Két budapesti videó, amin mindent felülírt a tahóság

Ismét két friss videót mutatunk nektek, amiket olvasóinktól kaptunk.

Az első felvételhez ezt fűzte hozzá olvasónk:

Ma reggel a18.kerületi, Szarvas csárda térnél, az Audis a Haladás utcáról az Üllői útra lekanyarodó sávból jobbról, a kereszteződésben beerőszakolja magát elénk, a középső ujjával indexel közben, majd pár sarokkal később a Petőfi utcában a busz mögött álló sort és a buszt is kielőzi (jól láthatóan előzni tilos szakaszban és gyalogátkelő is van a busz előtt).
------------------------------
A videó második feléhez pedig ezt fűzte egy másik olvasónk:
Az autós, miután megelőzte az egész sort, megállt a Ferdinánd hídra vezető lámpánál és onnan hajtott tovább.

Sokat nem ért el vele, ahogy ez általában szokott lenni, de legalább balesetveszélyes volt...

További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: bpiautosok.hu

Letöltés

Megtekintés
132,414

Megjegyzés

 • Ismét két friss videót mutatunk nektek, amiket olvasóinktól kaptunk. Az első felvételhez ezt fűzte hozzá olvasónk: Ma reggel a18.kerületi, Szarvas csárda térnél, az Audis a Haladás utcáról az Üllői útra lekanyarodó sávból jobbról, a kereszteződésben beerőszakolja magát elénk, a középső ujjával indexel közben, majd pár sarokkal később a Petőfi utcában a busz mögött álló sort és a buszt is kielőzi (jól láthatóan előzni tilos szakaszban és gyalogátkelő is van a busz előtt). ------------------------------ A videó második feléhez pedig ezt fűzte egy másik olvasónk: Az autós, miután megelőzte az egész sort, megállt a Ferdinánd hídra vezető lámpánál és onnan hajtott tovább. Sokat nem ért el vele, ahogy ez általában szokott lenni, de legalább balesetveszélyes volt... További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  Bp-i Autósok KözösségeBp-i Autósok Közössége24 napja
  • @tamás béla Akkor nincs több kérdésem.

   Roger DarkmanRoger Darkman11 napja
  • @Roger Darkman Sajnos nem, mert nincs benne a szándékos veszély okozása, pedig nagyon kellene, hogy benne legyen.

   tamás bélatamás béla11 napja
  • Hiába lett bekeretezve az előzni tilos tábla, mert ott nem előzés történt hanem kikerülés, ugyanis álltak az elötte lévők.

   tamás bélatamás béla11 napja
  • @S TJ szerinted ezeken a tahókon mit segítene, hogy milyen nyelven szólalnak meg? Mert akkor azzal a közmondással mit kezdesz, ...az vagy amit megeszel? Aki bunkó az mindenhol bunkó, a videoban nemigazán nyelvészeti a probléma🤦

   Erika Mária MeszlényiErika Mária Meszlényi14 napja
  • Dagadt vamzer

   Henrik Weiss🎱Henrik Weiss🎱22 napja
 • Budapest a tahóságról híres, kezet foghat Romániával.. vezetés dzempontjából

  Csaba BéresCsaba Béres8 napja
 • Audi, BMW.

  Gergely Lantai-CsontGergely Lantai-Csont9 napja
 • javaslom, hogy tartsatok egy nagy darab követ/féltéglát kéznél az autóban aztán, ha befékez, be kell vele baszni a hátsó szélvédőt, igy nem kell belemenni nehogy neked is károd legyen ;)

  kusteekustee9 napja
 • FELJELENTVE!!! XD

  István TóthIstván Tóth11 napja
 • Na, mostmár élvezhet minden BP-i önkéntes rendőr, végre a felvételek alapján a rendőrség feljelent... Persze arról, aki azon élvezkedik, hogy másokat felnyomjon megvan a véleményem. Remélem, minden ilyen civil barom belefut majd, hogy amikor véletlenül életében talán először elnéz valamit , azt a hasonszőrű , unatkozó autós társa megörökíti és fizet... Érdekes autós közösségi szemlélet , hogy egymás feljelentésére ráncigálják emberek a répát.

  Laszlo PalastiLaszlo Palasti13 napja
 • csak az audi meg a bmw !!! mindenkinek es szuper lesz a kozlekedes... Valaki tamogatast ezekre $

  Sandor AlexSandor Alex15 napja
 • 0:14ig: Nekem úgy tűnik, a kamerás autós DIREKT nyomta a gázt, hogy nehogy beférjen az audis. Én hagyom ezeket a cicaharcokat, menjen, ha akar. Mellesleg indexelt is és nem láttam veszélyhelyzetet sem. Elég nagy baj, hogy majdmegmutatommal nyomjuk a gázt, miközben kisstílűen mondogatjuk, hogy nehogymá. Ez sajnos egy olcsó autóval nem más mint vergődés. Mindeközben álmaid nője elsüllyed szégyenében a jobbegyben miattad. Az audis kimutat és nyilván felb...sza magát, mert ellenséges vele a közlekedők 90 százaléka a drága autója miatt és tudja, hogy Suzikit vezetve előzékeny lett volna vele a video készítője. A proli, akinek soha nem lesz ilyen autója, majd jól megmutatja. Hát nem jött össze. Mondok egy példát: állok, mondom állok a nagyautómmal kifordulásra várva a mellékutcában, többtíz centire a kereszteződés előtt és a dugóban előttem keresztben araszoló kisautós szájáról leolvasom, hogy "ottmaradsz a k..anyád" Majd egy audis kienged. Proli népség! Nyomjad csak! Nehogy valaki bemenjen eléd! Csak vedd be a szívgyógyszered! Grat a csatornához, de az ilyen kisstílű, direkt nyomom, nehogy be tudjon sorolni elém videóktól szánalmat sem érzek.

  György BanyaiGyörgy Banyai15 napja
  • A drága autós nem időben sorolt be. Érdekelne, hogy miért nem látunk olyan videót, amikor az olcsóautós nem sorol be időben? Talán azért, mert elnézőbbek vagyunk irántuk mint a dögöljmeg mindent loptál, csaltál audisok iránt. Csak úgy fröcsög a csatorna az irígységből utálkozástól, érdemes lejjebb olvasni. Én csak ennyit írtam, plusz a tapasztalatomat. Arra gondoltam rávilágítani, hogy a cselekmény okozója legalább annyira a kisember, aki kódoltan utálja a tehetősebbet, a rágyorsítással ő adja az első rúgást, amit minden jobbmódúnak tűrnie kell. Persze nem te. Te csak arra mutattál rá az "ugye Györggyel", hogy valaki vállalja a nevét is. Ugye Kosh Naranek? Tényleg senkit nem akarok bántani, a felvetésem mindössze filozófiai gyakorlat. Szerintem arra jó, hogy gondolkodjunk rajta. Üdv

   György BanyaiGyörgy Banyai15 napja
  • Az audis sávja jobbra kanyarodik, már rég záróvonalon túl volt. Korábban kellett volna átsorolnia, de ő csak azért is áterőszakolta magát, az egyenesen haladó sávba, de ez még nem volt elég, még be is kell inteni a másiknak. Majd csak hogy biztosan meggyőződhessünk emberünk fantasztikus jelleméről. Erről a stílusban és nagyvonlaúságban gazdag igazi gentlemenről. Néhány száz méterrel később egy előzni tilos táblánál - gyalogos átkelőnél - egy buszt és egy kisebb sort előz meg, szintén szabálytalanul. Kisstílű? Proli? Na, ennyit erről. Ha lett volna egy szemernyi jóérzés az audisban, akkor vagy megáll és besorol a lámpánál. Esetleg eleve korábban kezdi meg a manővert és nem kell a záróvonalon átmennie, vagy azt mondja, mint minden normális ember, hogy OK elnéztem, majd visszafordulok a következő utcánál. Hát egyiket sem sikerült. Nem tudom, hogy miért gondolják emberek, hogy azért mert drága autójuk van, felette állnak másoknak. Akkor most megtudod tőlem, nem így van. Semmi joga nincsen hozzá. Ha már stílusról és nagyonvalúságról beszélünk, akkor az valahol előzékenységnél, és a türelmmel kezdődik a másik felé. Az hogy te, így éled meg a közlekedést, hogy valaki "vergődik" mert olcsóbb autója van, és nem borulnak le előtted, amint meglátják az audit az a te bajod. Akad azért jópár ember drága autóval, akinek nem száll el az agya, amikor beül egy mercibe vagy bmw vagy audiba. Sőt van aki meg legendásan gazdag és mégsem vesz "prémium" márkát, mert nem kell neki. DE A STÁTUSZ SZIMBOLUM LEGYEN MEG ugye György? :D

   Kosh NaranekKosh Naranek15 napja
 • Mi volt a Lehel piacnál, egy üldözés ???

  KT_2006KT_200615 napja
 • Nem lehetne szarni a személyiségi jogokra és rendszámmal feltenni a videókat? Aki ilyen suttyótahóparaszt, mint ezek a videón, az vállalja a felelősséget a tetteiért arccal/rendszámmal!

  Vitat HatatlanVitat Hatatlan16 napja
 • Érdekes, a piros lámpa miért állítja meg őket?

  Dániel HarkaiDániel Harkai17 napja
 • Nyomja neki siet ez benne van a dologban!!!!! Ezeket büntetés se érdekeli!!!! Gondolom be se fizeti!!!!!!

  Jozsef FeketeJozsef Fekete17 napja
 • Ilyen esetben, ha a felvétel elkerül a rendőrséghez, akkor történik valami? Avagy ha történik feljelentés?

  Varga Olivér - IparbűvészVarga Olivér - Iparbűvész17 napja
 • Kár, hogy ki van a vétkesnek takarva a rendszáma. én inkább kinagyítanám, hogy mindenki jól lássa a parasztot.

  Pammer PéterPammer Péter18 napja
 • Elso szituacional ha deffenziv vezeto vagy beengeded es mindenki megy a dolgara!! Tok felesleges volt ez az akkor se engedlek be cimu ego jatek..ettol meg persze egy fasz volt az audis is de ha beengeded fel se baszod rajta magad meg a masikat sem... A masodikat nem ertem a "nulla: forgalomba , raadasul a kulso sav is ures mi az anyaert szaguldozik a szembe savba.. ?? Sok a feszko..aki nem tudja kezelni menjen busszal!;))

  birdmiatabirdmiata18 napja
 • Az Audis valóban meglehetősen bicskanyitogatóan erőszakolta be magát a kanyarodósávból, amire szerintem teljesen természetes reakció, hogy az ember rögtönítélő bíróságért kiált, és hogy az ítéletet a helyszínen azonnal hajtsák végre, és ezzel teljes mértékben egyetértek én is. Azonban a Petőfi utcában végrehajtott manőverével kapcsolatban már aggályosabb a kötözködés, mert az "Előzni tilos!" tábla utasítását nem sértette meg, mivel nem mozgó, hanem álló járművek mellett haladt el, tehát nem előzést, hanem kikerülést hajtott végre, és a záróvonal kezdetén kezdte meg ezt a kikerülést. Nem ismerem azt az útszakaszt, a felvételen nem látszik, hogy konkrétan, hol a kijelölt gyalogátkelőhely, gondolom a busz előtt van, de a kikerülés szabályai közt nem szerepel, hogy az előzni tilos eseteit is alkalmazni kellene, így nincs tiltva a gyalogátkelőhely előtt álló jármű melletti elhaladás, csak, ha az úttest párhuzamos közlekedésre alkalmas, ez az úttest pedig nem az. Mondom ettől függetlenül én is a torkán nyomnám le a letépett hímtagját a palinak az első manőveréért.

  Zanetti BubbaZanetti Bubba19 napja
 • Mit ki nem hoz emberekből az impotencia.

  Sanyi JutuberSanyi Jutuber19 napja
 • azonnal feljelenteni a patkányt a rendőrségen

  Zolee LittleZolee Little20 napja
 • Autókat elkobozni, két jogsi ugrik.

  eppelf1eppelf120 napja
 • a q8-on mit csodálkoztok, sietett, 8-ra be kellet volna érni-e a Ipacsfa utcai kamiondepóba.....

  jakab gipszjakab gipsz21 napja
 • Az ajudista és hű társa a béjemvés... Mit is várhat az ember 😄 Mondjuk ezt a rendszámtábla kitakarást nem értem.. Nem magántulajdon az utcán is több százan láthatjuk, látják...

  Zoltán CsincsiZoltán Csincsi21 napja
  • A feltöltő saját magát védi ezzel elsősorban, hasonlóan ahhoz, amikor pl. amikor egy terrorista tárgyalásáról készült képen a fegyőrök arcát elhomályosítják vagy kikockázzák.

   moccagriseldamoccagriselda18 napja
 • Ennél mélyebbre is kerülhet még a közlekedési morál ??? Talán már nem...

  Szabolcs HollósySzabolcs Hollósy22 napja
 • Senkiházi kis adócsaló, pár év és ügyvédre megy a havi lízingdíj, nem raj verdára! Az ilyen azért viselkedik így, mert az életben sehol sem kap figyelmet, tiszteletet, mert egy senki, így az utcán, meg a bárokban/éttermekben a felszolgálóktól próbálja kiérdemelni. Pont ennyit tud!

  Peter F. F.Peter F. F.22 napja
 • Két millió

  Krisztián CsomaKrisztián Csoma22 napja
 • Fehér patkány-audi... majd temetőbe! Nem hosszú élete a motort.

  sándor nagysándor nagy22 napja
 • De a rendőr Pistikét bünteti meg, amiért nem szállt le a bicikliről a zebrán, hanem öttel áttekert. Meg Gizi nénit, aki nem a zebrán ment át az úton.

  Tamás HeizlerTamás Heizler23 napja
 • "Begőzölt és büntetett Vecsésen az Audi sofőrje, pedig elvileg nagyon sietett" 149 635 megtekintés•2021. márc. 14 hulabel.info/dron/f5iFg3qrhKhvgGg/vide Nem ugyanaz ?

  zsolt hegyizsolt hegyi23 napja
 • A pénz mellé észt itt sem adtak... De tényleg, rohadjon meg mindkettő 😠

  g4b3_28g4b3_2823 napja
 • Gls tamogatta a videot🤣

  TomiTomi23 napja
 • ....hát újgazdag magyarok vagyunk nem? A Büdös Gyökérje. Ne félj ráhúztam volna a 353-as Wartburg touristomat!

  István VargaIstván Varga23 napja
 • Istenbarma négykarikás!

  Péter MolnárPéter Molnár23 napja
 • Itt problémáztok azon, hogy valamelyik hülye nem jól festette fel a nyilakat az úttestre... legalább akkora barom, mint azoknak a halmaza, akik a KRESZ-t szerkesztik...

  Hallja MenjeninnenHallja Menjeninnen23 napja
 • mind a 2 mikrópéniszű baromnak mehet a 3000 €-s csekk ... az audisnak még 3000 nap jogosítványmentes élet IS

  maláj vezérigazgatómaláj vezérigazgató23 napja
 • ajudibéjjemvémocskosállat

  Zsolti LZsolti L23 napja
 • Hm... talán ha nem 10 méter követési távolságot tartott volna a videó készítője, nem fért volna be a másik. Ha meg már hagyott helyet, akkor már engedje be! Egyébként meg az Audis elég béna volt, simán betolhatta volna és kész, akkor mutogatni sem kellene. :P

  TwinrfulTwinrful23 napja
 • Hello. Azonnal jogsi bevonása.5 évre.

  Béla LévaiBéla Lévai23 napja
  • nem, első körben csak a büntetőügy lezártáig. Évekre csak akkor.

   MrDzsaszperMrDzsaszper23 napja
 • Benneteket kéne felülírni! Seggfej igazság bajnokai.....

  Aladár KovácsAladár Kovács23 napja
 • De miért ilyenek a pestiek? Én ezt nem értem, ennyire rossz idegállapotban vannak ott a népek?

  John SmithJohn Smith23 napja
 • Audista!

  Dániel TurbókDániel Turbók23 napja
 • Az elsőtől egy ilyenért örökre elvenném a jogosítványt. A legveszélyesebb, mert a busz előtt zebra van és bárki átkellhet. Egy figyelmetlenebb kisgyerek, egy idősebb ember és kész is a baj. A második határeset, bár nyilván az is óriási szabálytalanság, ott elég lenne csak 10 évre elvenni. Miért nem kezdünk ilyenek miatt aláírásokat gyűjteni inkább? Szigorítani kellene a büntetési tételeket brutálisan.

  Dzsunior DzsordzsDzsunior Dzsordzs23 napja
 • Nárcisztikus, Oligarcha a stílustalan Audi Q8-ban, Kamikaze pilóták a két E61-el.

  Zoltán Attila NagyZoltán Attila Nagy23 napja
 • Összezúztam volna az autóját. "Jó" kis Q8-as, alsó hangon 5-6 millió a kár. Faszinger büdös pofája ahogy várjuk a rendőröket: felbecsülhetetlen. Már azért megéri összetörni a saját autómat.

  csakazolicsakazoli23 napja
 • Bár a kőgazdagság hozza ezt az eszement lesz@rok mindet és mindenkit stílust, de erről tényleg nem az autó tehet. Az csak egy drága, ékes díszlete a vezér parasztoknak. Ez mutatja, hogy másod/harmad vonalbeli retkes katonákról van szó. Az első vonalbeliek belesimulnak a tömegbe, szabály tartók. És most gondoljon mindenki akármit erről!

  Azta RasztaAzta Raszta23 napja
 • Aki keményen megdolgozik egy ilyen drága autóért az nem kockáztat vele egy karambolt csak azért hogy ocsmány módon pofátlankodhasson és mutogasson. Nyilván egy mocskos bűnözőé az autó akit nem érdekel a Te és az autód épsége, de még a saját autójáé sem - mert nyilván lopta | csalta | rabolta. Az ilyen sofőr múltbéli gaztettei után kellene egy kicsit vizsgálódni a zsaruknak és rögtön le is kapcsolhatnának egy újabb agresszív bűnözőt, aki ráadásul tálcán kínálta fel magát végtelen tahóságával és pofátlanságával. Biztosak lehetünk abban, hogy aki ílyen agresszíven, tahón és erőszakosan viselkedik az embertársaival annak a múltjában ott van 5-10 év letöltendő, ha egy kicsit megkapirgálnák a zsaruk.

  B HB H23 napja
 • Nem kellene sem a rendszámát, sem az arcát kitakarni! Erre kellene alkotni egy "megengedő" jogszabályt!

  Azta RasztaAzta Raszta23 napja
 • Egyszer kék villogóval utánam jött a rendőrautó, mert nem kapcsoltam fel a tompítottat lakott terület vége tàblànàl, nappal. Kb 25 éve. Természetesen meg is büntetett. Nem volt horribilis a büntetés, de bosszantó volt nagyon, fortyogott bennem a düh. Eltelt 25 év...

  ZheroZhero23 napja
 • Olyan kis naívak vagytok, hogy azt gondoljátok, jogsija is van annak, aki rendszeresen így közlekedik... 😅

  Gergely SzegediGergely Szegedi23 napja
 • Új matricákat kell gyártani : idáig az volt hogy : Gyerek a kocsiban ! Most már az kell hogy : DASHCAM A KOCSIBAN

  krisz_1150gskrisz_1150gs23 napja
 • Valaki elgondolkodott már azon hogy mi okozza ezt a fajta viselkedést, és hogy ez hova tart? 5-10 éve nem volt ennyire extrém a helyzet. Mi lehet a megoldás? Mert az hogy mindenki írja hogy "Fejlövést" meg "jogsielvétel egy életre stb" azzal nem jutunk előrébb. Voltak ezek a pofátlanító akciók is, de volt tényleges hatása? mi lesz itt 10 év múlva?

  Laszlo MarkusLaszlo Markus23 napja
 • Jellemi teszi az embert. 🙃

  Péter OzvaldPéter Ozvald23 napja
 • A Stanfordi börtönkisérlet a magyar utakon is megelevenedik.

  kalóz jackkalóz jack23 napja
 • Ez qurva jó! Ennyi irigy, jog-ban járatlan fusztrált kispolgárt!😂😂😂 Leengedném a kerekét! Megpofoznám! Elvenné az autóját a hatóság! Önbíráskodás… Testi sértés… Jogilag lehetetlen!!! (A te suzukidat visszasírnád az előadónál, hogy munkaeszköz!!! Ő is a q8-at, mert az is az!!!😂) A te tulajdonod az szent mi?…😂 Olyan kártérítést akaszt a nyakadba, hogy éhenhal a családod, röhögve kirugat a munkahelyedről. Most már én is veszek fedélzeti kamerát és feltöltöm az összes (250eFt-os suzuki nem állt meg a zebránál, 6millióFt bírság autó zúzdába!!!) videót.

  Viktor KmotriczaViktor Kmotricza23 napja
 • Ha megteheti hogy pofátlan legyen hát tegye..... Ha az emberek a saját dolgukkal foglalkoznának...

  Dawidson DaweDawidson Dawe23 napja
 • Én inkább beengedem az ilyent aztán örüljön magának... van amikor még meg is köszönik, de mindenesetre nekem nem éri meg a "dicsőségemet" védeni, menjen ha annyira akar aztán el kell felejteni, kész.

  Norbert ÁgostonNorbert Ágoston23 napja
 • Kivancsi vagyok, hogy a rendőrség tényleg végzi e a DOLGÁT!!!

  Balázs SolymosBalázs Solymos23 napja
 • Az Audis jobban is gondolkodhatna, hogy közvetlen a rendőrség mellett ezeket a manővereket bevállalja...ugyanis ahol kezdte az előzést éppen a sarkon a rendőrség...idióta remélem örökre elveszik a jogsiját...

  Dániel MolnárDániel Molnár23 napja
 • Vicc, de az első videón sok buszos is ugyan így pofátlankodik be :D

  Kdan 016Kdan 01623 napja
 • Akit idegesit a sok paraszt autos az vesz egy szelepkitekerot (kb 800ft)es ha ilyen van, utana megy es megvarja, hogy leparkoljon. Majd ha a tulaj tisztes tavolsagban lesz akkor mind a 4 kerekerol kicsavarja a szelepet es a kerek szepen leereszt. Majd videozzatok le az embert, hogy milyen pofat vag 4 leeresztett kerekkel. :D

  Milan MiliMilan Mili23 napja
 • megint egy átlagos audis 😉

  GergőGergő23 napja
 • A második sofőrnek eszébe jutott, hogy a csülökpörkölthöz elfelejtett savanyút venni.

  John DoeJohn Doe23 napja
 • Ugye ezeket a rendőrség is látja?

  Antal LászlóAntal László23 napja
  • széééép :-)

   Antal LászlóAntal László23 napja
  • Ez pont a 18. kerületi kapitányság előtt történt :D

   Tibor KissTibor Kiss23 napja
 • Audisnak kezet kene torni.... szilankosra... audit meg pres ala

  Zoltan FarkasZoltan Farkas23 napja
 • Semmi extra, mindennapos.

  Roger DarkmanRoger Darkman23 napja
 • Elbaszott torzszülöttek!!

  ákos dlouhyákos dlouhy23 napja
 • M. Ricsike megint alkotott?

  Tuza MathewTuza Mathew23 napja
 • Adj a szarnak pénzt...

  DiogenesDiogenes23 napja
 • Az audistól elvenném a jogosítványt és újra vizsgáztatnám. Ha ott valaki éppen átmegy a zebrán, akkor azt megöli! Az nem jó játék amiben a mi életünk a tét! Ő egy potenciális közúti gyilkos!

  Legyen Jobb a KözlekedésLegyen Jobb a Közlekedés23 napja
 • Egyszeruen nem ertem, hogy ezeknek a gorenyeknek miert kell a kepet meg a rendszamat kitakarni. Milyen egy fasz torveny az ami miatt nem lehet ezeket normalisan megmutatni, hogy fel lehesen oket ismerni???

  Gee ManGee Man23 napja
 • Szerencsére még nem találkoztam ezzel az Audissal. Amúgy a kamerás szerintem túl engedékeny volt, az ilyet nem szabad beengedni. Ha látom hogy ilyen paraszt közeledik, szépen bele kell állni az elötte lévő seggébe, hogy még véletlenül se férjen be. Csak sajnos mindig van pár báránylelkű aki beengedi, ezért csinálják.

  Henrik LindeiszHenrik Lindeisz23 napja
 • feleselges videó tárhelyet foglaltok ezzekel felvéttelekel. az audis kb 5 masodpercig volt ellőted nem zavart tovább ment. igaza volt amit csinált mert szánalmas hogy gyorsitasz mielőtt bengednéd ÍGY IS BEMENT ELLÉD:D bmw meglátta hogy a westendig nincs senki haladna nem mert dolga volt és sietett. ennyi

  Stifler ViktorStifler Viktor23 napja
  • " igaza volt amit csinált " - gratulálok. A kanyarodást jelzö nyíl ellenére váltott sávot ( lehet h. záróvonal is volt.). Ny-Eu-ban mindez 250 eur-t ér. "mielőtt bengednéd" - fel se vetödik benned, hogy a kamera-autó _mögé_ is besorolhatna? "mert dolga volt és sietett" - természetesen a KRESZ-ben is benne van, hogy akinek dolga van és siet, annak nem kell a. az útburkolati jeleket betartani b. az elözni tilos táblát figyelmen kívül hagyhatja.

   szabolcs gaalszabolcs gaal23 napja
 • Valaki nyugtasson meg, hogy ezeket a gyökereket fel is jelentik, vagy legalábbis lesz valami következménye...

  Levente PongóLevente Pongó23 napja
 • Ilyenektől az autót kellene elvenni, nem büntetgetni őket akkora összeggel, mint amennyivel elindul otthonról kávézni:)

  FeCsaFeCsa23 napja
 • Ezek nem szaroztak!

  László HorváthLászló Horváth23 napja
 • Remélhetőleg, lát potenciált a rendőrség is ezekben a felvételekben.

  Sándor IgnáczSándor Ignácz23 napja
  • Meg gondolom a feltöltő besugó is kap valami dicséretet, hogy milyen jó fiú volt! Ilyen emberből is sok kell mint minden rendes rendszerben.

   Nohab papaNohab papa22 napja
 • Mindegyiknek teljes vagyonelkobzás, kerékbetörés, ha túlélte Szibéria mindhalálig.

  xsonzolosterxsonzoloster24 napja
 • Csak megköszönte meg a favágó, hogy beengedik... Aki egésznap tuskókkal dolgozik, az előbb utóbb tuskóként viselkedik.

  DnalorDnalor24 napja
 • Valaki magyarázza már el, hogy van ez? +1Km autózásra nincs pénze (benzin + amortizációs költség együtt lenne max. 1000Ft) de a büntetésre most lesz 30-50-100k?

  Cyclano de FerdezsákCyclano de Ferdezsák24 napja
 • Ezeknek a videóknak semmi értelme. Ugyanis maximum csak hangulatkeltésre jó. Ha az a cél, hogy ezzel megszűnnek, hát sajnos nem fog. Mindig lesznek ilyen emberek, akik sz.rnak a világra.

  Francesco77 WFrancesco77 W24 napja
 • Persze az audis irto nagy bunko, de benne van a pakliban h keson vette eszre h az a sav nem egyenesen megy. Iranyjelzovel jelezte h atsorolna, de a kameras nem endgete. Persze h konflitus lesz, egymas kozlekedeset segitsuk, egy az h jot teszunk, masik h konnyeden lehet igy komfliktusentesseget elerni

  FDToth2xFDToth2x24 napja
 • Első videó: Sajnállak Titeket Budapestieket, mert ezt nálunk "vidéken" (Hatvan) , egy visszaelőzéssel és egy pofonnal el lehet intézni!!! Ez sem megoldás, de akinek adsz egy rendes pofont, az tanul belőle... A rendőrségen is ezt az elvet kellene alkalmazni, nem a forint után szaladni!

  28 Fefe28 Fefe24 napja
 • Miért érzem én úgy,hogy ez már csak rosszabb lesz?Egyre több ilyen eset van,hiába a videók meg a rendőri intézkedések.Szerintem akit ilyen közlekedésért elkapnak már csak azért is így viselkedik ezentúl is.Különben elveszíti az "énközpontosúságú" gondolkozást.Az meg baj,hiszen akkor már csak kivétel marad,de átlag szeretne lenni.

  Lajos G.KovácsLajos G.Kovács24 napja
 • Rendőrségre küldjétek el a videókat , ide teljesen felesleges feltenni , max arra jó hogy egy két ember felidegesíti magát.

  Martin JCAMartin JCA24 napja
 • Sikló nyavajások.Sikló kígyók.

  killer sigmakiller sigma24 napja
 • Erre mondják azt hogy most "én a rendőröknek drukkolok".

  István GálIstván Gál24 napja
 • Remélem ment a rendőrségre a felvétel ?!

  Tamás HorváthTamás Horváth24 napja
 • Nem értem, hogy ezt a sok rohadt gyökeret, ha van videó, akkor miért nem lehet megbüntetni?! Ilyenek miatt halnak meg ártatlan emberek az utakon...

  Ferenc HeiszlerFerenc Heiszler24 napja
 • Az ilyentől egy életre elvenném a jogsiját, a fehér audis barmot meg "érdemes" beengedni még ha gyökér is, látszik, hogy erőszakkal jön be (szabálytalanul) képes neki menni az embernek. Kár, hogy a rendszámok ki vannak takarva

  Tihamér VargaTihamér Varga24 napja
 • Remélem, már nincs jogsija az audisnak...

  DGxxxK1DGxxxK124 napja
  • Nem is volt neki..

   ZheroZhero23 napja
 • ilyen audis f pókat kellene elintézni szépen. Rámenni, honnan a kocsi, miből vette, kapcsolati hálóját is megnézegetni, stb....

  DGxxxK1DGxxxK124 napja
 • Lehet hogy nekik Semir Gerkhan van a nyomukban igyhogy TIPLI

  Csaba DobosCsaba Dobos24 napja
 • Siettek bodzát szedni.

  atyavilaagatyavilaag24 napja
 • Hát béjemvés, meg odís büdösgyökér🤬Mit is várna az ember? Remélem a felvételek már a rendőrségen vannak.

  Gábor HärtleinGábor Härtlein24 napja
  • @Stifler Viktor Vágyik a faxom😠 Ennek a két márkának már annyira lenullázták a renoméját az ilyen sz@rháziak,hogy ingyen se kéne. Mert intelligenciát nem ad a kereskedő hozzá.

   Gábor HärtleinGábor Härtlein23 napja
  • @Gábor Härtlein mert így kellene írni 2 soför.... de kiemelted az autó markáját vagy erre vágyol de nem lehet ilyen autód vagy nem vagy tisztába nem az autó a büdösgyökér elvégre nem önvezetőek...

   Stifler ViktorStifler Viktor23 napja
  • @Stifler Viktor Miért is?

   Gábor HärtleinGábor Härtlein23 napja
  • XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD irigységet érzek a levegőbe

   Stifler ViktorStifler Viktor23 napja
 • Audival kötelező idiótának lenni. BMW-vel kötelező átszáguldani 130-cal a fél városon. Merci, az Merci. Prémium márkákra nem vonatkozik a szabályok betartása.

  Eazy-EEazy-E24 napja
  • A prémium márka fogalma kezd megváltozni. Ezek a gépek már nem azt a réteget reprezentálják, akiket régen. Pl. '85-ben még bepisiltünk egy 5-ös bömöstől, vagy bármilyen, új mercitől. Most meg bármelyik Üszök Matyi hasíthat vele bárhol, így rontva le a prémium PR.-ját a suttyóra. Az Audi akkor még nem volt ekkora tényező, voltak a "gömbölyű" kis 80-asok, a 100 már nagy szó volt és a Quattro, a legenda, ami nem volt "népviselet" mert rohadt drága volt. A nagy játékosoknak autóIK vannak és sofőrjük. A komoly "benzinvérűek" meg építenek - vagy építtetnek - maguknak egyedi verdát és pályákon feszegetik a határaikat, nem a Váci úton balf.szkodnak.

   Attila Tamás MakaiAttila Tamás Makai22 napja
 • Nem is értem, mi lelte a gyökeret, hogy megállt a piros lámpánál.

  Szabolcs GálosiSzabolcs Gálosi24 napja
  • Nem a lámpát nézte, hanem nyomott egy büntető féket.

   Hallja MenjeninnenHallja Menjeninnen23 napja
 • Volt már a szokásos: “mi ezzel a baj, ez még simán belefér” komment?

  László Vályi-NagyLászló Vályi-Nagy24 napja
 • Volt egy vw golfom amin csúnyán rohadt a két sárvédő. Sajnos nem volt olyan szerencsém, hogy összeakadjak egy ilyen surmó paraszttal aki jobbról előz. Simán telibe vertem volna. A biztosítására megcsináltattam volna... így aprópénzért el kellett adnom...

  Zsolt PappZsolt Papp24 napja
 • Egy jól megépített olcsó pofátlanító autó megfelelő megoldás lesz a szteroidos "nagyfiúk" ellen.

  János VajdaJános Vajda24 napja
 • Szépen megköszönte a kólahuszár hogy beengedted... 😔👍

  FőmajmászFőmajmász24 napja
 • Míg nincs rá szigorú büntetés addig ilyen gyökerek lesznek. Pl a jogsi elvétele 1 évre. Stb.

  Zsolt LukácsZsolt Lukács24 napja
 • Bezzeg ilyenkor, hol a civilként álcázott rendőr Audi... Utánam bezzeg tudott jönni,- (csakhát lebukott,mennyire életszerű,hogy a nagy új Audi ötvennel jön mögöttem) -olyan ötvennel mentem én is előtte,mint a kisangyal...lakott területen kívül meg olyan kilencvennel mentem ...ahogy kell ,gondolom hogy frusztrálta szegény sünt...

  Dr DreDr Dre24 napja