennyire le volt kivul harcolva. MINDEN elemen megvolt huzva, ha jol emlekszem, meg az A oszlop is (azt, hogy??😳)Amator bal.aszok berlik ki, akik elotte max manualis, kisebb es gyengebb autot vezethettek. Bar elkepzelheto, hogy rosszul lett a sofor ebben a helyzetben, ne legyunk eloiteletesek.

  StreeteeStreetee27 napja
  • @Péter Demeter ez tenyleg a magma, innen nincs lejjebb.🤦‍♂️🤦‍♂️

   StreeteeStreetee25 napja
  • Én tavaly használtam ezeket kb. 1 hónapon át. A kis KIA vagy VW-ék között alig akadt olyan amin törés lett volna. De a Merciken mindegyiken volt valami. Merciket (főleg az A-sokat) főleg nők bérlik ki (ha úton is látom, 90% nő vezeti). 90%-nak lelakva az utastere, és mocsok. Áprilisban volt, volt 10 fok is, de 25 is. Amikor 25 volt, akkor is mindegyikben 25-28 fokra felnyomva a légkondi. Az egyikben női parfüm szag volt (összetört parfüm volt az anyós ülés lábtere előtt). Egy másikban üres pet palack. Megint egy másikban mekis csomagolás bedobva hátra Volt olyan amikor félig megevett szendvicset találtam benne. De találtam még bennük sminket, rúzst. Legbrutálisabb az volt, amikor a pohár tartóba belehamuzott valaki és bele is dobta a rúzsos cigicsikket...

   Péter DemeterPéter Demeter25 napja
 • Nézte a Bpautósok youtube csatornát.

  GrafoGrafo27 napja
 • Ez a sávtartó szar nem jó semmire, bár flottás autót nem kellene hülyéknek adni (járjon be saját autóval, ha nem tetszik: lapát)... Igaz, aki alá rakja a drága autót az még hülyébb.

  Hallja MenjeninnenHallja Menjeninnen27 napja
 • A jó k*va anyját mindegyiknek, amelyik mobilozik vezetés közben! Rosszabbak, mint az ittas sofőrök!

  John SmithJohn Smith27 napja
 • Nem való ez még a magyaroknak

  Veres ZoliVeres Zoli27 napja
 • "Kuss legyen, én így parkolok!" :D

  Gábor LukácsGábor Lukács27 napja
 • Farhat van elado! Repulok!

  iccakai lovagiccakai lovag27 napja
 • A Shooting Brake itt most lőhette a féket, nem sokat ért vele.

  Roger DarkmanRoger Darkman27 napja
  • Akkor viszont nem Shooting Brake hanem Shooting Gas. Ez viszont gáz.

   Roger DarkmanRoger Darkman26 napja
  • Inkább a gázt lőtte

   jó nekemjó nekem26 napja
 • Lehet csak kiakarta nyitni a piros autó csomagtartóját 😀

  Pityu VéghPityu Végh27 napja
  • Tévedsz! A tetőablakot akarta kinyitni.

   E NagyE Nagy27 napja
 • Vagy a rosszabb eset,ha pillanatnyi rosszullét vagy elalvás!De legalább kiszállt és nem volt a közelben senki.Ennyi jó az egészben.

  Péter MáriánPéter Márián27 napja
  • @CS megeshet az is.

   Péter MáriánPéter Márián26 napja
  • vagy felcsúszott a maszk a szemére haha

   CSCS26 napja
 • Vadbarom!

  martirvagyokmartirvagyok27 napja
 • Szerencsére a frankó f astra megmenekült

  Gábor SzabóGábor Szabó27 napja
 • Biztos volt előzménye. 🙂

  Novák MartinNovák Martin27 napja
  • Volt hát, visszahívták rövidezni Messengeren.

   LSHKRLSHKR25 napja
  • Neked is volt előzményed, de rohadtul nem vagyok kíváncsi a részletekre! 🖕

   Gróf SenkiháziGróf Senkiházi26 napja
  • Egy vérmókus szaladt át előtte

   László ÖrdögLászló Ördög26 napja
 • Szerintem gyűlölte azt a két autót.

  Ottó SzabóOttó Szabó27 napja
 • Uhh, hát ez nem lesz olcsó mulatság sofőrünknek.

  István KincsIstván Kincs27 napja
  • @Broz Joszip Akkor most semmit vagy a 10% önrészt vagy akár többet is? 😉

   Gábor BiharyGábor Bihary26 napja
  • @István Kincs Van cascojuk, 10% önrésszel (minimum 100e). Azonban pl. ittas vezetés esetében nem fizet. És minden olyan kárt a bérlőnek kell kifizetnie, amit a biztosító nem fog.

   Gabriel DerdákGabriel Derdák27 napja
  • Nem nagyon értek hozzá, de a MOL flottás kocsiknak biztos van cascojuk, szóval a kár rendezve lesz. Viszont a kocsi fele mehet a kukába, így a casco biztos drágább lesz nekik. A károsultak autóját gondolom a KGFB fogja fedezni, de nem hinném, hogy ekkora hibánál csak ingyen elsétalhatna emberünk, mintha mi sem történt volna.

   István KincsIstván Kincs27 napja
  • @Broz Joszip Csak akkor nem fog semmit sem fizetni, ha bizonyítja, hogy nem önhibájából, vagy előre nem látható körülmény miatt okozta a kárt.

   Gabriel DerdákGabriel Derdák27 napja
  • Max a biztosítás önrész erejéig fizet a tettes.

   Broz JoszipBroz Joszip27 napja
 • "Minek ment oda!?" :D :D

  gyuszko88gyuszko8827 napja
 • Sietett, mert perc alapú a számlázás! 👍 Örüljön hogy nem ölt meg senkit!

  László HadariLászló Hadari27 napja
 • A két autó szerintem rossz helyen parkolt.A sofőr főállásban kamikaze lehetett?Csak most nincs munka és csak gyakorlás van?Amúgy rossz végignézni,borzalom!

  Péter MáriánPéter Márián27 napja
 • Biztos ment a Facebook live! 👍

  Simon BalazsSimon Balazs27 napja
 • Neki a vérében volt a vezetés? Vagy mi volt itt a probléma?

  thatmaninblackthatmaninblack27 napja
  • Szerintem valami más volt a vérében :D

   Ferenc TörökFerenc Török27 napja
 • húb@zmeg.............. így is megfagyott bennem a vér.... elképzelni is rossz, hogy valaki épp békésen ücsörgött az álló bordó autóban :-((((

  Bence KovácsBence Kovács27 napja
 • Erre az mondani, hogy "kis figyelmetlenség" eléggé durván relativizálja az esetet...

  Gábor Gusztáv MegyeriGábor Gusztáv Megyeri27 napja
  • eufémizmus :)

   XTXT20 napja
  • Igen, pont ez fogalmazódott meg bennem.

   Péter KardosPéter Kardos26 napja
  • @Zoli Hornyák dehogy nemm... telefon? Prosti? Drog? Vagy mindhárom együtt? 😁😆😅🤣😂

   Péter KardosPéter Kardos26 napja
  • Ötletem sincs mit csinált ....

   Zoli HornyákZoli Hornyák26 napja
 • Gyorshajtashoz semmi köze. Telefont kene letenni

  supla 91supla 9127 napja